Search This Blog

Tuesday, May 11, 2021

Κάτι συμβαίνει στην Κοινότητα, αλλά τι;

 

Περνώντας κάποια μέρα μετά το Πάσχα έξω από το Πολυμενάκειο μήπως και διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια κάτι για την αποχώρηση του Δ. Συμβουλίου, ύστερα από την παραίτηση την οποία θα υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δυστυχώς για μας ΔΕΝ μπόρεσαμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε κάτι αφού στην είσοδο υπήρχαν σταθμευμένα αστυνομικά αυτοκίνητα. Ως καταζητούμενος ο ίδιος έκανα όπισθεν και εξαφανίστηκα μη τυχών και με συλλάβουν ως ύποπτο, ώστε ΔΕΝ μπόρεσα να μάθω τελικά τι ακριβώς είχε συμβεί. Υπέθεσα ότι η Αστυνομία κλήθηκε από τη διοίκηση για να της παραδώσουν τα κλειδιά και να φύγουν παραιτούμενοι, όπως έλεγαν οι πληροφορίες μου που σας μετέφερα στις αρχές της εβδομάδος. 

θες, Δευτέρα, ψάξαμε λίγο περισσότερο τα πράγματα και διαπιστώσαμε ότι το Συμβούλιο ήταν στη θέση του και πως κάτι άλλο είχε συμβεί για το οποίο όμως τα στόματα όλων έμειναν ερμητικά κλειστά. Από κάποιους περιθωριακούς της Κοινότητας ακούστηκαν διάφορα που όμως ΔΕΝ μπορούμε να σας μεταφέρουμε διότι ενέχουν κινδύνους να είναι πολύ κουτσομπολίστικα και να χαθεί και η τελευταία αξιοπιστία μας. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάτι έχει συμβεί το οποίο μπορεί να είναι και σοβαρό αφου υπάρχει ανάμιξη των οργάνων της τάξης. Λίγη αναμονή, λοιπόν, και όπως λέει κάποιος «ουδέν κρυφό ΑΠΟ τον Ήλιο».!

3 comments:

  1. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος/α να σου λύσουν όλες τις απορίες (τώρα με τρώει η περιέργεια και θέλω να μάθω κι’εγώ τι συμβαίνει).

    ReplyDelete
  2. Η καποιος/α εκλεβε, η καποιων/α διωξανε. Τι αλλο να μπορει να ειναι; Αα, μπορει καποιος/α να παραβιασε τους κονονισμους κοβιντ και να ηρθε η αστυνομια να τους προσφερει την κλησει/προστιμο κλπ. Σιγουρα ξερεις και δεν λες. Και να ξερεις το να αφηνεις τους αναγνωστες σου να κρεμωνται δεν ειναι ωραιο!

    ReplyDelete
  3. Aν αυτή τη στιγμή εαν διαβάζετε τα κείμενα του Μανίκη θα. πειστείτε οτι τίποτα δεν είναι σύμπτωση και τίποτα τυχαίο. Όλα έχουν ένα κρυφό νόημα κι έναν βαθύτερο σκοπό. Σας το έχει αποδείξει η εμπειρία σας.Μάλλον Τίποτα δεν αρνητικό δεν συμβαινει, φιλε Αντιποδα, στην κοινότητα !Φαίνεται τώρα πως πλέον κάποιοι καλοθελητές για δικούς τους λόγους και με εντολές του κουραφέξαλα οπος τον αποκαλείς , σπέρνουν τα ζιζάνια με τα τσιράκια τους με την ελπίδα να διχάσουν την παροικία και να διαλησουν την κοινότητα.

    ReplyDelete