Search This Blog

Tuesday, December 5, 2017

Απόψεις ομογενών


Ο κ. Γιάννης Κακαγιάννης γράφει, στον λογαριασμό του στο fb, για την δικαστική διένεξη Ελληνικής Κοινότητας και Μητρόπολης:


Οπωσδήποτε είναι λυπηρή αυτή η εξέλιξη! Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να είναι έτσι! Μετά από χρόνια διαβουλεύσεων, η Ελληνική Κοινότητα Τορόντο τελικά μηνύει την Μητρόπολη Τορόντο (Καναδά) και τον επικεφαλής της Μητροπολίτη Σωτήριο για να σταματήσει την ασυδοσία εις βάρος της. Βέβαια η δικαιοσύνη θα αποδοθεί πλέον στα δικαστήρια. Εύχομαι κουράγιο στον πρόεδρο Αντώνη Αρτεμάκη και το συμβούλιό του και συγχαρητήρια γιατί ύψωσε το ανάστημα του σε θέματα που όλοι στα πηγαδάκια κατακρίνουμε, αλλά δυστυχώς φανερά σιωπούμε! Εδώ και πολλά χρόνια τώρα!
Το θέμα θα απασχολήσει την παροικία έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα. Λυπηρό που ο ελληνισμός και η ορθοδοξία μετά από πολλά χρόνια θα διασυρθούν στην Καναδική δικαιοσύνη αλλά κάποιος έπρεπε να αντισταθεί στην αδιαλλαξία του Μητροπολίτη και την οικονομική ασυδοσία που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος της ΕΚΤ. Εύχομαι να πέσουν οι μάσκες και να βγουν όλα στο φως! Επίσης εύχομαι οι συμπάροικοι να εξωτερικεύσουν αυτά που συζητούν στα "πηγαδάκια" και να μην αρκεστούν απλά στη "πώληση του παράδεισου".
Η κ. Φωτεινή Χαντζηνικολάου σχολιάζει.:
Fotini Hadzinicolaou Καλή κίνηση Αντώνη εύχομαι σε σένα και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο δύναμη, πίστη, και κουράγιο. Ολα θα πάνε καλά! η δικαιοσύνη θα φέρει στο φως όσα δεν μπόρεσαν να βγουν στην επιφάνεια από κανέναν ολα αυτά τα χρόνια, ο Σεβασμός του κόσμου προς τον Μητροπολίτη του έδωσε Δύναμη Δικτάτορα! Δεν είναι Θεός βρε παιδιά, ένας άνθρωπος που αγαπάει τον εαυτό του με λατρεία. Θέλει να γίνει Θεός λέει μα κάνει λάθη και δεν θα προλάβει, Καλή επιτυχία!!!

1 comment:

  1. Λαμογια γράφουν λαμογιες.

    ReplyDelete