Search This Blog

Thursday, May 14, 2020

Συνεχίζουν τις κουταμάρες τους, στελέχη και οπαδοί του Κογκρέσου!!!


Δημοσιεύουμε σχόλιο «αναγνώστη από το Μόντρεαλ», όπως υπογράφει, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο «Εθνικό» και καποια σχόλια που γράφονται και κουβεντιάζονται για τον συγκεκριμένο οργανισμό.
Γράφει λοιπόν ο εν λόγω σχολιαστής:

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, από επιστολή που δημοσιεύτηκε σε μια φυλάδα του Τορόντο: «...Εδώ θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο γερουσιαστής Χουσάκος που επί Κυβερνήσεως Harper ήταν πρόεδρος της γερουσίας του Καναδά είχε φέρει σε ψηφοφορία στην γερουσία την υπόθεση για την αναγνώριση της γενοκτονίας που προώθησε φυσικά το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο και καταψηφίστηκε γιατί αυτοί που βλέπουν το ποτήρι μισάδειο αμφισβήτησαν την νομιμότητα της διοίκησης του κογκρέσου και δίχασαν τους γερουσιαστές και έτσι χάθηκε εκείνος ο εθνικός αγώνας της αναγνώρισης της ποντιακής γενοκτονίας ».

Αλλά, εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα και αυτό δεν έχει να κάνει με την Καναδική Κυβέρνηση, αλλά με πολιτικά κίνητρα και τερτίπια ενός δικού μας Γερουσιαστή και όπως λένε μιας καλά σκηνοθετημένης σκευωρίας ώστε να αποτύχει και να καταψηφιστεί το αίτημα για την αναγνώριση των Ποντίων, ώστε να δυσανασχετήσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι τους liberals λίγο πριν από τις εκλογές.
Ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ 
ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΕΣΕΙΑ ΣΑΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟΠΡΟΠΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
Εδώ φαίνεται καθαρά και έχει να κάνει με την απειρία των μελών του Εθνικού Κογκρέσου που έπεσαν θύματα σε μια καλά σκηνοθετημένη πολιτική πλεκτάνη. Δεν σας προβληματίζει μια παράξενη συμμαχία ή λυκοφιλία αν θέλετε ενός τέως liberal αποδιοπομπαίου τράγου και ενός γερουσιαστή των conservatives;  
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Γερουσιαστής Χουσάκος έφερε για ψηφοφορία στη Γερουσία του Καναδά την υπόθεση της Γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στην ψηφοφορία,( αυτό δεν εξηγείται ούτε από τον επιστολογράφο , ούτε από τη πλευρά του Κογκρέσου, ούτεαπό την πλευρά των Ποντίων αν το γνωρίζουν φυσικά, ούτε από τον ίδιο τον Γερουσιαστή), που σημαίνει πως ο ίδιος Γερουσιαστής δεν ψήφησε, ούτε υπέρ ούτε κατά, απλά δεν ψήφησε . Άρα αν ο ίδιος ήταν παρών, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ήταν οπωσδήποτε διαφορετικό. Η υπόθεση καταψηφίστηκε από τη Γερουσία λοιπόν και όχι από αυτούς που βλέπουν ή έβλεπαν το ποτήρι μισοάδειο. Να λοιπόν γιατί το μισογεμάτο ποτήρι έμεινε μισοάδειο και δεν γέμισε. Να γιατί λοιπόν και πολύ σωστά οι Γερουσιαστές αμφισβήτησαν την νομιμότητα της διοίκησης του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου. Δεν μας εξηγεί κανένας γιατί το ποτήρι ήταν μισοάδειο. Όλα πολύ παράξενα και πολύ περίεργα. Άρα όλα εξηγούν πως όλα τα παραπάνω συνέβησαν. Ας μας εξηγήσει ο επιστολογράφος η κάποιος του ΕΚ σε μια καινούργια του επιστολή ή σε ένα δελτίο τύπου ολοκληρωμένο, αν έχουν εξηγήσεις σ΄όλα τα ανωτέρω
Σχολιαστής από Μόντρεαλ

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete