Search This Blog

Friday, October 21, 2022

Ένδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη που πρέπει να διαβαστεί απ’ ό,σους ενδιαφέρονται για ...ενημέρωση.!!!

 


ΑnonymousOctober 21, 2022 at 12:17 PM

Αντίποδα σου αντιγράφω ένα στιγμιότυπο από έγκριτη εφημερίδα της παροικίας. Εσένα Αντίποδα, πως και σε ξέφυγε τέτοιο νέο;

" Ήταν όλοι εκεί σε μια εκδήλωση μοναδική για τις σχέσεις Ελλάδας – Καναδά κι όχι μόνο. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ.κ. Σωτήριος, μεγάλη αποστολή από την Κοινότητα του Μόντρεαλ από τον πρόεδρο, όλοι οι πολιτικοί του Κεμπέκ, επώνυμοι κι ανώνυμοι. 

Εκτός από την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο. Δεν πιστεύω να ξέχασαν να τους προσκαλέσουν. Θα μάθω και θα σας πω στην επόμενη έκδοση. (21 Οκτωβρίου 2022)

 Απάντιση:

Δεν γνωρίζω αν ήταν όλοι εκεί, αλλά η ύπαρξη και  η παρουσία, ή μη, κάποιου οργανισμού, δια των αντιπροσώπων του, προϋπόθεση απαραίτητη είναι να υφίσταται ένας τέτοιος οργανισμός. Απ’ ότι εμείς, τουλάχιστον, γνωρίζουμε, η πάλαι ποτέ Ελληνική Κοινότητα που υπήρχε και δρούσε στο Τορόντο, για πάνω από 100 χρόνια, είναι πλέον «αείμνηστη» και τη θέση της κατέλαβε μια Κενότητα, τις εργασίες της οποίας διαχειρίζονται κάποιες κυρίες των φιλοπτώχων αδελφοτήτων, οι οποίες προέκυψαν από τη διάλυση της άλλης μακαρίτησας «πρόνοις», κατ’ απαίτηση του Σωτήρη και σύμφωνης γνώμης της ...διαπραγματευτικής επιτροπής Καραντώνη και υπογραφής του τελευταίου προέδρου, Αρτεμάκη. Ναι, οι Καραντώνης – Αρτεμάκης, με κάποιους παρατρεχάμενους, κατέβασαν τα βρακιά τους στον κουσουριάρη Σωτήρη, και γίναμαι ρεζίλι των σκυλιών... Ως εκ τούτου, πολύ λογικό βλέπουμε, την μη πρόσκληση κάποιου υποδιαίστερου οργανισμού σε μια μάζωξη σοβαρών αντιπροσώπων, κάποιων, υποθέτουμε, σοβαρών οργανισμών, και σοβαρούς στόχους για τις δυο χώρες. Εξ’ άλλου, ο κουραφέξαλας πνευματικός παΤΕΡΑΣ Σωτήριος εκπροσόπησε ΟΛΕ΅τις Κενότητές του - πλήν Μόντρεαλ και Βανκούβερ – τι άλλη μεγαλύτερη τιμή γι’ αυτούς; ΔΕΝ χρειάζονται περισότερα, για τώρα, θαρρώ.!!!


1 comment:

  1. Αντίποδα, πολύ ορθά απαντήσατε παρότι όπως υποψιάζομαι καθήμενος γράφατε. Φυσικά μία δευτεροβάθμια οργάνωση που διαχειρίζεται από φιλοπτοΧ¨ΗΝΕΣ δεν πρέπει να αντιπροσωπεύει κανέναν μας. Βλέπεις μας εξαφάνισαν και τα κογκρέσα. Πάησαν οι χήνες, πάηαν και οι κλωσαριές.

    ReplyDelete