Search This Blog

Tuesday, June 30, 2020

Βρε, κανένας καλός; Ξένη Δημοσίευση

Αγαπητέ αντίποδα φιλοξένησε αν θες το παρακάτω σχόλιο για να νιώσω και γω κάποιος.

Οι περισσότεροι Έλληνες, για να μην πω όλοι, που αναλαμβάνουν υψηλά καθήκοντα, εκτός Ελλάδας,  θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ακατάλληλοι, για να μη πω ελαττωματικοί  (το απατεώνες είναι λίγο βαρύ) και ως εκ τούτου να εξευτελίζουν, πέρα από τον εαυτό τους και το ελληνικό όνομα. Τι πράγματα είναι αυτά καλέ; Κανένας καλός;
Τρέχει ο ένας και με το Θράσος της αμάθειας του, ορμάει και εκλέγεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκμεταλλευόμενος ΚΑΙ το καλό ελληνικό όνομα που έχουμε ως μειονότητα, το οποίο έκτισαν με αγώνα γενεές Ελλήνων ομογενών. Τα σκ@τωσε τόσο πολύ με τη συμπεριφορά του, ώστε αναγκάστηκε το ίδιο το κόμμα, να τον αποπέμψει, «με τις κλωτσιές», από τις τάξεις του… Παμπόνηρος όπως είναι, δεν έχασε ευκαιρία και μεταπήδησε στην δημοτική πολιτική κονίστρα όπου μόνον ήσυχος δεν έμεινε.!
Αφού ασχολήθηκε με εταιρίες μεταφοράς προσωπικού, χωρίς να αποδειχτεί ένοχος, κατέληξε σε οικονομικές ατασθαλίες με τα προεκλογικά του έξοδα, από την έρευνα των οποίων, τελικά, ΔΕΝ γλύτωσε! Έτσι έγινε μια ακόμα φορά ρεζίλι, αποπεμφθείς από τη θέση του, λερώνοντας όσο του ήταν δυνατόν και το ελληνικό όνομα !
Μετά έχουμε τον άλλο ο οποίος ξεπούλησε ολόκληρο ελληνικό οργανισμό, καταχρεώνοντάς τον, για να πάρει μια θέση υποψήφιου σε κόμμα που όδευε στην κυβέρνηση. Μία κι’ έξω όμως αφού …κατόρθωσε να κάψει αμέσως το χαρτί με το οποίο προωθήθηκε!! Μετά είχαμε κάποια …«καμάρια» της διπλωματίας μας την οποία τελικά μετέτρεψαν -συνεργαζόμενοι - σε …μονόφθαλμη ή ακόμα και …αόμματη, όπως σωστά είχες αναφέρει πριν από λίγο καιρό… Αποτέλεσμα να αποσυρθούν «νύχτα» από το πόστο τους, παρασύροντας μαζί τους και αρκετή από την ελληνική σοβαρότητα, αφού ανακάτεψαν και την κυβέρνηση του Καναδά, σε κάποιο επσόδιο!!
Με τέτοιους κοπρίτες – που είναι αρκετοί περισσότεροι ακόμα - πώς μπορεί να σταθεί σε κάποιο σοβαρό ύψος το ελληνικό όνομα; Και μάλιστα όλοι αυτοί, είναι προσκείμενοι στον έτερο μεγάλο ηγέτη μας τον κουραφέξαλα - που λες και συ - Σωτήριο, του οποίου τις …ευλογίες είχαν πάντα και όλοι τους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.! Σύμπτωση λέτε ή από κει παίρνουν μαθήματα; Κρίμα και ντροπή μας… Σύντομα, περισσότερα, αφού υπάρχει εξέλιξη και αν το επιτρέψεις..
Κώστας Γ.

4 comments:

  1. αλλά τι φταίει ο Σωτήριος; αυτός ήταν/εινε το εμπόδιο που αστοχήσατε; επιδη δεν μπορούσατε να διοικήσετε σωστά σας φταίνε άλλοι; που είναι τα ημερήσια ελληνικά σχολεία; που είναι το πολλητιστικο κέντρο των ελλήνων; που είναι τα χρήματα που σας δώρισε ο ελληνισμός; και αυτά τα λίγα που μείνανε τα έχετε απο μια ομάδα ομογενών μιας πολύ πιο παλαιας εποχής του 1930! και τυχαίνει να βρεθούν ενας δυο που όπως λέτε εκμεταλλευτικαν για δικό τους συμφερον (δηλαδή έκαναν αυτό που κάνουν οι έλληνες) και σας ξίνισε; δεν ελεγχόντουσαν; λειτουργουσαν στο σκοτάδι; οι γύρω τους δεν βλέπανε; η ήταν κλειστοματιδες(;) γιατί/η μήπως και αυτοί είχαν κάποιο συμφέρον; η άβυσσος εχει βάθος. και καλο θα ήταν να ρίχνετε το φταίξιμο εκεί που ανήκει. στον έλληνα που διοικεί η που υποστηρίζει και εκμεταλλευετε τις καταστάσεις για το προσωπικό του συμφέρον. το συμφερον του Σωτηριου ηταν και ειναι οι Μεγάλη του Χριστού εκκλησία. ας προσέχατε και εσεις το συμφέρον σας.
    κ. Κορκοφιγκας Καρδαρα

    ReplyDelete
  2. με την έκτρωση νεον που κάνατε ολα τα χρονια τι περιμενετε να πετύχετε; προτιμήσατε τους πιάταδες και τους καθαριστές αντι να βάλετε τα σπουδασμενα παιδιά σας. και αν έτυχε ποτε να το κυνηγούσε κάποιος νέος του λέγατε οτι είναι μικρος, δεν ξέρει, μάθε πρώτα κλπ. ο αγράμματος, ο πιατάς και α σκουπιδιάρης στον νέο επιστημών! δεν είχε συμφέρον να εκμεταλλευτή αυτόν το νεο; εε; όχι γιατί πως θα υξεπερετουσε μετά το συμφέρον το δικό του! ο νεος με πτυχίο του είναι εμπόδιο βλέπεις. μπορεί να έχει και ιδέες καλύτερες και από τις δικές του! ε, τώρα δεν κάνουμε χωριο η κοινότητα ετσι. τώρα που ξεβρακωθηκατε και μηνατε ιστορικά γελοίοι, τωρα το καταλάβατε; παλαιά ο Έλληνας επιχηρηματιας έδινε λεφτά και οι διοικουντες τη τα κάνανε; που ειναι η περιούσια για το απογόνους των ελλήνων; εινει πραγματικα λυπηρό. αλλά μην τα ρίχνετε σε δυο που τουλάχιστον είχαν κάποια επιτυχία.
    κ Κορκοφιγκας Καρδαρα

    ReplyDelete
  3. Αντίποδα, φαίνεται πως ο 10.17 ή είναι ο κολλητός σας αν όχι εσείς ο ίδιος (posted by Antipodas), μας λέει κάτι ακατανόητα που ώς φαίνεται γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Θα πρέπει να επισκεφθούμε κάποια Πυθία για να καταλάβουμε τι θέλει να μας πει. Ας μας τα κάνει λίγο λιανά.

    ReplyDelete

  4. Όταν λες με πιο ύφος θα σταθεί το ελληνικό όνομα, ρε φακεν Έλληνες του Τοροντο και Μοντρεάλ, τα γ@μησατε όλα και τώρα παράπονα κάνετε; Τώρα θυμηθήκατε το όνομα του ελληνισμού; Πουλημένοι παλιό τενεκέδες, βρε ουστ!

    ReplyDelete