Search This Blog

Tuesday, April 18, 2023

Αν και ...λίγο άσχετος, θέλει να μας το παίξει και ...ξερόλας.!!!

 


Αναγνώστης – πάλι ανωνύμως – κριτικάρει με σχετικό ...παράπονο, τον Αντίποδα για τους χαρακτηρισμούς επωνύμων, ενώ ΔΕΝ του επιτρέπουμε  να κάνει το ίδιο... Διαβάστε όμως πρώτα το σχόλιό του και ύστερα τα λέμε...

Unknown commented on "Ιερέας αρνήθηκε να μοιράσει τη δάφνη στους πιστούς.!!!"

 Δεν μας τα λες καλά κυρ-Αντίποδα. Αυτό το μπλόγκ το βάσισες χρόνια πάνω σε χαρακτηρισμούς επωνύμων όπως «κουσουριάρης» κλπ. και άλλα χειρότερα και @κ@τονόμαστα κοσμητικά επίθετα και μας λες εσύ ότι κριτική ανώνυμη μας επιτρέπεις να κάνουμε μόνο στο έργο των επωνύμων και όχι στις προσωπικές τους αδυναμίες; Μωρ’ τι μας λες. 

Από πότε ένας φιλάργυρος και άπληστος για την ύλη θεωρείς ότι έχει αυτά τα κουσούρια σαν προσωπικές αδυναμίες και δεν σχετίζονται με το έργο του στην κοινωνία επειδή κατέχει δημόσια προβεβλημένη θέση με επιρροή; Είσαι σίγουρος ότι ένας κουσουριάρης ή βιτσιόζος στις προσωπικές του αδυναμίες και επιλογές που θεωρούνται από όλους αρνητικές θα παράξει θετικό έργο στην κοινωνία; Ακόμα και ο οξαποδώ όταν κάνει κάποιο καλό το κάνει ΠΑΝΤΟΤΕ με ΠΟΝΗΡΙΑ και αποβλέπει στο κακό των ανθρώπων και όχι στην δικαιοσύνη και την πνευματική τους ωφέλεια. Ένας άνθρωπος με πονηρό μυαλό στο κρεβάτι του είναι ποτέ δυνατόν να μην έχει την πονηρία και το ίδιο μυαλό στην διαχείριση και διοίκηση συλλογικού οργανισμού; Βάλε το μυαλό σου λίγο να σκεφτεί και πες μας εάν έχουμε άδικο.

 

7 comments:

  1. ΝΑΙ αγαπητέ, το βάσισα όλα τα χρόνια της ύπαρξής του, πάνω σε χαρακτηρισμούς επωνύμων, όπως «κουσουριάριδες» (το βασικότερο) κ. λπ άλλα, χειρότερα, κατονομασμένα κοσμητικά επίθετα... Έλα, όμως, που ο αντίποδας έχει όνομα το οποίο γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες, εκτός ίσως εσού, ως ολίγον άσχετος που είσαι ή, έστω, το παίζεις... Άσε, λοιπόν, τις εξυπνάδες,και πούλα τις παπαριές σου εκεί γύρω στους φίλους σου, ώστε νοιόθουν περίφανοι για σένα και το ...θράσος σου να τα ...ψάλεις στον Αντίποδα. Όσο για τους κ.κ. κουσουριάριδες, άσε τους ίδιους να διαμαρτυριθούν και ΜΗ αυτοχρήζεσαι δικολάβος τους... Αυτοί ξέρουν καλύτερα από σένα... Λίγο θάρρος, λοιπόν, και πες τους τα με το όνομά σου όλα αυτά που λες ανώνυμα στο σχόλιό σου, κατακρίνοντάς με... Άστα να πάνε στο γεροδιάολο σου λέω και μην κουράζεσαι άλλο.!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να γιατί γράφουμε ανώνυμα μιστερ αντίποδαρά. Διότι το παίζουμε ξερόλες, τρομάρα μας, και όταν τρώμε τις σφαλιάρες σου, μπορούμε και κάνουμε την πάπια. Τι μπορεί να σου πει τώρα ο σχολιαστής σε όσα του σούρνεις; Σε γνωρίζουμε όλοι απ' τα γενοφάσκια σου, κι' αυτός κάνει πως δεν σε ξέρει! κακό του κεφαλιου του!

      Delete
  2. Unknown commented on "Αν και ...λίγο άσχετος, θέλει να μας το παίξει και ...ξερόλας.!!!"
    7 hours ago
    Εσύ Αντίποδα γράφεις «επωνύμως» διότι επιδιώκεις να επηρεάσεις τις εξελίξεις στα κοινοτικά με τέτοιο τρόπο ώστε κατόπιν να γίνεις πόλος έλξης των ομογενών και να εισπράξεις, με την καλή έννοια πάντα, θαυμασμό και επικρότηση για το άτομό σου. Σωστά το επιδιώκεις για τα σάπια κοινοτικά-θρησκευτικά ζητήματα. Εκεί που σφάλλεις είναι όταν γράφεις «επωνύμως» για πολιτικά ζητήματα και κομματικές ειδήσεις. Διότι εκεί είσαι πάντα λάθος και το κάνεις από ματαιόδοξο υπολογισμό για να εισπράξεις το μπράβο όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος.... και λοιπά, και λοιπά...
    (Σημ. Αντίποδα! Μα ...φυσικά και προσπαθώ - τον κ@κ@σου τον καιρό - να επιρεάσω καταστάσεις και να εισπράξω όσα μπορώ περισσότερα, από τον λαό της ομογένειας και ειδικότερα τους ...πιστούς υποκριτές που ασχολούνταο με το ...αντικείμενο Εκκλησία.! Έχω κι' εγώ το σαράκι της προβολής, ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε; Τώρα, το ότι εσύ το πήρες μυρωδιά και με κοπανάς σαν χταπόδι, ΔΕΝ το είχα φανταστεί, ώστε να πιαστώ πράγματι στον ύπνο... Εδώ, τώρα, θα κάνω το κορόϊδο, μη τυχών και αποκαλύψεις τα ωφέλη που απεκόμισα από την πολιτική, και με πάρει ο διάολος τον πατέρα... Εσύ είσαι ...ικανός για όλα.!!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αντε τώρα ρε αντίποδα, άσε τους φουκαράδες να εκτονωθούν με τις μ..λ..κιεςτους και μην τους κάνεις πλάκα. Όλοι βλέπουμε ότι προσπαθείς με κάθε τρόπο να προβάλεις το όνομα και τη μούρη σου σαν τρελός. Το ζητάει το μέσα σου, δε φταις εσύ! N. G.

      Delete
  3. Αν είχες κρατήσει τα σχόλια που κόβεις τελευταία Αντίποδα θα είχες γράψεις ολόκληρο βιβλίο. Αλλά σε ενοχλούν οι διαφορετικές γνώμες. Είσαι και σύ σαν τους παλιούς μπολσεβίκους και σαν τους νεο-κομμουνιστἐς που κυβερνάνε σήμερα παντού: επιτρέπουμε μόνο ότι γουστάρουμε εμείς να ακούγεται και ότι δεν θίγει τον εγωισμό μας

    ReplyDelete
  4. Unknown commented on "Αν και ...λίγο άσχετος, θέλει να μας το παίξει και ...ξερόλας.!!!"
    3 hours ago
    Ξεκὀλα λίγο Αντιποδάρα από το μίσος σου για τους σχολιαστές και δες εδώ : htps://ww.Βρομωnews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/tourkia-o-megas-arximadritis
    (Σχόλιο Αντίποδα: Με πρώτη ευκαιρία που θα βγεις από το καβούκι σου κυρ ανώνυμε, θα σε καλέσουμε να αναλάβεις την αρχισυνταξία, ώστε να επιλέγεις τα θέματα που εσύ νομίζεις. Μέχρι τότε, κάνε δουλειά σου και μην ασχολείσαι με Αντίποδα. Το «βρομονεους» σου είναι, υποθέτω, αρκετό...)

    ReplyDelete
  5. Πες μας Αντίποδα ποια είναι η τρέχουσα γραμμή του κόμματος και της υπηρεσίας διαφώτισης ώστε να μην σου γράφουμε κάτι που θα βγάλεις σπυράκια και μας πάθεις αλλεργία. Με τι ασχολείσαι και συ ταλαίπωρε πατριώτη….

    ReplyDelete