Search This Blog

Thursday, September 6, 2018

Μέλη της Παμμακεδονικής Οντάριο στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών…


Όλα πανέτοιμα από τις -ανά τον κόσμο-Παμμακεδονικές Οργανώσεις  για την μεθαυριανή μεγάλη διαδήλωση-διαμαρτυρία κατά της Ελληνικής κυβέρνησης και τις υπογραφείσης συμφωνίας των Πρεσπών, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Τσίπρα στη Δ. Ε. Θ.
Για το σκοπό αυτό βρίσκεται από προχθές στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία υπό τον πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά ώστε να διαδηλώσουν με τους απανταχού Μακεδόνες αδελφούς κατά της συμφωνίας και την παράδοση του ονόματος στους Σκοπιανούς… Μέλη της Οργάνωσης στο Τορόντο δήλωσαν ότι συμπαραστέκονται στους διαδηλωτές και πως θα βρίσκονται νοερά μαζί τους κατά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.!

1 comment:

  1. Τελικά δεν βρέθηκε ψυχή να συγχαρεί τον πρόεδρο που πήγε ταξιδάκι αναψυχής με πληρωμένα έξοδα σε ένα συλλαλητήριο και μία διαμαρτυρία που δεν έγινε (πως να γίνει αφού οι οργανωτές είναι ψόφιοι από φράγκα). Εγώ πάντως θα τον συγχαρώ, αφού και στη Γ.Σ γέμισε την αίθουσα της Οργάνωσης με φιλικούς των συλλόγων που είναι ο ίδιος μέλος των διοικητικών και καπάκωσε πολλά θέματα, εκτός αυτών που ήθελαν τα παλικάρια του.

    ReplyDelete