Search This Blog

Thursday, August 30, 2018

Άρχισαν τα όργανα της …αποκαθήλωσης;




Το μέλος του Δ. Συμβουλίου της Παμμακεδονικής -ο κ. Τρίφων Τσάτσος- διαψεύδει τον πρόεδρο της οργάνωσης, ότι το περιεχόμενο του «ανοιχτού γράμματός» του είναι απόφαση του Δ. Συμβουλίου.!!! Οι πρόεδροι είναι σαν τα μεταξωτά βρακιά τα οποία θέλουν επιδέξιους κώλους, ενώ πρόεδροι σαν τον Παπαδάκη μόνο αδέξιοι μπορεί να θεωρηθούν…  Αλλά διαβάστε καλύτερα την επιστολή του κ Τσάτσου η οποία τον κάνει ρεζίλι των σκυλιών και τα ξαναλέμε με την ησυχία μας…

Επιστολή Τρύφωνα Τσάτσου
Κύριε Διευθυντά,
Στην έγκριτη εφημερίδα σας, δημοσιεύτηκε η επιστολή του κυρίου Γεωργίου Παπαδάκη, Προέδρου της Παμμακεδονικής ομοσπονδίας Καναδά που με το λεκτικό περιεχόμενο της οποίας δεν είναι σύμφωνο το σύνολο των μελών του διοικητικού
συμβουλίου της Παμμακεδονικής.
Διαχωρίζοντας την θέση μου διευκρινίζω ότι, σε πρόσφατη Συνέλευση των Προέδρων των Συλλόγων της οργάνωσής μας, είχε ορισθεί επιτροπή για την σύνταξη επιστολής, προς όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας.
Δυστυχώς ο κύριος Παπαδάκης αγνόησε μαζί με την απόφαση και τα μέλη της επιτροπής, συντάσσοντας την επιστολή μόνος του, ξεφεύγοντας παντελώς και απο τις αρχές της οργάνωσής μας και απο το πνεύμα που προσδιόρισε η συνέλευση των προέδρων.
Αντίθετα υιοθέτησε το υβριστικό «δόγμα» ενός μεμονωμένου ανθρώπου και προέβη στην σύνταξη και δημοσίευση της επιστολής του.
Ο κ. Παπαδάκης θα πρέπει να γνωρίζει ότι, επιστολές που από την πρώτη τους παράγραφο δηλώνουν έντονο κομματισμό και μάλιστα όταν είναι και εμπλουτισμένες με υβριστικές λέξεις, δεν εξυπηρετούν τους στόχους των πατριωτικών μας θέσεων, αντίθετα υποβαθμίζουν και στέκουν εμπόδια στις όποιες προσπάθειές μας.
Ακόμα θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Παπαδάκης ότι την αλλαγή πορείας της οργάνωσής μας μόνο η Γενική Συνέλευση των μελών των Συλλόγων της οργάνωσής μας έχει το δικαίωμα να κάνει……..
Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω ότι τόσο εγώ όσο και ο Σύλλογος που εκπροσωπώ στην Παμμακεδονική, παραμένουμε στις πατριωτικές επάλξεις ενός έντιμου και αξιοπρεπούς αγώνα, μακριά όμως απο ενέργιες που βλάπτουν και υποβαθμίζουν την εικόνα της οργάνωσής μας….
Τρύφων Τσάτσος

9 comments:

  1. Κύριε αντίποδα
    Η επιστολή του κυρίου τσατσου δεν ανταποκρίνεται με τη πραγματικότητα και τα όσα γράφει διότι δεν είναι ο ίδιος και δεν γνωρίζει το περιεχόμενο ,ο τρυφων είναι ένα πρόβατο και πίσω του βρίσκεται ένας καλός τσομπανος που με ένα σφύριγμα υπακούει και τρέχει .
    Όσο για τον πρόεδρο της παμμακεδονικης είναι ένας άξιος και καλός καπετάνιος που θα οδήγηση την παμμακεδονικη σε διεθνές επίπεδο

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ Αντίποδα, εγώ πιστεύω πως πρόβατο είναι ο ανώνυμος της 10:33 ΑΜ, πρώτον διότι είναι αστοιχείωτος και δεν γνωρίζει από ελληνική γραμματική, δεύτερον δεν αναγνωρίζει το θάρρος του Τρύφωνα Τσάτσου, το θάρρος και το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης. Έχει όλο το δικαίωμα να εκφράζεται δημόσια κα ελεύθερα. Πόσοι άλλοι από το διοικητικό συμβούλιο της Παμμακεδονικής είχαν ή έχουν το θάρρος να φωνάξουν μία αλήθεια και ένα γεγονός ή ακόμη να μη συμφωνούν με τον πρόεδρο. Αλλά φοβούνται τον πρόεδρο και τον α'αντι/ μην τους πάρουν στον μεγάλο διεθνή γκρεμό, γιατί ομαδικά, κατά εκεί την πάνε αυτή τη μεγάλη Οργάνωση Εξ άλλου το ίδιο με τον Τρύφωνα, τονίζει και η επιστολή του Πύργου, τέτοιου είδους επιστολή δημοσιεύεται μόνο με την έγκριση του διοικητικού και της ολομέλειας και υπογράφεται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΥΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της Οργάνωσης. Αλλιώς αποδεικνύεται ότι γράφτηκε και δημοσιεύθηκε χωρίς την έγκριση κανενός. Και η επιστολή είναι υπογεγραμμένη ΜΟΝΟ από τον πρόεδρο. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται ο 10.33 ΑΜ.

    ReplyDelete
  3. Το μόνο επίτευγμά του σε επίπεδο διεθνούς εξευτελισμού είναι το παρελθόν του, γνωστό και μέσω Ιντερπόλ. Και οι φασιστικές του τάσεις. Είστε περήφανοι για το ποινικό του μητρώο, για τους ξυλοδαρμούς, συμπεριλαμβανομένης και της συμβίας του!!! Γιατί πάντα ο σύμβουλός του είναι γεμάτος με ένα λίτρο αλκοόλ ημερησίως.

    Εξάρτηση σε 24ωρη βάση. Γνωστός για εκμετάλλευση μεταναστών με το άλλο διεθνές λαμόγιο του εθνικού με ή χωρίς γραβάτα...

    Κατηγορεί τον Τσίπρα, όταν ο ίδιος γράφει το συμβούλιό του στα παλιά του ...

    Είναι ο Μέγας Ναπολέων της οργάνωσης και έχει τη δική του άποψη για τη δημοκρατική διαδικασία... βασισμένη στην ''Πλειοψηφία του Ενός'' !!! Το μεγαλύτερο φασιστόμουτρο της παροικίας το παίζει πάντα σε διπλό ταμπλό. Φόρα κουκούλα δημοκράτη, αλλά βγάζει την ιλαρά ήταν κάποιος επικαλείται το δικαίωμα του ελευθέρου λόγου. Ζητά να διώξουν τον κ. Τσάτσο από την οργάνωση επειδή εξέφρασε την άποψή του;

    Αρκετή γελιοποίηση υπέστη ο οργανισμός. Σώστε ότι μπορείτε, στείλτε το ..παΐδι για ψυχολογική υποστήριξη και αποτοξίνωση…

    ReplyDelete
  4. Κύριε Αντίποδα, φυσικά εσείς δεν μπορείτε να απαντήσετε στο ερώτημά μου, που βρίσκεται ο προεδράς, δεν θα απαντήσει στις κατηγορίες που του επιρρίπτουν; από ότι φημολογείται διασκεδάζει στο ελλάδα 220 με έξοδα της Παμμακεδονικής και παίρνει ελληνικό πνεύμα να εμφανισθεί στο συλλαλητήριο και να ανατρέψει τη συμφωνία των Πρεσπών; Στον κόρακα να πάμε οι κατηγορίες, ας σκεφθεί όμως, ότι κάθεται σε τρεμάμενη και τρίζουσα καρέκλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To anonymous 4:06
      Εγώ μπορώ να απαντήσω .Μάλιστα είναι στην Ελλάδα με παμψηφεί απόφαση του συμβουλίου και έξοδα της παμμακεδονικης
      Έχεις ακόμα λάσπη στο κουβα σου άδειασε τον να δούμε τη στάβλο θα κατασκευάσεις

      Delete
  5. Μάλιστα αγαπητέ κολαούζε του προέδρου, εσύ δεν είσαι ούτε η τελευταία τρύπα του ζουρνά για να δώσεις εξηγήσεις χωρίς τη συγκατάθεσή του. Αυτό δεν είναι λάσπη, βρήκατε όλοι τη δικαιολογία, η νέα γενεά, αν ζητήσει κάποιος εξηγήσεις, πετάτε αμέσως, λασπολογία. Θέλουμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι γίνεται με την οργάνωση. Και εσύ δεν δίνεις εκ των προτέρων. Παρά κατόπιν εορτής και αφού ζοριστείς. Με τις αλήθειες που θέλουμε, μπορούμε να κτίσουμε πολυκατοικία, αλλά έτσι και μπει μέσα κάποιος σαν και σένα......., θα πέσει επάνω του να τον πλακώσει. Αλήθεια, εσύ δεν θα πας στο συλλαλητήριο, με έξοδα της οργάνωσης,να βροντοφωνάξετε στέρεο; και αν το μισό διοικητικό πήγαινε, οι φωνές θα ήταν πολύ περισσότερες και που ξέρεις, μπορεί να εισακουστούν.


    ReplyDelete
  6. A TASTE OF YOUR OWN MEDICINE HEARTS?
    Η αλήθεια Σας πονάει… σαν το οινόπνευμα βλέπω και κλαίτε σαν πόρνες στο κρεβάτι;
    Σας βολευει να κρύβεται τις βρομιές και κομπίνες σας π;iσο απο την λέξη ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ; Για να κερδισετε τις εκλογές βρομίσατε την Νταφορρθ με συκοφαντίες διασύροντας με βρομικες αλητιες αξιοπρεπείς οικογενέιες.. Μηπος ξεχασατε τις βρομιές σας !ς… Μηπος ξεχάσατε τις βρόμκη εκλογική βρόμικη τακτική λασπολογόντας καθε αξιοπρεπή συμπάρικο, αποκαλόντας τους σκοπιανούς .
    Διόρισε ο πρόεδρος σας τον ψυχοπαθή βρομόσκηλό.. τον Γκεκο- τσοπανόπουλο και να απιλεί …τι θα κάνει με τα γεννητικά οργανα της μητερα πρώιν Συμβούλων με εντολή και συνγκατάθεση το βρομερού συκοφάντη μεθήστακα προέδρου σας. Ετσι εκπροσωπείταιτην Μακεδονιας;
    Πέσατε ολοι στο ταμείο της παμακεδινικης λες και έχετε φατε μπριτζόλες απο τον καιρό του εξαπατούσαν μετανάστες στην DANFORTH, ο προεδρος σας με τα αλλα λαμόγια του EΘνικου. Λάδωσε το λαρίγκη του ο προεδρός σας. Ειχε να πάει στη Ελλαδα εδο και 15 χρονια ,τώρα γλεντάει με το αίμα και χρήμα μακεδόνων. Θα σας χρεώσει και τις 2 κάσες τσίπουρο; Εσεις στο όνομα του πατριώτη, αδιάζετε το ταμίο που εχτισαν οι καθαροι πατριώτες. Ας παει να δουλεψει ο προεδρός σας. Η μήπος εινε λασπολόγοι όσοι δεν συνμφωνούν με την καινούργια τακτική να δέρνει ο ΡΑΜΠΟ αντιπρόεδρος μελη του συμβουλίου επιδη δεν συμφωνούν να εξαπατούν και να κλέβουν τα μεροκάματα ανθρωπών του μεροκαμάτου; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! Μαζέψετε τε τραμπούκο τρομοκρατή του Ελληνισμού, εκτος εαν της φιλακής τα σίδερα είνε για τον γορίλα σας. Εαν θέλετε Free holiday πηγαίνετε να δουλέψετε αντι να αδιάζετε το ταμείο της οργάνωσης. Και
    Στείλτε τον συκοφάντι προεδρό σας σε ψηχιατρο και αποτοξίνοση…..
    Αποκαλείται του πάντες Ανθέλινες … για να παριστανετε τούς πατριώτη και να εγκρίνετε τζάμπα ταξιδια !
    Τρίζουν τα Κόκαλα τον ιδριτων με τις βρομιές σας !
    ΈΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΝΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟυΤΡΑ ΣΑ

    ReplyDelete
  7. Κύριε Αντίποδα, ο σχολιαστής 12.19 ΑΜ που ΜΠΟΡΕΙ και δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις και γνωρίζει την απόφαση του διοικητικού, πάει να πει πως είναι μέλος του διοικητικού και πιστεύω πως είναι ο ίδιος που αποκάλεσε το μέλος που έγραψε την επιστολή δυσαρέσκειας πρόβατο, ας μας πει λοιπόν ο ξερόλας, πόσοι από το διοικητικό αντέδρασαν για αυτήν την υβριστική επιστολή του προέδρου και ακόμη αν είναι περήφανοι που την δημοσίευσαν. Αν όντως είναι έτσι, τότε έχουν μάθει κολλυβογράμματα και έχουν και αυτοί από πίσω τους έναν τσοπάνο που τους σφυρίζει και τους μαζεύει στο μαντρί μία φορά την εβδομάδα. Και άλλο ένα, αυτό το γράμμα, έπρεπε να φέρει και την υπογραφή της γραμματείας και να σταλεί από αυτήν. Αλλά πέρα βρέχει.

    ReplyDelete
  8. Τι έγινε φίλε 12.19 ΑΜ, το έβαλες στα πόδια ή δεν πήρες την άδεια του αφεντικού; Τι σε έκοψε τη φόρα;, μήπως απάντησες λάθος;, πάντως εσύ έχεις τη γνώση του παίρνω την άδεια για να κάνω κάτι όταν αυτό είναι ομαδικό, συλλογικό, κοινοτικό. Άρα θα πρέπει να εγκρίνεις και την πράξη του Τρύφωνα, έτσι δεν είναι; πάρε ανάστημα και βγες και εσύ δημόσια και πες μας τι συμβαίνει εκεί μέσα και εκεί πάνω.

    ReplyDelete