Search This Blog

Wednesday, January 30, 2019

Αν είναι δυνατόν.!!!


Φίλος αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο το οποίο και σας παρουσιάζουμε λόγο του «ενδιαφέροντος» ως αναφερόμενο σε παρ οικιακά μας πράματα…
Γράφει λοιπόν στο σχόλιό του:
Αγαπητέ Αντίποδα,
Οι του Σύριζα μπορεί να μην είναι έξυπνοι αλλά διαθέτουν μια πονηριά άλλο πράμα. Ξεπερνούν ακόμα και της αλεπούς. Εκείνοι που πρέπει να είναι λίγο παραπάνω βλάκες όπως όλα δείχνουν είναι τα συνεταιράκια τους  των ΑΝΕΛ.
‘Όταν μια υπουργός επισκέπτεται το Τορόντο όπου κατοικούν 150 χιλιάδες ομογενείς και κρατάει μυστική την επίσκεψή της από τα τοπικά ΜΜΕ, τι
προσπαθεί να πετύχει; Λέτε …καλλίτερο τουρισμό για την Ελλάδα ή μήπως κάποια αρπαχτή όπως κουβεντιάζεται σε διάφορα στέκια ομογενών οι οποίοι ασχολούνται λίγο με τα της παροικίας; Διότι απ’ ότι άκουσα ήταν πολλά τα λεφτά και έπρεπε να μείνουν μακριά οι ντόπιοι δημοσιογράφοι ώστε να μη διαρρεύσει τίποτα προς τα όξω. Πίστευε η φουκαριάρα ότι οι ομογενείς δημοσιογράφοι θα είχαν τις γνώσεις ή τα κότσια να ασχοληθούν με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Έλα όμως που η μυστικότητα της παρουσίας της έβαλαν ψύλλους στ’ αυτιά κάποιων που ξέρουν από τέτοια, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν ότι τα χιλιάρικα που ταξίδεψαν την επόμενη προς την Κίνα ήταν πολλά κι’ άντε τώρα να τα ανακαλύψουν οι αρμόδιοι στην αχανή αυτή χώρα, έστω κι’ αν ακόμα το προσπαθήσουν!
Με την ευκαιρία να σας πω ότι κατι παρόμοιο έγινε και με την κρυφή επίσκεψη του υπουργού Παπά, πριν ένα χρόνο ο οποίος πήγε στις ΗΠΑ κρυφά και πετάχτηκε μέχρι το Τορόντο, επίσης κρυφότατα για κάποιους λόγους τους οποίους «ποτέ» δεν μάθαμε! Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει η πόλη μας για τους ΣυριζΑνελήτες αλλά για τους διπλωματούχους δημοσιογράφους πέρα βρέχει….

Αν το σχόλιό μου βρει φιλοξενία θα επανέλθω αν χρειαστεί με περισσότερα….. Ευχαριστώ πολύ.  

5 comments:

  1. Δεν υπαρχει κανενας "Φιλος αναγνωστης" δικες σου είναι οι αλητείες....

    ReplyDelete
  2. Και λοιπόν; είναι λανθασμένες οι πληροφορίες;
    δεν είμαι ο εκδότης της εν λόγω δημοσίευσης. Νομίζω ότι χάνεις την ουσία της είδησης.

    ReplyDelete
  3. ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ? !
    Η αλήθεια… πονάει Kάπoιους Συριζαίους προδότες.
    Αλλά ο αγράματο αλαζόνας επιχειρηματίας δεν εινε ικανός να λαδώση, και την έκαψε.
    Πήγε να κάνει φιγούρα και έφαγε τα μούτρα του!.

    ReplyDelete
  4. Η απάντησή σας κύριε 10:09 δεν νομίζετε πως δεν είναι και τόσο …διπλωματική;

    ReplyDelete
  5. Όπως δείχνουν, ο 10.09 είναι μέχρι κόκκαλο ψυριζαίος και πολύ καχύποπτος. Τέτοιες επισκέψεις στο ποδάρι, κρυφές και ανεπίσημες, δεν φέρνουν ούτε εμπόριο ούτε και τουρισμό. Την εν λόγω μαντάμα την έψαχνε ολάκερο το ελληνικό έθνος και η ελληνική κυβέρνηση μαζί με την αντιπολίτευση και αυτή χαμένη έβοσκε σε απόκρυφες συνοικίες του Τορόντο και της Κίνας(αλήθεια σε ποια πόλη της Κίνας;)

    ReplyDelete