Search This Blog

Tuesday, June 18, 2019

Συμβαίνουν και εις Παρισίους: Μητροπολιτικά σεξουαλικά όργια...

Η «ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ» και ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ- ΚΑΡΛΟΥΤΣΟΥ
Θαυμάστε την ''Εκκλησία-αδελφάτο του Βαρθολομαίου''. Τα χάλια με ''ξεφωνημένες'' που υποδύονται τους μητροπολίτες
 ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ "Κ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
Για μια ακόμα φορά ο Βαρθολομαίος επιβραβεύει την ομοφυλοφιλία ιεραρχών
img_responsive
Ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο βοηθός επίσκοπος του μητροπολίτη Γαλλίας Εμμανουήλ, ο Μάξιμος (Παφίλης) προβιβάστηκε από τη σύνοδο του Φαναρίου σε πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Γαλλίας, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα συγκλονιστικού σκανδάλου με μεταμεσονύκτια όργια εντός της Μητρόπολης με τη συνοδεία “escort” βουλγαρικής καταγωγής, ένας από
τους οποίους επανήλθε (χρησιμοποιώντας των κωδικό της εισόδου που του έδωσε ο Μάξιμος!) και κατέκλεψε περιουσιακά στοιχεία κυρίως του ιδίου, αξίας άνω των $400.000 ευρώ.
Ακόμα βοά η Γαλλία και ο κόσμος ολόκληρος με το σκάνδαλο. Το οποίο δεν βασίζεται σε δημοσιογραφικές πηγές, αλλά σε επίσημα στοιχεία της γαλλικής αστυνομίας!! Ο αμετανόητος Βαρθολομαίος αντί να ζητήσει επίσημη αναφορά της αστυνομίας, ώστε να τιμωρήσει και τους δύο ανάξιους ιεράρχες και να τους στείλει στο 'Αγιο 'Ορος, επιβράβευσε τον Μάξιμο προβιβάζοντάς τον σε πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης!
Οι δύο «σύντροφοι» (Εμμανουήλ και Μάξιμος συγκατοικούν τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι γνωστό σε όλους τους ομογενείς στο Παρίσι) απέλυσαν τον υπάρχοντα πρωτοσύγκελο (η σωστή έκφραση είναι «τον έδιωξαν με τις κλωτσιές») επειδή φαίνεται ότι τον υποψιάζονταν για τη διαρροή του σκανδάλου. Η ανάδειξη του Μάξιμου σε πρωτοσύγκελο γίνεται προκλητικότερη, επειδή ο άνθρωπος δεν μιλά ούτε λέξη γαλλικά!
Τόσο αξιοκρατικές είναι οι επιλογές του Βαρθολομαίου!… Στο εξής για όποιες θέσεις αδειάζουν θα πρέπει να αναφέρεται η ομοφυλοφιλία ως πρώτο «προσόν» των υποψηφίων – ειδικά στις πλούσιες υπερπόντιες επαρχίες του Θρόνου. (25 Μαίου '19)
 Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή: www.kalami.us


3 comments:

  1. Αντίποδα ίσως θα ειρωνευθείς το σχόλιο μου αυτό αλλά δεν θα με εμποδίσει να πω ότι όσα αναγράφονται στο κείμενο αυτό, μάλλον δείχνουν όχι μόνο την κατάντια του ιερατείου αλλά και την ποιότητα αυτού που τα αναφέρει αλλά και μεταφέρει.Τι προσπαθείτε να δείξετε? Δέν υπάρχουν κάποιοι κληρικοί με ήθος και ταπείνωση? Ποτέ αυτά 'ομως δεν αναγράφησαν

    Δεν γνωρίζουμε εάν όλα αυτά που αναφέρονται είναι κατά πάντα αληθινά ή είναι κατασκευασμένες κατηγορίες κάποιων εκκλησιαστικών κύκλων για τούς λόγους που αυτοί γνωρίζουν . Πολλά κρύβονται και λίγα φαίνονται.
    Γνωρίζουμε τις πολιτικές και τα παιχνίδια πολλών μελών του ιερατείου που κοντεύουν να διαλύσουν τα πάντα. Εάν υπαρχει ακόμη η Εκκλησία υπάρχει όχι γιατί το ιερατείο αξίζει αλλά γαιτί ο θεός είναι φιλάνθρωπος


    ReplyDelete
  2. Το σχόλιο 11.13 μ.μ. περιέχει αρκετές αλήθειες. Μην ανησυχείται μόνο για αυτά που λέγονται αλλά και για αυτά που με προσοχή αποσιωποιούνται και δεν φανερώνονται. Ο κόσμος εμπιστεύεται την Εκκλησία αλλά οι κληρικοί δεν αξίζουν αυτής της εμπιστοσύνης.

    Υπάρχει τέτοια υποκρισία που είναι δύσκολο να αποκαλυφθούν πολλά που γίνονται κρυφά. Εδώ κληρικοί δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Ο ένας φοβείται τον άλλον.

    ReplyDelete
  3. Λοιπόν για να μάθετε κάτι.... Ο Σωτήριος απαγορεύει τους κληρικούς να μιλούν μεταξύ τους..
    Φοβάται ότι μιλούν γι’αυτον και ότι τον κατηγορουν

    ReplyDelete