Search This Blog

Thursday, July 22, 2021

Προς κ. Χρ. Μανίκη...

 Μια γενική και σύντομη απάντηση στα τελευταία δημοσιεύματα του Βήματος…

 Διαβάζοντας με προσοχή όλα όσα έγραψε στο Βήμα, ο εκδότης του, για τις κοινότητες, την Εκκλησία, τον Σωτήριο και τα 30 αργύρια της Φιλοπτώχου προς Ιάκωβο,  ένα έχω να πω: Λυπάμαι και Ντρέπομαι για λογαριασμό μου, που αφιέρωσα τόσο χρόνο ασχολούμενος τόσο καιρό μαζί του και με τα γραφόμενά του.!

Ο κύριος Μανίκης, έχει βάλει, προφανώς, στόχο να ξεπεράσει, τον προστάτη του Σωτήρη, στο ψέμα και την αλητεία του, ώστε να προσποιείται πως ΔΕΝ καταλαβαίνει, ακόμα και τα αυτονόητα, θεωρώντας όλους τους αναγνώστες του ανόητους.!!!

Αγαπητέ κ. Μανίκη, εγώ θα γράφω ό,τι θελω, όπως θέλω και ό,ποτε θέλω και σεις θα τα διαβάζετε αν θέλετε, ό,ταν θέλετε και όσα θέλετε μέσα από τον Αντίποδα όπου αποκλειστικά θα δημοσιεύονται. Σας ζήτησα να μου στέλνετε τα δημοσιεύματά σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διότι ο εκεί εκπρόσωπός μας βρίσκεται σε μακροχρόνια άδεια και μας είναι …λιγάκι δύσκολο να ερχόμαστε στο Μόντρεαλ κάθε εβδομάδα για την προμήθεια της εφημερίδας σας. Αν αυτό  κοστίζει λίγο παραπάνω στον προϋπολογισμό σας, λυπούμαστε…

Όσο για τα μπουρδολογήματα της εβδομάδας που τρέχει θα απαντήσουμε με πρώτη ευκαιρία καθ’ ότι διαβάζοντάς τα ΔΕΝ βρίκαμε κατι που να αξίζει τον κόπο μιας απάντησης, πέρα του ότι ΔΕΝ διαπιστώσαμε κατι αξιόλογο για το οποιο να επιβάλλεται απάντηση… .

 

No comments:

Post a Comment