Search This Blog

Saturday, December 10, 2022

Έφυγε από τη ζωή η ομογενής μας, Σούλα Αρ. Μαραγκού, σε ηλικία 91 χρονών...

 


Έφυγε προχθές από τη ζωή η γνωστή ομογενής μας Σούλα, σύζηγος του αείμνηστου ραδιοπαραγωγού, για πάρα πολλά χρόνια, Αριστείδη Μαραγκού. Επειδή τα ό,ποια δικά μας λόγια θα είναι πολύ φτωχά μπροστά στην προσφορά της Σούλας, όπως και του Αριστείδη, θα σας μεταφέρουμε αυτούσια την ενημέρωση που δημοσίευσε ο γαμπρός της, επίσης γνωστός ομογενής φίλος Ηλίας Κουτίνας. Εκ μέρους μας εκφράζουμε στους οικίους της τα θερμά μας συλληπητήρια και ευχόμαστε η μνήμη της να είναι αιώνια.

Σούλα Μαραγκός

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε τον θάνατο ενός από τα σπουδαιότερα πρόσωπα που γνώρισα στη ζωή μου. Η πολυαγαπημένη μου πεθερά, Σούλα Μαραγκού, έφυγε γαλήνια στον ύπνο της το βράδυ της Τρίτης (6 Δεκεμβρίου 2022), στο σπίτι της και με την οικογένειά της στο πλευρό της. Ήταν ένας μήνας και μια μέρα πριν τα 91α γενέθλιά της. Έζησε μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή και ήταν μια υπέροχη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά.

Συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια, που άκουγαν τη γλυκιά φωνή της κάθε βράδυ στο Greek Canadian Melodies Radio Program, μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της Αριστείδη, ο οποίος ήταν πρωτοπόρος στην ελληνική μετάδοση. Για πολλούς Ελληνοκαναδούς αποτέλεσαν τη γέφυρα για την όμορφη χώρα μας την Ελλάδα, με την επικαιρότητα, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία που προέβλεπε το ραδιοφωνικό πρόγραμμα εδώ

Όσοι γνωρίζατε προσωπικά τη Σούλα, ξέρατε ότι ήταν ευγενική, τρυφερή και τρυφερή.

Την Σούλα θα την θυμούνται με αγάπη οι κόρες της, Πηνελόπη, Κάθριν και Ευαγγελίν, ο γιος της Μέννυ, οι γαμπροί της, Ηλίας και Παναγιώτης και τα εγγόνια της, Γιώργος, Άλεξ, Λευτέρης, Αριστείδης, Χρυσούλα και τα δισέγγονα της.

Λεπτομέρειες κηδείας:

Η επίσκεψη, η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνουν όλα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και είναι τα εξής:

St. Demetrios Greek Orthodox Church, 30 Thorncliffe Park Drive, Τορόντο:

Επίσκεψη – 11:30 έως 12:30 μ.μ.

Εξόδιος Ακολουθία – 12:30 μ.μ. έως 13:30 μ.μ.

Θα ακολουθήσει ταφή στο νεκροταφείο Elgin Mills, 1591 Elgin Mills Road East, Richmond Hill

No comments:

Post a Comment