Search This Blog

Saturday, August 15, 2020

Μια ακόμα …επατυχία του Εθνικού Κογκρέσου στα Καναδικά Δικαστήρια.!

 Ύστερα από την πρώτη ατυχή δικαστική «νίκη» του Εθνικού Κογκρέσου, επί του Επαρχιακού του Κεμπέκ και τις πολυήμερες, σε όλα τα Ελληνοκαναδικά ΜΜΕ, γιορτές των «εκλεγμένων» ηΓΕΤΩΝ του, ήρθε προχθές και η δεύτερη κατραπακιά στα κεφάλια τους από το ίδιο δικαστήριο το οποιο αποφάσισε ότι τα έξοδα της δίκης επιβαρύνουν τον κερδισμένο της υπόθεσης που μόνο το «Εθνικό» ΔΕΝ είναι.! Και παρ’ όλη τη δεύτερη αυτή σφαλιάρα, οι ίδιοι ηΓΕΤΕΣ, άρχισαν ξανά της γιορτές και τα πανηγύρια, μέσα από τα ραδιοφωνικά προγράμματα του Μόντρεαλ και τις προσκείμενες σ’ αυτούς εφημερίδες..

Το γεγονός αυτό, βέβαια, ΔΕΝ μας εκπλήσσει στο σύνολό του αλλά κατά ένα, μόλις, μέρος  και ειδικά του προέδρου του γιατρού κ. Χαλάτση. Όπως καταλάβατε, ουδόλως  μας εκπλήσσουν οι γιορτές και τα πανηγύρια των πρώην προέδρων, Διδάκτορος κ. Παππά και του απατεωνίσκου κ. Μάνιου καθ’ ότι περιμέναμε την συγκεκριμένη συμπεριφορά τους αφού έπαψαν προ πολλού να γνωρίζουν τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ με τα παράγωγάτης. Διότι αν είχαν έστω και λίγη σχέση με τη λέξη αυτή ΔΕΝ θα τολμούσαν να βγούν από το σπίτι τους με φως της ημέρας και του Ήλιου, αλλά θα κυκλοφορουσαν μόνο νύχτα και κατά προτίμηση σε σκοτεινά σοκάκια.

Γυρίζουμε, τώρα, για λίγο στον πρόεδρο, τον οδοντίατρο κ. Χαλάτση  ο οποίος τους ακολουθεί ως …πιστό υποζύγιο κάνοντάς τους τα χατίρια, ενώ είμαστε σίγουροι ότι -αν και γιατρός- αντιλαμβάνεται τον κατήφορο στον οποιο τον οδηγούν οι εν λόγω δυο … κύριοι.! Ελπίζουμε κάποια μέρα να μας το λόγο που τον κάνει να υπακούει σ’ αυτούς και να γελάσουμε όλοι μαζί. Και τώρα, η νεότερη απόφαση του δικαστηρίου με την οποία τους καταλογίζονται τα δικαστικά έξοδα, για την οποία ρωτήσαμε ένα μαθητή της 5ης δημοτικού και μας είπε ότι όποιος πληρώνει τα έξοδα της δίκης, μόνον ο κερδισμένος της υπόθεσης ΔΕΝ μπορεί να είναι.! Διαβάστε τώρα κι’ εσείς την απόφαση και πείτε μας αν έχει δίκιο ο μαθητής ή κάνει λάθος και μετά τα ξαναλέμε:     

2 comments:

  1. Ρεζίλι των σκυλιών έχει καταντήσει το Εθνικό . Άσε που είχε το θράσος να ζητήσει ένα ποσό σχεδόν 30 χιλιάδες δολάρια (συμπεριλαμβανομένου HST) για τα δικά του έξοδα. Ένας οργανισμός που ούτε οικονομικές δηλώσεις παρουσίαζε ούτε καν καλούσε συνάξεις σύμφωνα με το καταστατικό του.

    Ένας ‘μη κερδοσκοπικός’ οργανισμός ... το αντίθετο μάλιστα ... κερδοσκοπικός για τους υπεύθυνους της διοίκησης του.

    ReplyDelete
  2. Τι να πει κανείς, κάποτε όταν οι άνθρωποι ντρεπότανε, φορούσαν κοκούλες να μην τους γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Τώρα οι κογκρεσικοί ούτε τσίπα ούτε ντροπή και φυσικά ούτε κοκούλα. Και δικιά μας ντροπή, θα πρέπει να τους κυνηγήσουμε με παλούκια.

    ReplyDelete