Search This Blog

Saturday, May 19, 2018

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...


Έτσι …υποδέχτηκαν οι διαδηλωτές, κατά τις εκδηλώσεις στη μνήμη της Γενοκτονίας Των Ποντίων, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.!!!
Είναι αυτή συμπεριφορά σε κάποιον που τιμά την μνήμη των προγόνων τους, ή μήπως υπηρέτησαν απλώς τη βαρβαρότητα την οποία υποτίθεται ότι την ώρα εκείνη καταδίκαζαν;
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…

5 comments:

  1. ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- Ε Υ Γ Ε Τ Ο Υ Σ.

    ReplyDelete
  2. Αντί σχολίου στο κείμενον της αναρτήσεως σας, παραθέτω ακολούθως κατά τυχαίαν επιλογή τον σύνδεσμο μιας άλλης ανάρτησης που βρήκα στο διαδίκτυο, που συνεισφέρει στην αντικειμενική ενημέρωση περί του γεγονότος προπηλακισμού του κ. Μπουτάρη από παριστάμενους πολίτες (όχι όμως διαδηλωτές) κατά τις εκδηλώσεις την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου:

    http://trelogiannis.blogspot.ca/2018/05/blog-post_915.html

    Υποθέτω ότι με παρόμοια διάθεση βδελυγμίας θα καταδικάζατε και οποιεσδήποτε άλλες παρόμοιες πράξεις, που τελευταία βρίθουν στην Ελλάδα, τυχαία ας πούμε π.χ., τον ξυλοδαρμό τριών ανὐποπτων, εν στολή, σπουδαστών της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό μετρό Μοναστηρακίου πέρυσι τον Οκτώβριο, από διερχόμενους αναρχικούς που τους θεώρησαν ακροδεξιούς, ή προσφάτως την επίθεση κατά αστυνομικών στα Λιόσια, όταν κατά τον έλεγχο δύο «Ρομά» στο δρόμο δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από παρακείμενα σπίτια και αγνώστους ακροβολισμένους σε ταράτσες……

    Με εκτἰμηση
    Π.Κ.

    ReplyDelete
  3. καλα του εκσναν του προδοτη!
    Δεν ηξερα αντιποδαρα οτι υποστηρηζεις προδοτες;!

    ReplyDelete
  4. Κατωτέρω σύνδεσμος άλλης μιας ανάρτησης , άλλη μια γνώμη για το περιστατικό, ανεξαρτήτως του ποιος την υπογράφει. Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν.
    Π.Κ.

    http://trelogiannis.blogspot.ca/2018/05/blog-post_217.html

    ReplyDelete
  5. ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΜΑΝΕ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ

    ReplyDelete