Search This Blog

Sunday, July 21, 2019

Προς κάποιους διαμαρτυρόμενους…



Διαμαρτύρονται κάποιοι αναγνώστες μας επειδή, λένε, ΔΕΝ τους ενημερώνουμε λεπτομερώς (όνομα και …τηλέφωνο:) για τον ιερέα που μεταθέτει ο Σωτήριος διότι ΔΕΝ τούκατσε ή εστω κάποια άλλη ανυπακοή σε διαταγές του.!
Ο κόσμος τόχει τούμπανο, αγαπητοί μου και σεις …κρυφό καμάρι; Περιμένουμε και μεις την εξέλιξη της υπόθεσης και θα τα μάθετε όλα, όπως και μεις… Διότι Σωτήριος είναι αυτός, αν αλλάξει γνώμη, μετά την δική μας αναφορά σε ονόματα, τι θα σας πούμε; Ότι απλά
λέγαμε ψέματα με στόχο να του κλέψουμε την …προεδρία του συλλόγου των ψευτών, που κατέλαβε μετά την …αποβολή Τσίπρα από την πρωθυπουργία; Και αν ακόμα σας το πούμε από τώρα υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάτι ως μέλη της Εκκλησίας ώστε να αποτραπεί μια τέτοια κατάπτυστη ενέργεια; Ή μήπως Φημιζόμαστε ως παροικία για τέτοιου είδους …αλτρουισμό; (να γελάσω ή να κλάψω, καλύτερα;).
Μήπως θα πρέπει να σας πούμε  και για την περίπτωση που ένας άλλος κληρικός έγινε «Πίτσα Ντελίβερι» για κάποιες παρόμοιες πράξεις του …κουραφέξαλα; Ας αφήσουμε κατά μέρος την ό, ποια συμμετοχή του στην αυτοχειρία του νεαρού, ο αδελφός του οποίου τον κατήγγειλε επίσημα και με «στικάκι», ενοποιόν δεκάδων «αρχόντων» και άλλων ομογενών  οι οποίοι (προς «Τιμή»τους; )ΔΕΝ έκαναν κιχ.!!!
ΥΓ. Να …θυμίσουμε και λίγο από Μαρτίνο, του οποίου το μοναστήρι «έφαγε» για να τον κάνει ορθόδοξο μοναχό και ο οποίος βρέθηκε νεκρός, λίγα μέτρα μακριά από τη σκήτη του, αμέσως μετά την υπογραφή παραχώρησής της στον Σωτήριο; Το …καλό είναι ότι το μοναστήρι του π. Μαρτίνου μετατρά0ηκε σε μια πετυχημένη μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων με το καλύτερο τυρί της περιοχής… Άντε η ζέστη αυξάνει,, τα ξαναλέμε…   

No comments:

Post a Comment