Search This Blog

Wednesday, April 21, 2021

Έφυγε από τη ζωή ο ομογενής μας Τάσος Μιχαλόπουλος

 



Έφυγε χθες από τον μάταιο τούτο κόσμο ο αγαπητός ομογενής μας Τάσος Μιχαλόπουλλος. Ο Τάσος ήταν ο άνθρωπος με το χαμόγελο, που θα συναντούσες πρώτον απ’ όλους σε όποια παροικιακή εκδήλωση και αν βρισκόσουν…

Ας είναι ελαφρυ το χώμα που θα σε σκεπάσει αγαπητέ Τάσο και η μνήμη σου Αιώνια.

Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια και να ζήσουν να σε θυμούνται…

1 comment:

  1. Γιάννης ΠύργοςApril 22, 2021 at 11:51 PM

    Στη μνήμη του Τάσου Μιχαλόπουλου,
    Χθες 21 Απριλίου 2021, έφυγε από κοντά μας ο Φίλος των Φίλων. Ο άνθρωπος που ήταν Φίλος με όλο τον κόσμο. Ο αυτοδημιούργητος Άνθρωπος που έκανε τόσα για την οικογένειά του και για την παροικία. Ο Άνθρωπος που δεν γνώριζε τη λέξη όχι, πάντα αντιστύλι στην ανάγκη των συνανθρώπων του, της παροικίας, όταν χρειαζότανε και χωρίς φανφάρες. Ο Τάσος αγαπούσε το ωραίο και έμεινε απλός. Τη φτώχεια δεν την φοβήθηκε αλλά και την ευμάρεια δεν μακάριζε, αγωνιστής και στα δύο. Τον γνώρισα από πρώτο χέρι, ως γενικός γραμματέας της Κραταιάς Οργάνωσης , για 14 ολόκληρα χρόνια , και στις δεκάδες εκδηλώσεις αυτής της Οργάνωσης, ο Τάσος Μιχαλόπουλος δεν έλειψε ποτέ, ως χορηγός, ως θεατής αλλά κυρίως ως οικονομικός και ηθικός χορηγός και υποστηρικτής. Πιστεύω πως στην προκειμένη περίπτωση του Τάσου, τα λόγια δεν βλάπτουν τα έργα.
    Ο Τάσος στάθηκε όπως ταίριαζε στην πόλη και στους γονείς που τον ανάθρεψαν και όπως λένε οι ποιητές, πεθαίνει κάποιος όταν τον ξεχάσουμε και εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα. Φίλτατε Τάσο, η Μνήμη σου θα είναι αιώνια.
    Αντίο Φίλε Τάσο. Θα μας λείπεις .
    Γιάνης Πύργος
    Brooklin, Ontario
    April 22, 2021

    ReplyDelete