Search This Blog

Tuesday, September 11, 2018

Σχόλιο αναγνώστη...


Δώσε θάρρος του …χωριάτη!!
(Λάβαμε και δημοσιεύουμε το  παρακάτω σχόλιο αναγνώστη μας, ο οποιος προσπαθεί κάτι να πει έστω κι' αν ΔΕΝ το πολυκαταλαβαίνουμε)
Κύριε Καιάδα και Αντίποδα, ψάχνοντας να βρω εκείνο το τσόκαρο που ανεβο-κατέβαινε στη Ντάνφορθ βρίζοντας και απειλώντας κάποιους ομογενείς επειδή ξεσκεπάσανε παλιότερα κάποιες ατασθαλίες τις οποίες έκανε με τις πλάτες του αφεντικού της,
πληροφορήθηκα  ότι άλλαξε όχι μόνο γειτονιά αλλά και πόλη, γυρίζοντας πίσω σε τόπους συγγενικούς  με αυτούς όπου διαπράχθηκε το  …προπατορικό αμάρτημα!
Ναι μιλάω για κείνο το αμάρτημα για το οποίο έγινε και επιτόπιος υπηρεσιακός έλεγχος από την αρμόδια για οικονομικά θέματα επιτροπή από το κέντρο, η οποία αποφάνθηκε για τη διάπραξη της απιστίας αλλά πνίγηκε από τα επάνω ύστερα από παρέμβαση και της εκκλησίας με σκοπό να γλυτώσει ο ανακατεμένος στην υπόθεση προϊστάμενος της κυρίας ..σούργελο του κερατά! Το γεγονός αυτό το φέρνω στην επιφάνεια, απογοητευμένος από την κυβέρνηση των αριστερών στην οποια πίστεψα αλλά βλέπω να τα κουκουλώνουν χειρότερα από τους άλλους, δίνοντας κιόλας προαγωγή σε απατεωνάκους!
Σε λίγο πιστεύω να είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω περισσότερα νέα γύρω από το θέμα αυτό, αφού ψάχνοντάς το  έπεσα σε μια καλη φλέβα ..χρυσών πληροφοριών! Τώρα εσείς αν θέλετε το δημοσιεύετε ή πάλι περιμένετε τα ολοκληρωμένα νέα.. Απ του γιού..

4 comments:

  1. Κύριοι Καιάδα και Αντίποδα, μπορείτε σας παρακαλώ να το κάνετε λιανά αυτό το δημοσίευμα. Είναι εντελώς ακαταλαβίστικο για εμάς τους απλούς αναγνώστες. Για να απευθύνεται σε εσάς, εσείς κάτι θα γνωρίζεται.

    ReplyDelete
  2. Και σε μένα είναι ακαταλαβίστικο το σχόλιο του κυρίου, ώστε να μη μπορώ να σας βοηθήσω, αλλά η ελευθερία του λόγου βλέπεις… Ρώτησε τον Καιάδα ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω και να σε βοηθήσει…

    ReplyDelete
  3. Το κακό αγαπητέ Αντίποδα είναι ότι ο Καιάδας δεν δέχεται σχόλια, επομένως δεν πρόκειται να μάθουμε τι στον κόρακα εννοούσε ο φίλος. Ίσως ο ίδιος μας βγάλει από την απορία εξηγώντας και ερμηνεύοντας το σχόλιό του.

    ReplyDelete
  4. There is something that is call carma. Αρκετά με τη λάσπη των blog.

    ReplyDelete