Search This Blog

Wednesday, October 23, 2019

Οι επίσημοι στην απονομή πτυχίων…


Διαβάζουμε στην ανακοίνωση της (υποψήφιας) αρχιεπισκοπής Καναδά τα παρακάτω, όσων αφορά στους επισήμους που προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν:

«Μεταξύ των επισήμων ήσαν, ο Σέρβος Επίσκοπος, Θεοφιλέστατος Δρ. Μητροφάνης και ο Ουκρανός Επίσκοπος, Θεοφιλέστατος Andriy. Ο κ. Σπύρος Βολονάκης, Διευθυντής Ελληνορθόδοξης Παιδείας Ι. Αρχιεπισκοπής Καναδά, με τη σύζυγό του κα Ελευθερία Τζίμα-
Βολονάκη, δικαστής στο Ανώτερο Δικαστήριο του Οντάριο, η κα Μαρία Λυχνάκη, Εκπαιδευτική Ακόλουθος του Ελληνικού Προξενείου στο Τορόντο, η κα Ζωή Βερούτη, πρόεδρος Αρχιεπισκοπικής Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καναδά, ο Άρχων, Μαΐστωρ κ. Φράνκ Τόπος, ο Αιδ. Πρωτοπρ. Παναγιώτης Αυγερόπουλος, πρόεδρος Συνδέσμου Ιερέων και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας κ. Βίκτωρ Μαλιγκούδης»

Όπως θα διαπιστώσατε όσοι είχατε την καλοσύνη να διαβάσετε το παραπάνω, η «επίσημη Ελλάδα και ο εδώ εκπρόσωπός της γενικός πρόξενος κ. Μαλιγκούδης κατέχουν την τιμητική ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θέση στον κατάλογο των επισήμων κατι που τιμάει ιδιαίτερα τη γενέτειρα μας… ΔΕΝ γνωρίζουμε αν η τιμή αυτή στον εκπρόσωπο της πατρίδας μας είναι απόρροια της συνάντησης του Μητσοτάκη με τον Μακαριότατο Σωτήριο, η τον ΥΦΥΠΕΞ Διαμαντάρη, αλλά θα προσπαθήσουμε να μαθουμε και θα επανέλθομε σύντομα…

1 comment:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σωτήριος γράφει στα παλιά του παπούτσια ή και κάπου αλλού τους εκπροσώπους του ελληνικού κράτους ενώ αυτοί συνεχίζουν να τρέχουν αποπίσο του μη και χάσουν το κελεπούρι. Δεν γνωρίζω αν είναι εντολή του Δένδια ή του Χαζέμη αλλά σοβαρά πράματα παντος δεν είναι!

    ReplyDelete