Search This Blog

Friday, July 16, 2021

Ο Αντίποδας …κόλλησε στο στομάχι του Μανίκη…

 Διαβάστε τι γράφει ο Μανίκης στην προχθεσινή έκδοση του Βήματος:

«Έκπληκτος βλέπω να εμπλέκονται σε ένα περίεργο κράμα τα «παροικιακά», τα «εκκλησιαστικά», μια «κυρία της Φιλοπτώχου» οι ανώνυμοι αλλά και οι επώνυμοι που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπως ο «κ. Αντίποδας του Τορόντο» η κα Ιουστίνη Φραγκούλη, από το Μοντρεάλ, η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ που εξέδωσε «Ανακοίνωση» αλλά και όσοι αρέσκονται να ψαρεύουν σε θολά νερά προκειμένου, μέσω των like που κάνουν και κυρίως μέσω των ανώνυμων σχολίων τους στις ιστοσελίδες που προανάφερα, να πείσουν τον εαυτόν τους κυρίως ότι υπάρχουν».

Αντίποδας: Δείτε ποιος μιλάει για «περίεργο κράμα» δημοσιεύσεων.! 

Ο άνθρωπος που  ανακατώνει τους πάντες και τα πάντα, σε μόνιμη εβδομαδιαία βάση, μπουδουκλλονοντας τις παροικίες Μόντρεαλ και Τορόντο με …ιστορικά και άλλα της πλάκας γεγονότα των τελευταίων 50 χρόνων.!! Αυτόν τον κύριο τον βλέπετε να κυκλοφορεί ελεύθερα και καμαρωτά, σε τηλεοράσεις και ραδιόφΟνα, προσπαθώντας να αποβλακώσει τον κόσμο της ομογένειας, ώστε να μην καταλαβαίνουν τίποτα.! Κάνει τα πάντα για να επιβεβαιώσει ότι είναι στην ομάδα των Μοντραλητών, όπως τους ονομάσαμε στην αρχή της ενασχόλησής τους με τα του Τοροντο. Στους Μοντρεαλήτες ανίκεις κυρ Χρήστο και μάλιστα από σήμερα σε χρήζουμε πρόεδρό τους.

Όσο για το αν υπάρχουμε ή όχι, αποδεικνύεται από την δική σας καθημερινή ενασχόλησή σας μαζί μας. Πώς γίνεται να γεμίζετε ολόκληρες σελίδες της εφημερίδος σας με τον Αντίποδα, και συγχρόνως να μην υπάρχει; Και για να επιβεβαιωθείς για την ορθότητα των πράξεών σου παρέσυρες και εκείνο το φουκαριάρικο το «παιδί» των Χρονικών να κάνει το ίδιο.!!! Κατά τα άλλα δηλώνετε Μ.Μ.Ε.τρομάρα σας.!!! 

5 comments:

  1. Πολύ ωραία τα λέει ο Μανίκης αλλά ακόμα να δω μια επίσημη διάψευση ή και καταγγελία από τον Αρχιεπίσκοπο, τον Επίσκοπο και την Φιλόφτωχο του αγ. Γεωργίου. Ακόμα και η λαλίστατη στην αρχή Αγραπίδου σταμάτησε να γράφει. Γιατί; Δεν είναι λίγο ύποπτο αυτό; Λες να έμαθε κάτι με τον καιρό και να κάνει την πάπια; Πάντως για να βγει τόσος καπνός, κάποια μεγάλη φωτιά θα πρέπει να υπάρχει. Ολοι όσοι ασχοληθήκαμε με το θέμα είμαστε βλάκες διότι μάζεψες όλο το μυαλό στο δικό σου κεφάλι κ. Μανίκη; Αντε σοβαρέψου σε παρακαλώ και σταμάτα να γράφεις χαζά για χαζούς!

    ReplyDelete
  2. As President of the Philoptochos of St. George Cathedral, I find myself in the unfortunate position of having to respond to misrepresentations and defend both the Philoptochos and Bishop Iakovos of Zenoupolis against false blog posts suggesting that $ 30,000 raised by the Philoptochos were misappropriated by Bishop Iakovos, and that His Eminence Archbishop Sotirios of Canada threatened to deny Holy Communion to the members of the Philoptochos.
    Not only are both these statements completely false with no basis in fact, they have been fabricated for the sole purpose of sowing mistrust and disunity amongst the supporters of St. George Cathedral by those seeking to undermine the tremendous achievements of our community under the leadership of Bishop Iakovos in support of St. George Cathedral.
    For many in our community, the Bishop has been a beacon of hope and inspiration. The leadership he has shown in support of our cherished cathedral and the works of the Archdiocese should be celebrated by all.
    Posting and repeating false statements do not make them true.
    We, the members of the Philoptochos of the Cathedral of St George, wish to express our deep disappointment and sadness with such baseless accusations, and unequivocally reiterate our continued support for Bishop Iakovos.
    In Christ,
    Panagiota Tsitouras, President



    Το δελτίο τύπου δεν είναι σαφές. Δεν έκλεψε χρήματα, αλλά υπάρχουν και άλλα πιθανά σενάρια που δεν μας λένε. Για παράδειγμα, μπορούσαν να πληρώσουν τον Επίσκοπο όταν δεν πληρωνόταν από την κοινότητα όταν όλοι οι ιερείς απολύθηκαν προσωρινά. Πρέπει απλώς να λένε σε όλους ότι ποτέ δεν του πλήρωσαν χρήματα και ότι αυτή η εξήγηση θα αποκλείσει όλα τα σενάρια κατάχρησης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Panayiota why are you in the unfortunate position of having to reply? Could it be Sotirios’ machine has gotten to you too?there is no doubt that something irregular has happened that is the standard MO of our church leaders. Deny and let others defend the undefendable until they get caught like they did in Toronto.

      Delete
    2. It wasn’t the “Sotirios machine” who pressured her, it’s the Antonopoulos machine, it’s just some of those people overlap for both groups. Sotirios was asked to issue a statement and he said no I don’t respond to gossip. He’s not going to issue a statement for an anonymous blog and most would never either, except for the Greek community of Montreal/Philoptochos and that’s because of Antonopoulos.

      Delete
  3. Έτσι, για άλλη μια φορά ο κ. Μανίκης ζητά από τον Αντίποδα να του στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα για να μπορεί να εκτυπώσει τα γραπτά του. Δεν νομίζω ότι ο κ. Αντίποδας είναι τόσο ηλίθιος, ώστε ο κ. Μανίκης να μπορεί να ανακαλύψει την ταυτότητά του με ε-μαιλ αποκαλύπτοντας τη διεύθυνση IP του.
    Στόχος του είναι να αποκαλύψει τον κ. Αντίποδα και να μην δημοσιεύσει τις επιστολές του που μπορεί πάντα να τα βρει στον ιστότοπο του. Το ανώνυμο σύστημα λειτουργεί πολύ καλά. Ο κ. Μανίκης δεν ξέρει ποιος γράφει κάθε μήνυμα και δεν ξέρουμε πόσα $$$ χρειάστηκε για να αγοράσει ο Σωτήριος την αντικειμενικότητά του.

    Ο κ. Μανίκης μας μιλά για τη διαφάνεια της εκκλησίας και όλοι συμφωνούν ότι δεν υπάρχει. Ο κ. Μανίκης δεν κατανοεί τη διαφορά προς τη διαφάνεια για τα σχολεία και τις εκκλησίες. Εάν πείτε σε έναν ενορίτη ότι η εκκλησία μπορεί να κλείσει ή να πουληθεί λόγω οικονομικών δυσκολιών, θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στη διάσωση της εκκλησίας. Εάν είχατε το ίδιο σενάριο με ένα σχολείο, θα έχετε την αντίθετη αντίδραση. Οι γονείς θα είναι λιγότερο πιθανοί να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο εάν πιστεύουν ότι το σχολείο μπορεί να κλείσει. Το βλέπουμε αυτό με τη χαμηλή εγγραφή στο σχολείο στη Νότια Ακτή και με τα 900.000 $ που έχει συγκεντρώσει η κοινότητα του Τορόντο για να σώσει τις εκκλησίες τους. Γι 'αυτό δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη διαφάνεια για τις κοινότητες του Μόντρεαλ και του Τορόντο. Πρέπει να υπάρχει ένα όριο στο επίπεδο διαφάνειας για ένα σχολείο, διότι σε κάποια στιγμή θα τρομάξετε τους πελάτες.

    ReplyDelete