Search This Blog

Sunday, September 18, 2022

Ένα ...μεγάλο και ...Σοβαρό ζήτημα προέκυψε από το Δελτίο Τύπου της ...Ιεράς μας Ά/σκοπης.!!!

 


Ένας  ή, πιθανότατα, μία, αναγνώστης/τρια, στην προσπάθειά του/της να πουλήσει λίγο από το ...λιγοστό μυαλό που διαθέτει, γράφει το παρακάτω, κατάπτυστο προφανώς, σχόλιο με στόχο να ρεζιλέψει τον Αντίποδα και να ενημερώσει, συγχρόνως, τους – όποιους έχουν απομείνει - αναγνώστες του.

 Διαβάστε, λοιπόν το σχόλιό του/της (λογοκριμένο, φυσικά, από τα ...Εγκώμια της Τοροντόεσας, αφού αυτά ανίκουν στους εγκεφαλικά αρώστους του συναφιού του/της...):

«Αντίποδα πολύ λογική η εξήγηση σου για τα δελτία τύπου. Η Εξήγηση σου μας δίνει την εντύπωση ότι κτλ, κτλ.....Γι’ αυτό υπάρχουν δύο ερωτήματα πρώτον γιατί η αρχιεπισκοπή στέλνεις σένα blog της πλάκας που τον σκυλοβρίζει για πολλα χρόνια μέχρι ομοφυλόφιλο τον αποκαλεί, και μεγάλα μέσα ενημέρωσης στο Τοροντο Μόντρεαλ παραπονιούνται ότι δεν λαμβάνουν τα δελτία τύπου . Δεύτερον ...γιατί επιλέγεις να μην Δημοσιεύσεις το επίσημο δελτίο τύπου της πρεσβείας προς τον ελληνισμό και Φεύγεις από την ουσία και δημοσιεύεις μια μικρή λεπτομέρεια, την παρουσία του γενικού στον παπά -τρέχα ,δεν είσαι βλάκας. Ο γενικός πρόξενος ήρθε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να εξυπηρετήσει τους έλληνες . Mε την Αποφάση σου να παρουσιάσεις την Επίσκεψη του στον κουραφέξαλα Προσπαθείς να ξεφτιλίσεις την κοινότητα του Τορόντο και να δείξεις ότι δεν υπάρχει κοινότητα στο αρρωστημένο σου μυαλό . .Προτίμησες να συμμαχήσεις με το Διάβολο Σωτήρη; γι’ αυτό σε λένε πουλημένο κορμί . Έχεις πολλά απωθημένα από την κοινότητα .Σε έχουν αδειάσει και ζητάς εκδίκηση; Χρειάζεσαι να σε μεταλάβει ο σωτήριος για να σωθείς από τα απωθημένο σου. Βοήθεια σου!»

Αντίποδας: Να τα πάρουμε, λοιπόν, από την αρχή τα πράματα; Ας τα πάρουμε: Η εξήγησή μου για το Δελτίο Τύπου ήταν λογική, αλλά για να την καταλάβει κάποιος αναγνώστης, πρέπει να διαθέτει κι’ ο ίδιος έστω λίγη από αυτή.! Ο Αντίποδας, ...κύριε, ΔΕΝ είπε ότι έλαβε το Δελτίο από την Αρχιεπισκοπή, αλλά ότι αυτό – όπως και πολλά παρόμοια – κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες σε διάφορα ΜΜΕ και αλλού, οπότε του ήταν πολύ εύκολο να το βρεί σε κάποιο από αυτά, να το κλέψει και να το δημοσιεύσει, επειδή έτσι γούσταρε και ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά. Το ότι ΔΕΝ σας ζήτησε την άδεια, είναι ένα ...παράπτωμά του, αλλά ας μην το κάνουμε και τόσο σοβαρό θέμα, όπως έκανε το Τσίπρας την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη, από την ΕΥΠ... Όσο για το ποιός και γιατί είναι ομοφυλόφυλος, ΔΕΝ είναι δα και τόοοοσο μεγάλε αμαρτία, ειδικά ότων το κάνει και το ψιλοομολογεί, δίχως να ντρέπεται.! Οι άλλοι από τον στενό κύκλο του είναι το «πρόΒΛΗΜΑ», οι οποίοι το κρύβουν, λες και δεν τους το έχει πει ο παγκόσμιος της δημοσιαντιγραφίας πως ... «ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον ήλιο».!!!

Ο λόγος για τον οποίο ΔΕΝ ...επέλεξα να δημοσίευσω το «Δελτίο Τύπου» της Πρεσβείας, η απάντηση είναι ότι ΔΕΝ έπεσε στην αντίληψή μας κάτι τέτοιο. Και λόγο υποχρεώσεων δεν είχαμε το χρόνο να περάσουμε από τα γραφεία της να το ζητήσουμε. Άσε που ο προσφάτως αποχωρήσας γενικός, αόματος είχε φροντίσει –και σωστά- να μη λερώνει τη λίστα των ΜΜΕ, σεβόμενος την προσφορά τους...

Όσο για την πάλαι ποτέ Κοινότητα για την οποία κόπτονται μερικοί, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ξεπέσει περισσότερο από τον ξεπεσμό στον οποίο την έφεραν οι Καραντώνης – Αρτεμάκης – κατεβάζοντας τα βρακιά τους, στον Σωτήρη, με τη ...συμφωνία που υπόγραψαν μαζί του. Εκείνο που ...ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα είναι ο ρόλος που έπαιξε και παίζει ο αντιπρόεδρος της Κενότητας, πλέον, ο οποίος, ενώ έχει μια πολή μεγάλη θέση, την μεγαλύτερη στον «οργανισμό», ως διευθυντής της φουκαριάρας της Παιδείας, του έδωσαν και την αντιπροεδρεία, ώστε να μην ελέγχεται κατά κανένα τρόπο από την πρόεδρο ή το υπόλοιπο Δ. Συμβούλιο.!!! Και επιμένουν τα καθίκια να μας λένε ότι δεν άλλαξε τίποτα στην Κενότητα και ότι ο Σωτήρης δεν την κουμαντάρει, μέσω του άλλου κουσοριάρη του αντιπροέδρου και των φιλοπτωχήνων των εκκλησιών της.

Αρτεμάκη – Καραντώνη είστε για φτύσιμο... Ρε μπας και έχετε κάποια σχέση με τους παραπάνω κουσουριάριδες και δεν το λέτε; Εδώ σε θέλω, τώρα, κύριε ξερόλα, να μας πεικς τη γνώμη σου για όλα αυτά, χωρίς φόβο και πάθος, αφού ως ανώνυμος είσαι καλυμένος, όπως εξ’ άλλου κι’ εγώ.!!!

 

3 comments:

  1. Πρέσβεις και πρόξενοι, σαν τι να χρειάζονται, σαν πως βοηθάνε τους απόδημους, ας μου πει κάποιος τι προσέφεραν όλοι μαζί οι πρόξενοι που πέρασαν από το Τορόντο; Τους γλύψαμε όλοι μας, τους ταΐσαμε, άλλοι τους κάνανε κουμπάρους, άλλοι προσπάθησαν να τους κάνουν και γαμπρούς τους και τελικά φεύγοντας μας έγραψαν εκεί που οι λιμενεργάτες γράφουν όλα τα χρεωστούμενά τους και εμείς μένουμε αμανάτι με τις φωτογραφίες τους καμαρώνοντας στα γύφτικα σκεπάρνια και τώρα ο φίλος μας θέλει να προωθήσουμε και τα δελτία τύπου τους; και τζάμπα; Δεν νομίζω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΔΕΝ θα σου πει ΚΑΝΕΝΑΣ κύριε, τι πρόσφερε ο κάθε διπλωμάτης της Ελλάδας, ή και όλοι μαζί, στους απόδημους Έλληνες, καθ' ότι είναι προσωπικά δεδομένα του κάθ' ενός από εμάς... Κι' εγώ, όπως πιθανότατα κι' εσύ δεν πρόσφερες κάτι στην κοινωνία, αλλά δεν είναι λόγος αυτός ώστε να μην υπάρχουμε! Εφόσον, λοιπόν, αυτοί που εμείς εκλέγουμε, αποφασίζουν έτσι, θα τους ...ανεχτούμε μέχρι την επόμανη φορά που θα μας ρωτήσουν, κι' εμείς θα τους καταψηφίσουμε. Άν, τώρα, ένας ή κάποιοι εξ' αυτών, κατά την 4ετή παραμονή τους εκτός Ελλάδος, γνωρίσουν τον άνθρωπο της ζωής τους και ζευγαρώσουν, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ζητήσουν την άδειά μας, ή τουλάχιστον την δική μου, αφού τους την έχω δωσει προκαταβολικά! Θα ...συμφωνήσω όμως μαζί σου, στο ότι φεύγοντας, μας γράφουν στα αποτέτοια τους, λερώνονάς τα, ενώ το σωστό θα ήταν να μας πάρουν μαζί τους!!! Ε, καμία άλλη φορά, θα το φροντήσουμε κι' αυτό...

      Delete
    2. Συνφωνώ μαζί σου αγαπητέ. Αλλά για τους ομογενείς ηγέτες μας, που μας ξεπούλησαν και μας ξεπουλάνε κάθε λίγο και λιγάκι, στους π@υστες της εκκλησίας και της μονοφθαλμίας, γιατί κάνουμε όλοι την πάπια; Τι φοβούμαστε και δεν τα βγάζουμε όλα στη φόρα για να γελάσει ο κάθε πικραμένος και να κλάψει και το παρδαλό κατσίκι; Ή μήπως δεν είναι όλοιτους πολημένοι για το χρήμα και ότι άλλο αρπάξει ο κώλ@ς τους; Δεν βλέπετε ότι έπεσαν όλα στα χέρια των αποπισογλέντηδων και των λεσβιοπούλων; Μέχρι και σπίτια αλληλοδωρίζουν για να είναι η μια κοντά στην άλλη και να απολαμβάνουν τις γλυφτικές τους επιδώσεις η μια της άλλης! Και μέχρι να φύγει ο Απίσκοπός μας θα χειροτονούνται και ιερείς (ιέρειες) οι ανόμαλες κυρίες των εκκλησιών!

      Delete