Search This Blog

Friday, June 12, 2020

Την Κυριακή 14 Ιουνίου Ανοίγουν για τους πιστούς οι εκκλησίες της Κοινότητας…



Με Ανακοίνωση Τύπου η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο πληροφορεί τα μέλη τους φίλους και όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της πόλης και των γύρω περιοχών ότι την προσεχή Κυριακή 14 Ιουνίου αρχίζει η επαναλειτουργία των Ιερών Ναών της με ανώτερη επιτρεπόμενη πληρότητα το 30% της χωρητικότητας της κάθε εκκλησίας.και είσοδο με σειρά προτεραιότητας.
Η Ανακοίνωση Τύπου έχει ως εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι Εκκλησίες μας, Άγ. Δημήτριος, Αγ. Ιωάννης, Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου και Καθεδρικός Ναός της Παναγίας, θα ανοίξουν και πάλι την Κυριακή 14 Ιουνίου σύμφωνα με τους κανονισμούς υγείας που εκδίδονται από την Ομοσπονδιακή, Δημοτική και Επαρχιακή κυβέρνηση.
Η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο συνεχίζει να εργάζεται για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια του κοινού σύμφωνα με όλες τις οδηγίες δημόσιας ασφάλειας.
Η κυβέρνηση του Οντάριο έχει δώσει εντολή να ανοίξουν οι Εκκλησίες με χωρητικότητα 30%.
Η συμμετοχή θα πραγματοποιείται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας μάσκα όταν έρθετε στην εκκλησία. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική πριν την είσοδο στην εκκλησία.
Παρακάτω παρατίθενται τα υποχρεωτικά βήματα που πρέπει να ακουλουθήσουμε όλοι. Η ασφάλεια όλων είναι η προτεραιότητά μας.
Οι δωρεές σας είναι ευπρόσδεκτες και πολύ χρήσιμες, ειδικά αυτή την περίοδο και γίνονται δεκτές μέσω της ιστοσελίδας μας https://www.greekcommunity.org/Give.aspx
Αποδείξεις για φορολογική χρήση δίδονται για δωρεές ύψους $25 και πάνω.
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις εκκλησίες μας!




No comments:

Post a Comment