Search This Blog

Wednesday, July 4, 2018

Και τώρα λίγη συνέχεια για το Γκολφ


Μέχρι να επιστρέψει από την Ελλάδα ο μητροπολίτης, ώστε να πάρουμε τις απαντήσεις, θέλουμε να ρωτήσουμε και κάτι άλλο: Γιατί ΔΕΝ αναφέρονται πουθενά στο Δελτίο Τύπου της Μητρόπολης, οι σχέσεις του κ. Τόλια με τον Σωτήριο και γενικά με την Εκκλησία;  Ποιος μπορεί να μας πει πού οφείλεται η μονταρισμένη φωτογραφία του κ. Τόλια με τον μητροπολίτη; Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Τόλιας που τολμάει να επιτίθεται λεκτικά κατά του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας, δημιουργώντας διάφορα -όχι και τόσο κολακευτικά – σχόλια για τον θρησκευτικό μας ηγέτη; Μπορεί κάποιος να διαβεβαιώσει ότι το Δελτίο Τύπου είναι πράγματι μια ολοκληρωμένη απάντηση-ενημέρωση στο όσα συνέβησαν στο Γκολφ; Τέλος, γνωρίζοντας την χριστιανική αγάπη του πνευματικού μας πατέρα προς τα τεκνα του, είμασταν σίγουροι ότι οι ό,ποιοι λογαριασμοί θα ξεκαθαρίζονταν στα δικαστήρια, αφού τόοοοσα χρόνια έχει να ασχοληθεί με αυτά.!!! Τα ξαναλέμε…

2 comments:

  1. Για να καταλαβω κι εγώ, ποια απάντηση περιμένετε; Ήταν ασήμαντη και τυχαια η μη απαντηση στο περιεχόμενο του στικακιού, η μη αναφορά στις σχέσεις με τον Τόλια ή η όποια μη αναφορά στην εκμίευση της συγγνωμης του κ. Χάρπερ προς τον "Dear" Sotirios?

    ReplyDelete
  2. Παρ' όλο που προσπάθησα αρκετές φορές, δεν κατάλαβα τι συνέβη. Ποιός ήταν ο σκοπός. Ποιό ήταν το θέμα. Τα λόγια του Τόλια τι σκοπό είχαν.

    Υπάρχει κάποιο μυστήριο από πίσω ή υπάρχουν απειλές? και για ποιό θέμα?

    ReplyDelete