Search This Blog

Tuesday, February 22, 2022

Ξεπέρασε το στόχο η Αν. Ερ. Εκτροπή: $1.510.625, 83, το σύνολο του εράνου.!

 

Αναγνώστης μας γράφει:

Αγαπητοί μου, διαβάζω σε Δ. Τύπου της ερανικής επιτροπής ότι: 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ανεξάρτητης ερανικής επιτροπής ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά ότι ο στόχος για τη συγκέντρωση του ποσού των 1,5 εκατομμυρίου δολλαρίων έχει επιτευχθεί!

 Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας.

 Μέχρι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, 2022 έχει συγκεντρωθεί συνολικά το ποσό των $1,510,625!

 Αναλυτικά:

Δωρεές: $1,198,514Λαχειοφόρος Αγορά: $173,20021ο Ετήσιο Τουρνουά Γκολφ: $77,000Μαραθώνιος Scotiabank:$42,294Καμπάνια GoFundMe: $19,617

 Με τη συνεισφορά των δωρητών ολοκληρώθηκε το δύσκολο αυτό έργο της ανερξάτητης ερανικής επιτροπής για τη σωτηρία της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, που αποτελεί τον πυλώνα του Ελληνικού πολιτισμού τα τελευταία 113 χρόνια.

 Αγαπητοί μου, πώς είναι δυνατόν να καμαρώνει ο πρόεδρος της «Ανεξάρτητης Ερανικής Επιτροπής» και με χαρά να ανακοινώνει ότι πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν να μαζέψουν 1.5 εκ. δολάρια; Και γιατί δεν πρόσθεσαν στο ποσό αυτό ΚΑΙ τις 250.000 του μακαρίτη του Μίσιου, εφ’ όσον πρόσθεσαν τα έσοδα από το λαχείο, το οποίο η Κοινότητα κυκλοφορούσε κατά διαστήματα, καθώς και τα έσοδα από το Γκόλφ που κάθε χρόνο διοργάνωνε και φυσικά τα έσοδα του Μαραθώνιου, τα οποια κάθε χρόνο συγκέντρωναν οι συμμετέχοντες περιπατητές; Ακόμα θα μπορούσαν να προσθέσουν και κάποια χρήματα από τους δίσκους των εκκλησιών και, γιατί όχι, μέρος από τις εισπράξεις των κεριών! Κατ’ αυτό τον τρόπο ΚΑΙ θα ξαπερνούσαν κατά πολύ τα 2-3 εκατομμύρια ΚΑΙ θα ικανοποιούσαν ακόμα περισσότερο τον αφεντικό τους τον Σωτήρη, στον οποιο, έτσι κι' αλλιώς, πήγαν ή θα πάνε όλα! Γιατί τέτοια λάθη ρε παιδιά; Ρωτήστε και κάποιους που ξέρουν να μοιράζουν σε δυό γαϊδούρια ένα τσουβάλι άχυρο..

 

 



6 comments:

  1. Και κάπως έτσι βρέθηκαν κι’άλλα κορόιδα δωρητές για να συμπληρώσουν το ποσό που χρειαζόταν για το δύσκολο έργο που ανέλαβε η ερανική επιτροπή για την ‘σωτηρία’ της ΕΚΤ όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου.

    Μήπως θα’πρεπε να αντικαταστήσουν τη λέξη ‘σωτηρία’ με το όνομα Σωτήριος; Λέω εγώ …

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πραγματικό ποσό δεν το μάζεψαν κύριε ούτε 2 μήνες μετά την προθεσμία. Όπως δεν κατάλαβες, πρόσθεσαν από δω και από κει κάποια χρήματα που μαζεύτικαν από άλλες επιτροπές που κάθε χρόνο κάνουν διάφορες εκδηλωσεις, όπως το Golf, ας πούμε, και τσίμα τσίμα το συμπληρωσαν, για τα μάτια του κοσμου. Ο οποίος κόσμος τους πείρε γρήγορα μυρωδιά και τους έγραψε κανονικά στα αρχ..αία του. Όσο τη "σωτηρία", δεν έκαναν λάθος, απλα τους ξέφυγε το σου, που έπρεπε να είναι κεφαλαίο (Σ), δηλαδή Σωτηρία! Αφού όλα για αυτή τα μάζεψαν και θα τα μαζεύουν από εδώ και πέρα. Του τα παρέδωσαν όλα τα κωλόπαιδα που δεν μπορύσαν να τον βλέπουν άλλο στεναχωρημένο.

      Delete
  2. Τι μας λέτε μωρέ; Αυτοί ξεπέρασαν το στόχο τους πάνω από $10.000!!! Και αν προσθέτουν κάθε φορά και ΄τα όσα μαζεύουν οι Φιλόπτωχες, σε λίγο ο Σωτήριος θα τους κανει και αγίους, όχι μονο άρχοντες όπως τους το έταξε......

    ReplyDelete
  3. Συγχαρητήρια στην κοινότητα του Τορόντο για την επίτευξη του στόχου. Στο Μόντρεαλ περιλαμβάνουν ηλίθιους όπως ο Γιάννης Μούκας για να είναι μέρος της επιτροπής Εράνου. Ο Μούκας βρέθηκε σήμερα στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Σωτήρη με τον πιτσιρικά από τα Χρονικά και μίλησαν για τα σχέδιά τους να δημιουργήσουν νέα ομάδα για τις εκλογές. Ίσως ο Δημητράκης θα έπρεπε να ερευνήσει ότι κάποιος είναι πραγματικός μηχανικός όπως ακριβώς του αρέσει να κάνει για τους αρχιτέκτονες. Ανησυχεί ο Δημητράκης για την υποστήριξη του Μούκα σε ομάδες των Σκοπίων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα Μακεδονία; Γελάνε και οι πέτρες με τα ψέματά σας.

    http://greektimes.ca/11997/?fbclid=IwAR0umZOsxLM10dLC6iGX7asG5j_tD8Awty3RGI1YUi-IHLF9SWJivAzt0eE

    ReplyDelete
  4. Γύρισε το θερμόμετρο! Ο Ελληνικός Τύπος δημοσιεύει στη πρώτη σελίδα τα λεφτά που αρπάξανε από τους ομογενείς δήθεν για να σώσουν την Κοινότητα, αλλά στη πραγματικότητα για να σώσουν το τομάρι τους και να δώσουν τα κλειδιά της Κοινότητας στο αφεντικό τους.

    ReplyDelete
  5. Αγαπητέ Αντίποδα, άκουσα πρωΐ – πρωΐ τον Σωτήριο να ανακοινώνει και επίσημα ότι αλλάζει ο παπάς της Χρυσοβαλάντου! Μπορείς σε παρακαλώ να μου επιβεβαιώσεις αν είναι αληθεια ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο; Διότι εγώ ξερω ότι πριν από 3-4 μήνες ο παπασπύρος μάζευε υπογραφές για την αύξηση του μισθού του από 30 σε 60 χιλιάδες δολάρια, πράγμα που το πέτυχε με τη συμφωνία της κοινότητας, τι έγινε τώρα και τον διώχνουν από την εκκλησία μας; Θύμωσε μήπως ο αρχιεπίσκοπος διότι ο ίδιος σαν συνταξιούχος δεν παίρνει μισθό εδώ και πολλα χρόνια, ενώ ο παπαβιτολαδίτης, ως επίσης συνταξούχος, ζήτησε να διπλασιαστεί ο μισθός του; Αν μπορείς σε παρακαλώ λύσε με αυτή την απορροία, ευχαριστώ!

    ReplyDelete