Search This Blog

Wednesday, June 19, 2019

Και τρίτος όροφος στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παμμακεδονικής.!!!

Άρχισαν τα Όργανα, συγνώμη τα …έργα ήθελα να γράψω…

Έγκυρες πληροφορίες μας λένε ότι αρχίζουν σύντομα τα έργα ανέγερσης του τρίτου ορόφου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά, προϋπολογισμού μισού περίπου εκατομμυρίου δολαρίων.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ...πολυαρχιτέκτωνα και οικονομικού συμβούλου της οργάνωσης, τα χρήματα θα βρεθούν από το ταμείο της οργάνωσης, 150.000 $, άλλες 150.000 $ από επαρχιακά Γκράντς, κάτι από τον δήμο Τορόντο και τα
υπόλοιπα από έρανο μεταξύ πλουσίων ομογενών και μελών της οργάνωσης, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου. Όλα αυτά, βέβαια, κρατούνται μυστικά από τους …φωνακλάδες συμβούλους και ειδικότερα τις κυρίες οι οποίες είναι αντίθετες με το έργο διότι …δεν καταλαβαίνουν όπως λένε οι πρωτοστάτες  του Δ, Συμβουλίου και οι παρατρεχάμενοι οι οποίοι έχουν λίγες παραπάνω γνώσεις από έργα τα οποία τις περισσότερες φορές βοηθάνε στην αντικατάσταση κάποιου κοστουμιού.!!!

Θα περιμένουμε κάποια σχόλια από γνώστες του θέματος και θα επανέλθουμε με ονόματα πρωταγωνιστών και άλλων που θέλουν να βάλουν το χέρι τους στο μέλι…

3 comments:

  1. ΈΡΓΑ ΚΥΡ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΞΕΡΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ)......

    ReplyDelete
  2. Δεν είμαι γνώστης του θέματος, απλά τη γνώμη μου γράφω. Πολύ σωστός ο γέρος. μόνο με έργα βγαίνουν μίζες(μικροί ηλεκτρονικοί κινητήρες αυτοκινήτων..). Όπως είναι γνωστό, παντού και πάντοτε υπάρχουν οι καλοθελητές για μαΙμού αποδείξεις, από ιδιώτες μέχρι και οργανισμούς(να μη λέμε ονόματα). Τώρα εξηγείται το σύνθημα "να φύγουν οι παλαιοί με οποιοδήποτε κόστος". Και γιατί κρυφά παρακαλώ: δεν θα έχουν αποδείξεις μήπως:

    ReplyDelete
  3. Αγαπητέ Αντίποδα, τελικά σιγή ιχθύος σ' αυτήν την οργάνωση. Παλαιότερα οι σημερινοί διοικούντες δεν άφηναν ούτε μύγα απρόσβλητη, τώρα παρότι έχουν μαζί τους συμβουλάτορες και πληρώνουν και λογογράφους, δεν ακούγονται. Τον τρίτο όροφο τι θα τον κάμουν. Μετά για ποιες κυρίες μιλούμε και δεν τις ακούει το προεδρείο, είναι τόσο ανίδεες: και αν είναι ανίδεες τι δουλειά έχουν σε μια τόσο μεγάλη οργάνωση, όπως αυτή της Ντάνφορντ. Όσο για τους φωνακλάδες συμβούλους, πάντα αυτή η οργάνωση υπέφερε από αυτούς .

    ReplyDelete