Search This Blog

Thursday, December 16, 2021

Η 16η υποψηφιότητα και η απόρριψή της από την Εφορευτική…

 

Συνεχίζουν κάποιοι, αρκετοί δυστυχώς, αναγνώστες μας να επιμένουν και να ζητούν το όνομα του 16ου υποψήφιου, της μακαρίτισσας πλέον, Ελληνικής Κοινότητας, στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου, ενοριακού πλέον, Συμβουλίου, ύστερα από την ουσιαστική παράδοσή της στην Αρχιεπισκοπή, με την κατάπτυστη συμφωνία που μεθόδευσε η επιτροπή Καραντώνη και την υπογραφή της από τον Αρτεμάκη και την πλειοψηφία του τελευταίου Δ. Συμβουλίου της πάλαι ποτέ Ελληνικής Κοινότητας, την οποία τα εν λόγω γαϊδούρια ξεπουλήσαν στον φίλο τους τον Σωτηράκη, σαν να ήταν περιουσία τους.!!! 

Φυσικά και η επιμονή τους στο θέμα αυτό είναι άνευ ουσίας καθ’ ότι ούτε σοβαρή υπόθεση είναι, αλλά ούτε και έφερε ή θα μπορούσε να φέρει μια οποιαδήποτε διαφοροποίηση στην εξέλιξη του, νέου πλέον,  οργιασμού, αλλά είναι ζήτημα περιέργειας κάποιων ομογενών ή ίσως και αφορμή κουτσομπολιού, θα μπορούσαμε να πούμε…

Στην προσπάθειά μας να τους βγάλουμε την ό,ποια περιέργεια τους κατέχει και θέλουν να την ικανοποιήσουν, θα τους πούμε μόνον ότι πρόκειται για νεότατο άτομο, πανεπιστημιακού επιπέδου, ο οποίος ήθελε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον οργανισμό, πριν ακόμα αντιληφθεί  ότι ΔΕΝ υφίσταται, πλέον.!!!

Όσο για τον λόγο ή τους λόγους απόρριψης της υποψηφιότητάς του απομένει στην Εφορευτική Επιτροπή να τους δώσει στη δημοσιότητα, η να το απαιτήσει ο ίδιος από την Εφορευτική η οποία μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, φέρθηκε άψογα ως προς το ζήτημα αυτό. Οι όποιες άλλες πληροφορίες εκ μέρους μας, αγαπητοί ενδιαφερόμενοι, μάλλον θα περιέπλεκαν αχρείαστα τα πράγματα και θα μας έριχναν σε ένα είδος κουτσομπολιού, χωρίς λόγο και αιτία.!! Ας είστε πάντως σίγουροι ότι μόλις κυκλοφορήσει κάτι επίσημο, θα σας το μεταφέρουμε πάραυτα…

  

6 comments:

  1. Δηλαδή μας λες τώρα ότι ό,τι έγινε, καλώς έγινε; Δεν έπρεπε να μάθουμε εμείς το ποιος και το γιατί;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φυσικά και όχι ρε μεγάλε... Γιατί πρέπει να μάθουμε εμείς κάποια προσωπικά, ίσως, πράγματα, ενός ομογενούς, χωρίς να μας έχει ενοχλήσει; Άν θέλει ας ζητήσει ο ίδιος από την Εφορευτική, να βγούν όλα στη δημοσιότητα μαζί με το όνομά του.! Φτάνει πια το δίχως λόγο και αιτία, κουτσομπολιό...

      Delete
  2. νἀτος κι ο Αντἰποδας που μας το παίζει Πυθία και μυστικοπαθἠς

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο αντίποδας μπορεί να παίζει ότι θελει και όπως θέλει, αλλά, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ούτε προδότης είναι, ούτε υποκριτής, αλλά ούτε και γλείφτης, όπως πολλα καθίκια που περιτριγυρίζουν την Ελληνική Κοινότητα ή ότι απόμεινε απ' αυτή! Βουλώστε το και αφήστε τον να μαθαίνουμε κι' εμείς κάποιες, έστω, αλήθειες. Κοπρόσκυλα!

      Delete
  3. Οι λόγοι απόρριψης της υποψηφιότητάς του 16ου υποψηφίου που μαθαίνουμε από τον Αντίποδα ότι ήταν Πανεπιστημονικού επιπέδου πρέπει να αιτιολογηθούν για λόγους διαφάνειας. Αλλά αυτή είναι άγνωστη έννοια για την ομάδα των δικτατορίσκων της Κοινότητας.

    ReplyDelete
  4. Δεν χρειάζεται αγαπητοί σύντροφοι να μάθουμε όνομα και γιατί ο 16ος απορρίφθηκε. Το είπε ξεκάθαρα ο επίσκοπος(γιατί επίσκοπος είναι) σε καινούργια εκκλησία και το εγκωμίασε εβδομαδιαία φυλλάδα τύπου yellow pages. Ιδού τι γράφτηκε. "O Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος έδειξε πόσο θέλει ένωση και ομοψυχία του Ελληνισμού του Καναδά Πριν κλείσει τον ιερατικό του λόγο στα θειρανήξια(από ορθογραφία σχίζουν οι της φυλλάδας, θυρανοίξια) του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, και βλέποντας ότι ήταν παρούσα η νέα πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Τορόντο κα Μπέττυ Σκουτάκη, και λίγες μέρες μετά τον «βρομερό οχετό» που είχει εξαπωλήσει(γραμματική και ορθογραφία και εδώ) «κάποιος» πρόεδρος της Κοινότητος που ήθελε να δικοικεί(;) με τεράστια αποτυχία, οικονομικά και κοινωνικά την Κοινότητα μας, και που δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομά του, ο κκ Σωτήριος έδωσε το στίγμα της ολοκληρωτικής παρουσίας του πλέον στον Καναδά! «Κυρία Σκουτάκη, συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Τορόντο. Είμαι ευτυχής που εκλεχθείκατε(;) και σηκώσατε μανίκια, γιατί από αύριο θα έχουμε πολύ στενή συνεργασία για το καλό της παροικία και μαζί μας θα είναι και οι εξαίρετοι Έλληνες κκ Καραντώνης και Φαναράς!".
    Αυτά λοιπό, ενώ γνωρίζουν πως η καινούργια πρόεδρος της ΕΚΤ δεν εκλέχθηκε, απλά διορίστηκε αυτή και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο. Όπως ακριβώς και τα εκκλησιαστικά συμβούλια και οι κατηχητές/τριες. Αλίμονο, πως είναι δυνατόν να μην υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ κοινότητας και επισκοπής και μάλιστα με τους δύο αναφερόμενους εξαίρετους ΈΛΛΗΝΕς. Ζάβαλη παροικία!
    .

    ReplyDelete