Search This Blog

Sunday, July 1, 2018

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν…


Ένας παρόμοιος …τοκετός έγινε με την απάντηση της Μητρόπολης για το συμβάν στο Γκολφ της «Ακαδημίας»… 
 
…Χαράς ευαγγέλια.! Ο μητροπολίτης – άντε, η Μητρόπολη, σωστότερα- αποφάσισε επιτέλους να απαντήσει (και σε κάποια ερωτήματα μας), όσον αφορά τη διοργάνωση του Γκολφ της θεολογικής σχολής, ή «ακαδημίας» αν θέλετε...
Το Δελτίο Τύπου, λοιπόν, το οποίο θα διαβάσετε αυτούσιο παρακάτω, (μας) ενημερώνει επαναλαμβάνοντας, σε …πολυτερέστερη βέβαια έκδοση, τα όσα εμείς γράψαμε, στέλνοντάς μας και το έντυπο υλικό που κυλοφόρησαν οι διαμαρτυρόμενοι μηχανόβιοι, αλλά με μια όμως παράλειψη, που είναι το ηλεκτρονικό στικάκι (memory stick).!!!

Πόσο ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί μια σκέψη κάποιου, που να λέει ότι το στικάκι το οποίο …απουσιάζει από το πληροφοριακό υλικό με το οποίο η Μητρόπολη είχε την ευχαρίστηση να μας ενημερώσει, είναι όλα τα λεφτά;
Και ενώ δικαιολογούμε την καθυστέρηση της απάντησης μέχρι να …αποκτηθεί η επιστολή συγνώμης του κ. Χάρπερ, γιατί στο μεσοδιάστημα ΔΕΝ έγινε και ένα copy από το memory stick, ώστε να είναι ολοκληρωμένη η ενημέρωση; Να περιμένουμε, λοιπόν, το στικάκι για αντιπαραβολή και να σχολιάσουμε, ή θα τα πούμε, (μάλλον), κατευθείαν στις δικαστικές αίθουσες;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, όταν η Θεολογική μας Ακαδημία είχε το ετήσιο Golf Tournament στο Richmond Hill Golf and Country Club, παρουσιάστηκε ο κ. Πήτερ Τόλιας, συνοδευόμενος από μία ομάδα μοτοσυκλετιστών. Τοποθέτησε στα αυτοκίνητα των golfers τρία έντυπα. Τα δύο έχουν διάφορες φωτογραφίες και το τρίτο έχει αναφορές στον εαυτό του. Εσωκλείονται τα τρία αυτά έντυπα.
Εσωκλείεται επίσης, επιστολή του Dan Harper, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός των μοτοσυκλετιστών απευθυνόμενη στον Μητροπολίτη Σωτήριο και με ημερομηνία 28 Ιουνίου, 2018.

Ο κ. Π. Τόλιας προχώρησε προς τον Μητροπολίτη Σωτήριο φωνάζοντας: «Η αστυνομία με έστειλε εδώ». Προχώρησε κοντά του και έβαλε στο τσεπάκι του σακακιού του ένα memory stick και οπισθοχωρώντας να φύγει, πάλι φώναξε και είπε: «Εδώ σε έχω. Σεις και ο φίλος σας Τ. Νικολάου θα πάτε δεμένοι στη φυλακή» και έδειξε με τα χέρια του πως θα συλληφθούν.

Ο Μητροπολίτης Σωτήριος ατάραχος και ήρεμος πήγε στο αυτοκίνητο με τον π. Χ. Σαρρή και απεχώρησε. Επανήλθε το βράδυ για το δείπνο.

Δημοσιοποιούνται τα ανωτέρω για να γνωρίζετε τι συνέβη. Γι’ αυτούς που ισχυρίζονται, ότι είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ας γνωρίζουν, ότι το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών για τα ανωτέρω, αλλά και γι’ αυτούς που ίσως είναι πίσω από τον κ. Τόλια και για μερικούς bloggers, μάλλον θα γίνει ενώπιον της καναδικής δικαιοσύνης

Εκ του Γραφείου της Ι. Μητρόπολης Τορόντο (Καναδά)
29 Ιουνίου 2018

Το γράμμα κάποιου κ. Harper,
  (Αγνώστων λοιπών στοιχείων) λέει τα εξής:

June 28 2018
Dear His Eminence Metropolitan Sotirios
I am Writing this letter to you to apologise for what happened  on Thursday June 21st 2018 at the Richmond Hill Golf  and Country Club.
I was misled by Mr. Peter Tolias and did not investigate facts and regret me being there.
My sincerest apologist for any pain that I caused you.
Sincerely,
Dan Harper

No comments: