Search This Blog

Sunday, June 24, 2018

Τι έγινε τελικά στο Γκολφ της «Ακαδημίας»;


Μας καταγγέλθηκαν κάποια πράγματα που συνέβησαν στη διάρκεια της προχθεσινής διοργάνωσης του Γκολφ της Μητρόπολης και τα οποία δημοσιεύσαμε με κάποια μισόλογα, δίνοντας την ευκαιρία στους υπεύθυνους να πουν τη γνώμη τους, περιμένοντας ουσιαστικά τη διάψευσή τους. Ύστερα από 4 σχεδόν μέρες ΔΕΝ ακούσαμε
απολύτως τίποτα, παρ’ ότι βρισκόμαστε στην εποχή της αναπτυγμένης τεχνολογίας, την οποία η Μητρόπολη χρησιμοποιεί κατά κόρον και άμεσα όταν πρόκειται να προβάλει όλα σχεδόν τα …επιτεύγματά της.!
Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, ότι μια ομάδα Εληνοκαναδών νεαρών επιβαίνοντες σε δίκυκλα μοτοποδήλατα επισκέφθηκαν το χώρο της εκδήλωσης, διαμαρτυρήθηκαν κατά του μητροπολίτη με ανάρμοστη συμπεριφορά και αποχώρησαν… Μήπως θα έπρεπε ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που διαθέτει να βγάλει  μια κάποια ανακοίνωση προς ενημέρωση του χριστεπώνυμου πληρώματος της Εκκλησίας, πριν καν προλάβουν τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με το εν λόγω ζήτημα, παραποιώντας ενδεχομένως το όλο θέμα και δημιουργώντας άσχημες σκέψεις σε κάποιους, κάτι που γνωρίζουν καλύτερα από μας; Διότι σε μας έφτασαν κάποιες πληροφορίες, καθόλου κολακευτικές για την ιεραρχία της Εκκλησίας, τις οποίες ΔΕΝ θέλουμε να πάρουμε στα σοβαρά, κάτι που όμως θα αναγκαστούμε να το κάνουμε αν δεν έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος. Πρόκειται, μήπως για κάποιες αδικαιολόγητες απειλές κατά της Εκκλησίας μας, κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ίσως, ή κάποιο καινούριο, άγνωστο σε μας, φαινόμενο;   
ΥΓ. Και για να είμαστε εξηγημένοι κάνουμε γνωστό σε κάθε αρμόδιο ότι απειλές και εκβιασμοί τύπου Κρανιά ΔΕΝ θα βρουν πρόσφορο έδαφος…     

9 comments:

  1. μπορείς να το αποδείξεις; κ. αντιποδαρα; δεν είναι καλο να συκοφαντείτε κάποιον χωρις αποδειξεις.

    ReplyDelete
  2. Κ. αντιποδαρα, προσεχε! δεν θα θελαμε να βρεθεις σε κανα δικαστηριο να πληρωνεις τα μαδο-κεφαλα σου! ενταξει;

    ReplyDelete
  3. Εσένα βρήκαν ρε βλάκα για να πέξεις το ρόλο του εκβιαστή;

    ReplyDelete
  4. Ειναι αλήθεια ότι πρέπει κανείς να προσέχει τι λέει. Διότι οι συκοφαντίες δεν είναι τίμιο πράγμα.
    Εδώ ο Εξαρχος Καναδά , έχει κατηγορήσει παπάδες, δεσποτάδες και διπλωμάτες. Η κατηγορία και η λασπολογία είναι νόσημα ψυχικό. Να μην πούμε περισσότερα. Ελεος πιά !!!!

    ReplyDelete
  5. Εσείς οι πρώτοι σχολιαστές, μπορεί να είναι και ένας!!
    Ο Σωτήριος δεν έχει απειλήσει ή "εκβιάσει" κανένα? Για μάθετε καλλίτερα ....

    ReplyDelete
  6. Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας έχει μάθει ο Σωκράτης είναι ότι δεν μπορείς να διδάξεις σε κανέναν τίποτα. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείς, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τους ανθρώπους να σκεφτούν. Να τους βοηθήσεις να ανοίξουν τα μάτια τους και να συνειδητοποιήσουν για όλα αυτά που κάποιοι είναι ικανοί! «Κοιτάξτε λίγο αλλού! Κοιτάξτε λίγο αλλού»!
    Γενικότερα, η έμφαση είναι άλλοτε στο μαλακία (συνηθέστερα), και άλλοτε στο σοφή ... κριτική στο ότι κάποιος λέει μια μαλακία με περιτύλιγμα ''ΣΟΦΙΑΣ''...!

    ReplyDelete
  7. anonymous june 27 @1:23 am
    δηλαδη με λιγα λογα, θελεις να μας πεις οτι εισαι μ@λακας.

    ReplyDelete
  8. Μάλλον αδελφέ.. απευθύνετε σε θρασύδειλα μικροσκοπικά ανθρωπάκια σαν εσένα που παριστάνουν τους σχολιαστές, μαλάκες που ζούν (ρουφιανεύοντας και γλείφοντας τους πάντες) ακομα και πεδοφιλους!«Τα ήθελε ο ΚΩΛΟΣ σου» αν θυμάσε.
    Καλούς απογόνους αγοράκια!

    ReplyDelete
  9. Μπορεί ο Σωτήριος να είναι ένας δαιμόνιος άνθρωπος αλλά τα γραφόμενα κάποιων εδώ κατεβάζουν την ελευθερία της έκφρασης σε πολύ χαμηλό επίπεδο .
    Νομίζω ότι πρέπει να σκέφτονται αυτά που λένε και γράφουν κάποιοι. Μην χρησιμοποιείτε γλώσσα πεζοδρομίου.

    ReplyDelete