Search This Blog

Sunday, October 31, 2021

Μόντρεαλ: Κριτική αναγνώστη μας, σε τηλεοπτικό σχόλιο Μανίκη...

 

https://www.facebook.com/john.coconas/videos/272292468157747 Στα 31:56, Μανίκης: «Ως μέλος των μέσων ενημέρωσης δεν πρέπει να συμμετέχουμε στην εξελεγκτική επιτροπή.» Κύριε Μανίκη, αν έτσι νιώθετε και είναι σημαντικό να διατηρηθεί η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα, τότε πιστεύετε ότι είναι σύγκρουση συμφερόντων τα ΜΜΕ να δέχονται χρήματα από την αρχιεπισκοπή; Μου φαίνεται ότι πρέπει να βάλεις μια φωτογραφία του Σωτήρη στη βιβλιοθήκη πίσω σου. 

Γιατί εξακολουθείτε να μας μιλάτε για την υπόθεση Olton πριν από 40 χρόνια, όταν υπάρχουν περισσότερα ειδησεογραφικά θέματα; Πιστεύετε ότι οι αναγνώστες σας θα εκτιμούσαν την ενημέρωση για το σκάνδαλο απάτη Κωσταρίδου και για τον θάνατο του Φώτη Κομπορόζο; Πριν ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία θα πρέπει να μας πείτε τη γνώμη σας για το σχέδιο Καρύδη με τους Φιλικιώτες που να τα δώσουν όλα εκτός από την ιδιοκτησία στην Αρχιεπισκοπή. Μας λέτε για ερωτήσεις σε Γενική Συνέλευση ως απλό μέλος. Όταν κάθεσαι στη λεκάνη της τουαλέτας ποιο καπέλο φοράς: το απλό μέλος, ο προπαγανδιστής ή το καπέλο κάποιου που πούλησε την ψυχή του στον Σωτήρη; Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι ότι είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι οι αθλητές και ποιοι οι δημοσιογράφοι. Οι αθλητές παίζουν ανάμεσα στις γραμμές και οι δημοσιογράφοι είναι πολύ μακριά από τις γραμμές. Ο κ. Μανίκης προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι φυσιολογικό κάποιος να είναι ταυτόχρονα ποδοσφαιριστής, διαιτητής, δημοσιογράφος και φίλαθλος. Απλά πρέπει να αλλάζετε καπέλο κάθε φορά. Σοβαρέψου. Οι πέτρες γελάνε.

3 comments:

  1. Ο κ. Μανίκης έχει την ίδια ηλικία με τον κ. Κομπορόζο. Πώς θα θυμάται η ιστορία τον κ. Μανίκη; Ένας κύριος σαν τον κ. Κομπορόζο που δεν προσέβαλε ποτέ κανέναν; Ή ίσως θα τον θυμούνται όπως το Γιάννη Δαπέρη: ένας άνθρωπος που του άρεσε να παίζει βρώμικα παιχνίδια στα παρασκήνια και κάποιος που πουλούσε την ψυχή του στον Σωτήρη. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ότι από τότε που ο Παγώνης πούλησε τα τάματα, ο Μανίκης έκανε τα πάντα για να αποσταθεροποιήσει την παροικία μας. Πριν πουληθούν τα τάματα σεβόμουν πολύ τον κύριο Μανίκη.

    ReplyDelete
  2. Μανικη…..!!!! Άχρηστε Φαρισαίε, υποκριτή που πήγαν τα λεφτά της Ορθόδοξης Φωνής….;;;; Θα σου δόσω μέχρι το επόμενο σου στουποχαρτο να απαντήσεις αλλιώς να περιμένεις τηλεφώνημα στην εκπομπή στο CENTRE VILLE που κάνεις τον δημοσιογράφο και τότε τα λένε…. Αλ…..!!!

    ReplyDelete
  3. Καλά γράφει ο 10::57 αλλά αυτός ο αρχικλεφταρας δεν πρόκριτε να απαντήσει γιατί εκείνος και μερικοί βρωμογεροι (μέλη) τα φάγανε μαζί…ευχή, να τα φάνε σε φάρμακα…..

    ReplyDelete