Search This Blog

Tuesday, June 26, 2018

Καμιά επίσημη απάντηση για το Γκολφ της «Ακαδημίας».!!!




Καμιά, μέχρι στιγμής, απάντηση ΔΕΝ έφτασε σε μας, για το συμβάν στο Γκολφ της «Ακαδημίας», εκτός από κάποια ανεπίσημα σχόλια «κύκλων» της Μητρόπολης, όπως όλα δείχνουν… Ακόμα και στο Κυριακάτικο «ζωντανό» μήνυμα του μητροπολίτη ΔΕΝ ακούστηκε τίποτα, εκτός του ότι ο Σωτήριος ανέφερε ότι όπως του είπαν οι οργανωτές, τα έσοδα από τη διοργάνωση θα ξεπεράσουν τις 100 χιλιάδες  δολάρια.!!! Καλή και
ευχάριστη η πληροφορία για τα οικονομικά, αλλά ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του; Λέτε να είναι η ηλικία του που δεν του επιτρέπει να βλέπει καλύτερα και περισσότερα;
Πάντως η παντελής αυτή απαξίωση του συμβάντος μας δημιουργεί κάποιες δεύτερες σκέψεις για τις πληροφορίες μας οι οποίες ίσως και να είναι λαθεμένες και μπορεί να πρέπει (;) να αναθεωρήσουμε τα γραφόμενά μας .!!! Πράγμα που όμως σκοντάφτει τόσο στο …καλό μας όνομα όσο και στις πάντα καλά πληροφορημένες πηγές μας  οι οποίες επιμένουν στα  του λόγου τα αληθή...
Εμείς, πάντως, επειδή ΔΕΝ φεύγει σύντομα το …τρένο, θα δώσουμε στους άγιους πατέρες κάποιο ακόμα χρόνο ώστε να πληροφορηθούν τα όσα γράφουμε, -μιας και ίσως να μη μας …παρακολουθούν- και ύστερα βλέπουμε…
Φυσικά και ΔΕΝ περιμένουμε από τον ίδιο του μητροπολίτη να ασχοληθεί μαζί μας, αλλά δεν μπορεί κάποιος άλλος κληρικός θα ήταν παρόν ώστε να γνωρίζει και να μπορεί να μας πει κάτι… Δεν είναι δυνατόν να μην ήταν παρόν ας πούμε ο διευθυντής της σχολής, ή κάποιος από τους Δράκους, ή ο π. Οδυσσέας, ο π. Φανούριος, ο π. Χρήστος ο παπα-σοκολάτας κ.λπ. ώστε να μας πουν κάτι για το στικάκι, …ΑΝ υπήρξε και ποιος το παράλαβε… ΔΕΝ ζητάμε πολλά γαμώτο.!!!  
      

7 comments:

  1. Οτι και να πούμε για το Σωτήριο, αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ζεί στο δικό του κόσμο. Το Πατριαρχείο παίρνει τά λεφτά και κάνει "την πάπια".
    Γιατί ασχολούμεθα λοιπόν με αυτό το "θηρίο" ?

    ReplyDelete
  2. Κ. Αντιποδαρα το στικάκι είναι στα χέρια της αστυνομίας. Δυο αστυνομικοί με πολιτικά βρισκόντουσαν στη Μητρόπολη για περίπου τρια τέταρτα προχθές. Δεν ξέρω με ποιον συναντηθήκανε. Μην το σκαλίζεις το θέμα τόσο πολύ. Φαίνεται πως αυτή τη φορά το σχοινί τραβήχτηκε πολύ και θα υπάρξει κάποια αντιδράσει με αντίποινα.

    ReplyDelete
  3. Unfortunately there are many victims but they are afraid to come forth and report to the police. One did report about ten years ago but he was alone and did not have support from the communities, his family or the priests and so the police did not have enough evidence to proceed with an arrest, although they have heard about Sotirios before. They have been other allegations but no one has been willing to proceed with charges. The victims need to stand together and report together. Only when the police have multiple reports will they have probable cause to arrest this predator that we call bishop.

    ReplyDelete
  4. A very sick individual. This perverted predator should have been locked up a long, long time ago!
    This beast does not respond, hides from the media because he is afraid of the truth. Cowards always admit guilt by hiding from public discussions. This coward, should answer questions or shut up and go get help from a psychiatrist. He should start making decisions with the church in mind instead of his rear ...

    ReplyDelete
  5. Οι συνήθως λαλίστατοι και πολυγραφότατοι στην προβολή των εκδηλώσεων της μητροπόλεως , δεν έκαναν κιχ για την διοργάνωση του Golf Turnament, ούτε ακόμα και στο αγαπημένο τους Ρωμφαία έγραψαν κάτι προτιμώντας και λουφάζοντας στην αγκαλιά του Μωρφαία. Τι συμπεριφορές είναι αυτές ορε προς το ποίμνιο? Ντροπήσας…….

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραία φωτογραφία . Για βραβείο !!!!!! Βγήκανε να παρελάσουν ντυμένοι σαν στρατιώτες Χριστού ή σαν ταλιμπάν? Ε ρε χάλιααα . Και αναγκάστηκαν να υπακούσουν στις εντολές .
    Λούφα και παραλλαγή !!!

    ReplyDelete
  7. Συμμετοχή Ακαδημίας Πανεπιστημιακού επιπέδου σε εθνική γιορτή !!!! Τί χάλια. Ο δε παπάς με τα άμφια. Αλλη τρέλλα.
    Πάντως η Ακαδημία έχει αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Δεν γίνονται παπάδες τωρα τελευταία.

    Δεν είναι μόνο το πρόβλημα ευρέσεως καταλλήλου συντρόφου, δηλ. πρεσβυτέρας, αλλά και τό πρόβλημα του Σωτηρίου.Το μεγαλύτερο πρόβλημα.
    Επίσης οι ίδιοι οι παπάδες δεν είναι αγαπημένοι μεταξύ τους. .Εχω ακούσει κάποιον παπά πως μίλαγε για κάποιον άλλο αρνητικά, μπροστά σε εμάς, στούς λαικούς. Και μετά κηρύττουν αγάπη και έλεος. Ντροπή!!!

    ReplyDelete