Search This Blog

Wednesday, April 4, 2018

Σχόλιο Αναγνώστη…


Λάβαμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σχόλιο από κάποιον ανώνυμο αναγνώστη, το οποίο δημοσιεύτηκε στη θέση του αλλά για να μη «πνιγεί» το δημοσιεύουμε σε μετάφραση, ως πρώτο θέμα…
 
Ανώνυμος 10:43 - Ο Σωτήριος και οι υπηρέτες του ξεχνούν την επιστολή που έστειλε σε όλες τις εκκλησίες ζητώντας ΟΛΑ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν για τον  Αλέξανδρο να σταλθούν στη Μητρόπολη.
Πουθενά στην επιστολή αυτή δεν αναφέρεται ότι θα αποσταλούν επιπλέον χρήματα στην Ελλάδα. Στέλνω αυτή την επιστολή στην Ελληνική Κοινότητα, παρ’ ότι
υποψιάζομαι ότι την έχουν ήδη, μαζί με πολλά άλλα ακόμη στοιχεία. Εσείς είστε υποκριτές και ψεύτες σε μια στιγμή που ακούσαμε σε ένα ανενεργό -πλέον- ιστολόγιο, μια ηχογράφηση του Σωτηρίου λέγοντας ότι ο Ντέιβιντ Αλέξανδρος επέστρεψε στο Τορόντο. Αρκετά από τα ψέματά σου. Μόνο 1435 δολάρια στάλθηκαν από τη Μητρόπολη στους Global Angels. Ακριβώς όπως έδειξε η φορολογική σας δήλωση- επιστροφή του 2012 και τίποτα περισσότερο.
Τίποτα δεν στάλθηκε στην Ελλάδα. Αποδείξτε με ως ψεύτη με την αποστολή ακυρωμένης επιταγής, κάτι που δεν υπάρχει. Η επιστολή που πήρατε από τους Global Angels λέει σαφώς ότι η δέσμευση των 10.000 δολαρίων λήφθηκε. Δεν λέει ότι στάλθηκε από τη Μητρόπολη. Εμείς οι λαϊκοί δεν είμαστε ηλίθιοι, δοκιμάστε κάπου αλλού…..
Σ.σ. Τα υπόλοιπα σχόλια -μαζί με τις ό,ποιες σκέψεις- δικά σας

5 comments:

  1. Δηλαδη αυτό το σχολιο το εγραψε ο ιδιος ο αντιποδας? Καποιος φιλος του? Η καποιος κοινοτηκος?
    Το δικαστηριο θα γινει και θα μαθουμε συντομα την αληθεια και πιο συγκεκριμενα ποιοι είναι πραγματικα υποκριτε και ψευτες. Το κολπακι που η κοινοτητα παιζει δεν θα πετυχει (το να συκοφαντισει καλα καλα την Μητροπολη και μετα να μην συνεχισει στο δικαστηριο). Τοτε θελω να σας δω να πσαχνετε να πουλησετε καμια εκκλησια να πληρωσετε αυτόν που μισειτε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1:44. Who are you kidding. The minute Sotirios is asked to get on the stand he will do everything to settle. Just like Peterborough. The only difference now is that he cannot avoid the stand. His lawyer’s cheap excuse that the courts have no jurisdiction to hear this case will not work. The case has nothing to do religion. The GCT as far as I know has not signed the Metropolis Uniform Regulations. Sotirios and his priests will be put on the stand. God help all of them if they lie on the stand. God help our church when the Real Truth comes out across Canada.

      Delete
  2. Ανώνυμε του 1:44, ο αφέντης σου, απαιτεί επιπλέον, $1.000.000 ως «ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ» («punitive damages») και $1.000.000 ως «αποζημιώσεις λόγω βαναυσοτήτων» («aggravated damages») και $2.000.000 για «γενικές και ειδικές συκοφαντικές δυσφημίσεις» («defamation») - διάβασε το τμήμα της ανταγωγής του, σελ. 17, παρ. 91, c, b & a. Άρα, ποίος έχει το ΜΙΣΟΣ; οι άλλοι ή ο Επίσκοπος που υπηρετεί τον Χριστό εναντίον των συνανθρώπων του; Σε συμβουλεύω λοιπόν, αφού εσύ αγαπάς και δεν μισείς τον Επίσκοπό σου, όταν συγγράψεις την διαθήκη σου να αφιερώσεις όλη την περιουσία σου σε εκείνον.
    Π.Κ.

    ReplyDelete
  3. @Anonymous or Π.Κ. April 4, 2018 at 9:52 PM

    Είσαι υποκριτής!
    Οσον αφορα την διαθηκη μου, δεν σου πεφτει λογος αλλα το σιγουρο είναι ότι δεν θα αφησω τιποτα στους κοινοτηκους. Στο κατω κατω τη θα τα κανουν; θα χτισουν κανενα πολιτιστικο κεντρο;

    ReplyDelete
  4. Βλέποντας ότι δεν ωφελουν σε τιποτα αυτα τα σχολια, αλλά μάλλον μονο θόρυβος γίνεται, αποσύρομαι της προσπαθείας.
    Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρετε να βρειτε εσωτερικη ειρηνη, όντας σίγουρος ότι χίμαιρες κυνηγάτε.

    "
    Το συμπάσχειν ανθρώπινον.
    Το συγχαίρειν αγγελικόν.
    Το πίπτειν ανθρώπινον.
    Το εμμένειν σατανικόν.
    "
    Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος


    Καλή Ανασταση !

    ReplyDelete