Search This Blog

Thursday, December 6, 2018

Μια ενδιαφέρουσα δημοσίευση της κ. Αμανατίδου στο fb…

Ένας φίλος του Βλογκ, όπως γράφει, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο το οποίο και σας παρουσιάζουμε:
Αγαπητέ Αντίποδα, αλίευσα στο fb, και στο λογαριασμό ενός στελέχους της Ποντιακής Αδελφότητας, της κ. Γιώτας Αμανατίδου το παρακάτω σχόλιό της το νόημα του οποίου δεν μπόρεσα να ερμηνεύσω με σιγουριά και σας το μεταφέρω μήπως και με βοηθήσετε να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει ώστε να έχω μια σωστότερη, αν είναι δυνατόν, ενημέρωση. Ο λόγος που ζητώ τη βοήθειά σας είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να προσπαθεί να πει πολλά για την πρόσφατη απόρριψη  της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων
καταλογίζοντας ευθύνες σε κάποιους ομογενείς των οποίων η «φωτογραφία» δεν είναι και πολύ καθαρή για μένα. Επειδή το θέμα είναι αρκούντος σοβαρό και κατά κάποιο τρόπο με αφορά, θα ήθελα αν σας είναι δυνατόν να πείτε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για τα πρόσωπα αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στο σχόλιο η κ. Αμανατίδου γράφει τα εξής:
“KATAΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ : Μία μάχη χάθηκε, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ..ΔΙΑΛΑΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.... ....."ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΛΑΘΗ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ 5 ΙΣTΟΡΙΚΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΣ και υπογραψει ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ..οι ΕΥΘΥΝΕΣ θα αποδοθούν, ο ΑΓΩΝΑΣ συνεχίζεται, κάποιοι ΣΗΚΩΝΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, κάποιοι ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΤΟ..ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!! ..ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ...H ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΘΕΙ ..ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ...ΤΑ E-MAIL ATEΛΕΙΩΤΑ ...... ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ .... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 353.000 ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΤΑΦΟΙ...ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΙ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ......ΤΑ ΦΛΑΣ ΘΑ ΑΣΤΡΑΨΟΥΝ ΣΤΙΣ 19 ΜΕ "ΚΟΡΔΩΝΑΤΟΥΣ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ...ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ......ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ... Οι γερουσιαστές δεν είχαν στα χέρια τους τα αποδεικτικά των Φωτιάδη, Ενεπεκίδη, Τσιρκινίδη, Μαλκίδη, Φαλτάιτς...και άλλων που αγωνίστηκαν και ετοίμασαν τις εκδόσεις τους στην αγγλική παρακαλώ....κάποιες οργανώσεις (που στους ισολογισμούς τους παρουσιάζουν κέρδη και αποταμιεύσεις χιλιάδων δολαρίων) περιορίστηκαν σε μία επιστολή. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΓΚAΖΕ! Ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Πρέπει να ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ τους πολιτικούς με τα ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΆ. Πρέπει να τους μοιράσουμε βιβλία με τα αποδεικτικά της Γενοκτονίας. Είναι ευθύνη των Ποντιακών Οργανώσεων που έχουν κάνει σημαία τη γενοκτονία. Να μη περιοριζόμαστε σε χορούς και πανηγύρια μόνο. Πρέπει να εκτελούνται οι αποφάσεις των συμβουλιων και οχι να μενουν στα χαρτιά! Οι ιστορικοί μας έχουν "ματώσει" για το σκοπό αυτό, οι αθώοι απόγονοι το ίδιο!”

Σημ. Αντίποδα: Δεν γνωρίζουμε πολλά για το θέμα αυτό κύριε αλλά θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τα άτομα κάτω από τις «μουντζουρεμένες» φωτογραφίες της και θα επανέλθουμε. Με την ευκαιρία, παρακαλούμε όποιον έχει κάτι παραπάνω για την υπόθεση αυτή να μας το πει.

No comments:

Post a Comment