Search This Blog

Tuesday, December 4, 2018

Σάρας και Σωτήριος πάνε …πακέτο.!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε σχόλιο αναγνώστη μας ο οποίος γράφει:

Αγαπητέ αντίποδα,
Επανακυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από εννεάμηνη κυοφορία η «επιθεώρηση» πατρίδες του μεγαλοεκδότη και προέδρου των εκδοτών των μειονοτήτων της χώρας.
Και ενώ ως ημερομηνία έκδοσης αναγράφεται η 8η Νοέμβρη, διαβάσα σχόλια και παρουσίαση γεγονότων τα οποία συνέβησαν δυο εβδομάδες αργότερα.!!!
Στην προσπάθειά μου να εξηγήσω το …φαινόμενο αυτό ήρθε στο μυαλό μου η …
μέθοδος Σωτηρίου ο οποίος παρουσιάζει κάθε Κυριακή τα γεγονότα που έγιναν ακόμα και την ίδια μέρα, ενώ η εκπομπή μαγνητοσκοπείται 5 ημέρες γρηγορότερα.!!!

Προς στιγμήν λοιπόν σκέφτηκα ότι ο κ. Σάρας έπαθε κάποιο είδος Σωτηρίαση, αλλά τα πράγματα είχαν την δική τους ερμηνεία. Στην εφημερίδα υπήρχε κάποια κρατική διαφήμιση η οποία πληροφορούσε το αναγνωστικό κοινό για κάποιο γεγονός της 11ης Νοεμβρίου, ώστε υποχρέωνε τον εκδότη να …λοξοδρομήσει λιγάκι, εξυπηρετώντας τις οικονομικές ανάγκες της κυβέρνησης… Στο κάτω κάτω τι πρόεδρος του NEPMCC θα ήταν δίχως αυτές τις ικανότητες; Και γιατί να μη νιώθουν υπερήφανοι οι τυχεροί κάτοχοι  των ταυτοτήτων που αφειδώς μοιράζει; Πάντα τέτοια υπεύθυνη ενημέρωση ζητούσαμε πάντοτε, λεβέντες…    

No comments:

Post a Comment