Search This Blog

Monday, July 17, 2023

5 Reasons Why You Should Not Visit Greece This Summer!!!

 Κύριε αντίποδα, έπεσε σήμερα στην αντίληψή μου ένα δημοσίευμ του κ΄ποιου κυρίου με την ονομασία Τράβελ οφφ Παθ, κάτι είχε όλο το δικαίωμα να το κάνει, στην προσππαθει΄του να πουλήσει κάποιες υπηρεσίες στο αναγνωστικό του κοινό, αλλά το κακό για μένανε είναι το ότι το είδα αναδημοσιευμένο στα σόσιαλ μίντια και από έλληνες ομογενείς, δυστυχώς. Βεβαίως και μπορεί να έχουν και αυτοί τα ίδια ενδιαφέροντα και να συνεργάζονται μαζί τους με τον ίδιο στόχο επιβίωσης, αλλά εμένα με ενόχλησε λίγο παραπάνω και θα ήθελα να το  φέρω στην αντίληψή σου και μαζί με την καταγκελία μου να ζητήσω τόσο τη δική σου γνώμη όσο και κάποιων αναγνωστών σας. Είναι τέτοια δημοσιεύματα σοβαρά για να αναπαράγονται από έλληνες ομογενείς;

Γράφει ο περί ου ο λόγος κύριος ή κυρία:

5 Reasons Why You Should Not Visit Greece This Summer

Greece is an obvious choice for a European holiday, offering everything from history, culture, islands, mountains, and some fantastic food and wine.

Although Greece is an ideal destination, it’s becoming increasingly overcrowded, and the country and its historic sights are really feeling the effects. 

Because of these reasons, a summer trip to Greece might not be the best idea right now.

(Η Ελλάδα είναι μια προφανής επιλογή για ευρωπαϊκές διακοπές, προσφέροντας τα πάντα, από την ιστορία, τον πολιτισμό, τα νησιά, τα βουνά και μερικά φανταστικά φαγητά και κρασί. Αν και η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός, γίνεται όλο και πιο υπερπλήρης και η χώρα και τα ιστορικά της αξιοθέατα αισθάνονται πραγματικά τις επιπτώσεις. Εξαιτίας αυτών των λόγων, ένα καλοκαιρινό ταξίδι στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα αυτή τη στιγμή.)

14 comments:

  1. Με ποιό δικαίωμα ρε κουφάλες εσεις εκεί από το ΤΡΑΒΕΛ ΠΑΘ, καταφέρεσται εναντίον της Ελλάδας; Αντε στο διάολο ρε κουμάσια, μουνοπανια του κερατά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άσε τα σάπια Αντίποδα (11:26) που μας το παίζεις και δήθεν πατριώτης και μυξοκλαίς επειδή κάποιος έγραψε ότι η Ελλάδα έχει υπεράριθμους τουρίστες και υπαινίσσεται παντού συνωστισμό. Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις που επί χρόνια προβάλεις και διαφημίζεις από το δήθεν αντι-Σωτηριακό σου μπλόγκ, ξεπούλησαν την Μακεδονία και ολόκληρη την χώρα και τις περιουσίες των Ελλήνων, την κατακαίουν κάθε χρόνο, έφεραν εκατομμύρια αφροασιάτες εποικιστές και αντικαθιστούν τους γηγενείς, αφοπλίζουν κατά απαίτησιν των Αμερικανοσυμμάχων τα Ελληνικά νησιά και παραχωρούν με μυστικές διαπραγματεύσεις Ελληνική κυριαρχία στους Τούρκους που αλωνίζουν στην χώρα, και χίλια άλλα δυο κακά που δεν έκανες ποτές σου τον κόπο να τα πληροφορηθείς και να τα παρατηρήσεις. Φέτος στην Ελλάδα οι ξαπλώστρες στις παραλίες κοστίζουν ένα μηνιάτικο και είναι πανάκριβες και τις ενοικιάζεις με προκράτιση. Άμε στην Ελλάδα σου καλέ μου τουρίστα και άραξε σε μία ξαπλώστρα στην παραλία και αγνάντεψε τα βουνά που καίνε οι εμπρηστές ενώ οι κυβερνήσεις τους συγκαλύπτουν με το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής. Ίσως σε λίγα χρόνια να μην μπορέσεις να πάς στο πατρικό σου επειδή είτε θα είναι νατοϊκή κατεχόμενη περιοχή ή θα χρειάζεσαι διαβατήριο σφραγισμένο από Τουρκοσκοπιανούς. ΑΙΝΤΕ από δω και πιο παρα πέρα.

      Delete
  2. Και μετά Αντίποδα πέρασε από το προξενείο να παραλάβεις την επιταγή της αμοιβής σου από το υπουργείο τουρισμού για την διαφήμιση που κάνεις στο εξωτερικό για την Ελλάδα. Εντωμεταξύ οι εμπρηστές κάνουν πάρτυ και σήμερα, ενώ οι επιχειρηματίες με τις ανεμογεννήτριες τρίβουν τα χέρια τους από χαρά που θα βρουν την ευκαιρία να τις τοποθετήσουν στα καμένα, και ο εκλεκτός σου ο Κούλης από τις Βρυξέλλες είπε ότι στην Ελλάδα είχαμε και θα έχουμε πάντα φωτιές και την ίδια καραμέλα επανέλαβε και ο υπουργός Κικίλιας σήμερα. Αλλά βρε αθεόφοβε, τόσα χρόνια δεν έχεις πει μια λέξη για τους αδελφούς Κύπριους Έλληνες για τις διαχρονικές προδοσίες από Ελλαδίτες, και νεοΚύπριους. Γιαλαντζί πατριώτης είσαι και βάλε τους φανατικούς φίλους σου να μας τα ζαλίσουν για να βρισκόμαστε σε δουλειά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα έκανα, ό,τι κάνω βρε βλάκα, αν ΔΕΝ είχα πάρει πρώτα την επιταγή; Είπαμε ότι είμαι βλάκας αλλά όχι και τόοοσο λίγο.! Όσο για τις δηλώσεις Μητσοτάκη και Κικίλια, ΔΕΝ πληροφορίθηκα κάτι σχετικό, ακόμα, καθ' ότι όταν με έψαχναν για να με ενημερώσουν, είμουν λίγο απασχολημένος... Θα μάθω και θα σας ενημερώσω σύντομα... Όσο για το "γιαλαντζί πατριώτης", ο κόσμος τόχει τούμπανο κι' εσύ τώρα το κατάλαβες, μωρέ;;;

      Delete
  3. Μπορεί να έχασε την ευκαιρία να πάρει 42% με την ψήφο σου ο Κούλης, που δεν ψήφισες Αντίποδα, αλλά την δουλειά σου την κάνεις άψογα εδώ στα ξένα γιατί ξέρεις να εκτρέπεις την προσοχή του κοινού από τα σημαντικά στα επουσιώδη. Δώσε τώρα και μια εντολή να συλλάβουν την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα που είναι υπεύθυνη για τις πυρκαγιές.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εντάξει, το να προδώσει κανείς κάποιον, μπορεί να είναι και θεμιτό, ίσως, κάποιες φορές, αλλά το να προδίδεται ΔΕΝ θα το έλεγα και πολύ έξυπνο... Άστο να πάει στο καλό...

      Delete
  4. https://www.youtube.com/watch?v=AW-JzPqXZ0I

    ReplyDelete
  5. Όλοι σας πουλάτε τρελίτσα, κι ο Αντίποδας μαζί…..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσένα τι σου πούλησε ο αντίποδας ρε παπάρα;

      Delete
  6. Βλέπω τα σχόλια τωναναγνωστών κ. αντίποδα αλλά για το θέμα του Travel off Path, το οποίο σε ευχαριστώ που δημοσίευσες, δε βλέπω και πολύ πράμα. Δεν το κατάλαβαν ή κάνουν ότι δεν; Εκτός και αν το πήραν για ψεύτικο που όμως δεν είναι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αγαπητέ κύριε 12:48, το ΤΡΑΒΕΛ ΟΦΦ ΠΑΘ είναι μια διαδικτυακή εταιρεία που ασχολείται με ταξιδιωτικές πληροφορίες και νέα για τους βορειοΑμερικάνους και ιδρύθηκε από 2 άτομα, που από ότι φαίνεται είναι παντρεμένο ζευγάρι και τις πληροφορίες γι αυτούς θα τις βρεις εδώ: https://www.traveloffpath.com/about-us/ κι εδώ https://www.traveloffpath.com/press/
      Εάν θέλεις να δουλέψεις για αυτήν την εταιρεία και να γράψεις τις ταξιδιωτικές σου απόψεις απευθύνσου στο εμαιλ στην ιστοσελίδα εδώ: https://www.traveloffpath.com/work-with-us/
      Όπως θα καταλάβεις διαβάζοντας, η εταιρεία απασχολεί διαφόρους αρθρογράφους οι οποίοι με συγκεκαλυμένο και εύσχημο τρόπο προσπαθούν να διαφημίσουν την μία ή την άλλη χώρα ή περιοχή παρέχοντας κάποια στοιχεία και ενίοτε να αποθαρρύνουν τους υποψήφιους τουρίστες από του να ταξιδέψουν σε μια χώρα, πάλι παρέχοντας κάποιες πληροφορίες. Το κομμάτι που μας ανέβασες είναι ένα τέτοιο παράδειγμα και αποτελεί συνοπτικό συμπέρασμα. Πιο κάτω σου έχω αρκετούς συνδέσμους από την ιστοσελίδα τους όπου στα άρθρα προτείνουν και έχουν την Ελλάδα και κάποια νησιά σαν τόπο τουριστικού προορισμού. Δες εδώ:
      https://www.traveloffpath.com/these-are-the-10-most-overcrowded-tourist-attractions-in-europe-this-summer/
      https://www.traveloffpath.com/these-are-the-top-5-most-affordable-european-destinations/
      https://www.traveloffpath.com/8-hidden-gems-to-beat-the-tourist-crowds-in-istanbul-this-summer/
      https://www.traveloffpath.com/these-new-rules-are-being-implemented-at-one-of-greeces-most-popular-attractions/
      https://www.traveloffpath.com/these-are-the-top-10-coastal-cities-to-visit-in-europe-according-to-new-report/
      https://www.traveloffpath.com/5-reasons-why-this-country-is-now-the-trendiest-in-the-mediterranean/
      Εσείς και ο ανόητος σχολιαστής με την βρώμικη γλώσσα κύριος 11:26 υπαινίσσεστε ότι δυσφημούν την Ελλάδα αλλά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την ανάγνωση του άρθρου τους. Θα δείτε ότι σε άλλα άρθρα τους προτείνουν περιοχές της Τουρκίας χωρίς να καταφέρονται εναντίον της Ελλάδας. Διαβάστε επί παραδείγματι το άρθρο τους στον τέταρτο σύνδεσμο όπου μιλάει για την Ακρόπολη και τους νέους κανόνες που έβαλε το υπουργείο για την επίσκεψη στον χώρο της. Πληροφορηθήκαμε επίσης από την Ελληνική τηλεόραση ότι το υπουργείο θα κρατάει κλειστή για τους επισκέπτες την Ακρόπολη για πολλές ώρες όταν συμβαίνει καύσωνας. Και αυτό μάθαμε ότι ἀρχισαν από την προηγούμενη εβδομάδα. Ποιος δυσφημεί την Ελλάδα, το υπουργείο Τουρισμού ή οι τουρίστες που δεν θα τους επιτρέπεται να ανέβουν στην Ακρόπολη και θα συνωστίζονται τις λίγες ώρες που θα έχει δροσιά; Εν πάση περιπτώσει, εάν θέλετε να κάνετε καταγγελία όπως λέτε, να απευθύνεστε στους αρμόδιους φορείς της Ελληνικής κυβέρνησης μέσω του εδώ προξενείου στην 1075 Bay Street, και ο φιλόξενος Αντίποδας δεν είναι Εισαγγελέας για να δέχεται τέτοιες ανώνυμες καταγγελίες. Πέραν αυτού οι υπόλοιποι σχολιαστές με αρχή τον κύριο 6:08 προσπάθησαν κάτι να πούν αλλά πέταγαν την μπάλα στην εξέδρα. Τελειώνοντας να σας δώσω και μια συμβουλή. Να δείχνετε ενδιαφέρον και να νοιάζεστε περισσότερο για την χώρα που κατοικείτε, δηλαδή τον Καναδά, που σας δίνει ψωμί να τρώτε και σύνταξη να επιβιώσετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και αφήστε τους άλλους στις χώρες τους να διευθετήσουν τα του οίκου τους και να μπαλώσουν τις τρύπες τους, και μην κάνετε την τρίχα ΤΡΙΧΙΑ
      ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: στο άρθρο τους σου λένε με υπονοούμενο ύφος ότι εάν επιλέξεις την Ελλάδα για τουρισμό να προτιμήσεις το ταξίδι εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, δηλαδή από Σεπτέμβριο και μετά που θα είναι ωραία επειδή έχει λιγότερους τουρίστες. Τόσο απλά.

      Delete
  7. Φωτιές είχαμε, έχουμε και θα έχουμε…….(είπε ο φερόμενος πρωθυπουργός)
    https://www.youtube.com/watch?v=U8aFIUf9mwM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν είναι μόνο "φερόμενος" ρε κύριε αλλά και ...αγόμενος, αφού προσωρινά αντικαθιστά τον Τσίπρα, μέχρι, υποθέτω, να ωριμάσει λίγο το παιδί και να ξεκουραστεί, για μερικά χρόνια!

      Delete
  8. Ε βέβαια, να ξεκουραστεί και να μάθει και κανένα εγγλέξικο, να μην παρουσιάζεται σαν αλβανός

    ReplyDelete