Search This Blog

Thursday, July 2, 2020

Ο Κορωνοϊός και το χρήμα, …έβγαλε δίδυμες «Παρτίδες».!!!


Με την ευκαιρία που, ύστερα από 4 μήνες κορωνοϊού, πήραμε επιτέλους κι’ εμείς κάποια διαφήμιση με το σύνθημα μένουμε σπίτι. 
Γιατί δηλαδή οι άλλοι που πήραν χιλιάρικα καλύτεροι είναι; Να φανταστείτε ότι κάποιοι στο Τορόντο …αναγκάστηκαν να «γεννήσουν» δίδυμη έκδοση της «Πατρίδας» για να αρπάξουν λίγα χοντρά μαζεμένα χιλιάρικα για τον ίδιο σκοπό. Ναι οι λωποδύτες . 
Κυκλοφόρησαν δυο απανωτές εκδόσεις της «Πατρίδας» υπό τύπον διδύμων (μέσα σε μια εβδομάδα) για να χρεώσουν την  κυβέρνηση κάτι παραπάνω και  να …σταματήσουν  τη διάδοση του Κορωνοϊού…
Και ας είχαν 9 μήνες να κυκλοφορήσουν.!!!
Το μόνο καλό, στην περίπτωσή, είναι το ότι τα δίδυμα ήρθαν ακριβώς 9 μήνες μετά την τελευταία έκδοση της … «Επιθεώρησης» με στόχο να …επιθεωρήσουν την κατάσταση.!
Είχαμε, δηλαδή, τριμηνιάτικα και εξαμηνίτικα, αλλά ενιαμηνίτικα πρώτη φορά μας συμβαίνει.! Και κάτι τέτοιο μόνον ένας εσαεί πρόεδρος των εκδοτών θα μπορούσε να πετύχει τόσο …αναίμακτα.! Και μαζί να …νομιμοποιήσει την καρέκλα της προεδρίας των εκδοτών.!!!
Τι είναι σου αυτός ο  ηγέτες των εκδοτών ρε παιδί μου; Τι τιμιότητα και τι «πετυχεσιές» κατορθώνει, δίχως καθόλου ντροπή.!! Αρκεί να τ’ αρπάξουμε κι’ ας είναι όπως και απ’ όπου να’ ναι… Και μάλιστα …καμαρώνει κι’ ας περνούν όλοι πάνω από το πτώμα του, ακόμα και τα καθίκια του κερατά που έγιναν κολλητάρια του.!!!
Δεν θα πούμε πολλά προς το παρόν, διότι ντρεπόμαστε για λογαριασμό του, αλλά θα περιμένουμε στη γωνία μπας και έχει λίγα κότσια, ή ούμπαλα, ώστε να ασχοληθεί με το θέμα... Και πού ξέρεις, μπορεί να έχουμε και τρίδυμα, αν υπάρξει κι’ άλλο κρατικό χρήμα.!! Αυτά…    

7 comments:

  1. γιατί αντιποδαρα σε ενοχλεί; κανε και συ το ίδιο. όταν οι φίλοι σου το κάνουν δεν σε ενοχλεί μωρέ; στο κάτω κάτω τα έχουμε πει οτι ο Έλληνας ειναι μονο για το συμφέρον του. τελεια και παύλα. τι δεν καταλαβαινεις; αν ήσουν και συ στην κλίκα του μπορεί να σου έριχνε και κανα ψίχουλο. αυτα για τώρα και τα ξαναλέμε.

    ReplyDelete
  2. Μα εάν συμμετείχα στην κλίκα τους, θα έγραφα αυτά τα πράματα, μωρέ; Ακριβώς για την απόρριψη των αιτήσεων μου τα γράφω όλα αυτά και αν ΔΕΝ με δεχτούν ούτε τώρα, θα γράψω κι' άλλα... Και φυσικά ΔΕΝ εννοώ εκεί που τους έχω ήδη ...γραμμένους, εντάξει; Και να πεις ότι τους ζητούσα πολλά; Λίγα ψίχουλα, όπως σωστά λες...

    ReplyDelete
  3. Έγινες μέλος στο club της διαφθοράς Αντίποδα, αυτής που καταδίκαζες, και σαν πονηρός ξεκούτης μας δείχνεις τις ακαθαρσίες των άλλων για να μην δούμε την δικιά σου που τώρα μας την ομολόγησες ότι είναι πιο μικρή από των άλλων που είναι μεγάλες.

    ReplyDelete
  4. Είσαι συ μια γάτα... ΔΕΝ σου ξεφεύγει τίποτα και μάλιστα τα λες με το όνομά τους. (δηλαδη μόνο το δικό μου αναφέρεις, αλλά τι σημασία έχει, τον στόχο σου τον πέτυχες) Εμένα βρε, βρήκες να καρφώσεις; Ντροπή σου.!!!

    ReplyDelete
  5. Θα στο εξηγήσω Αντίποδα και ίσως καταλάβεις τον στόχο μου. Αφού πήρες διαφήμιση από την Ελληνόφωνη κυβέρνηση (Κοὐλης, Τσιόδρας, Χαρδαλίας), η επόμενη κατρακύλα στον κατήφορο θα είναι να πάρεις διαφήμιση από την Μητρόπολη-Αρχιεπισκοπή.

    ReplyDelete
  6. Ε, τώρα το κατάλαβα... Αλλά νοήματα με τόσο βάθος που να τα καταλάβω εγώ, τόσο εύκολα; Πείρα ήδη τηλεφώνημα απ΄τον Σωτήριο ο οποίος ταχυδρόμησε μόλις ένα τσέκι... Δικαιούσαι το 25% από το περιεχόμενο... Αυτό δεν το λες και κατρακύλα.!

    ReplyDelete
  7. Τἐτοια αμαρτία δεν κάνω. Κι εσύ να το επιστρέψεις το τσέκι στον αποστολέα του γιατι είναι από το κεράκι των πιστών και τις εισφορές και δωρεές των κοινοτήτων. Δεν συμμετέχω στην ντροπή σου ούτε με το 1%.

    ReplyDelete