Search This Blog

Tuesday, August 1, 2017

Ξένη ανα-δημοσίευση...



Λάβαμε, μόλις, σχόλιο ανώνυμου, ο οποίος μας ζητάει να δημοσιεύσουμε ως «κύριο θέμα» το τελευταίο του σχόλιο στο άρθρο «Ξένη Δημοσίευση» επειδή δεν το διάβασαν, όπως ισχυρίζεται, ακόμα και κοντινοί του άνθρωποι, διότι δεν ψάχνουν τα σχόλια περασμένων ημερών. Το αναδημοσιεύουμε λοιπόν με τη δική μας παράκληση, άλλη φορά να μας τα στέλνει μέσω ε-μαιλ, έτσι ώστε να έχουμε κι’ εμείς το ονοματάκι του για παν ενδεχόμενο… Σύμφωνοι;


Description: AnonymousAnonymous said...
Αγαπητέ Αντίποδα, ξέρω ότι σε ζαλίζω τα ούμπαλα με τούτα τα σχόλιά μου αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Πρέπει να βάλω το χεράκι μου μπας και καταλάβει ο κόσμος πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ένας βλάκας, ώστε αφού τον εντοπίσει, να προφυλαχτεί από αυτόν και παράλληλα μήπως ξυπνήσει έστω κι’ ένας από τον περίγυρό του και τον τσιμπήσει μήπως συνέλθει.
Βέβαια θα αναρωτηθείς -και σωστά- ποιον να
πρωτοσυνεφέρει, κάποιος, αφού έκαναν ολόκληρο σύλλογο βλακών, υπό την αρχηγία του, ελέγχοντας τα ΜΜΕ, τον «Πολιτισμό» τους και σε λίγο προφανώς και τον οργανισμό ο οποίος τους μάζεψε από το πουθενά και τον οποίο άρχισαν ήδη να ξευτελίζουν ομαδικά και αμετάκλητα! Και για να μη σας κρατάω σε αγωνία θα σας πω ότι όλα αυτά γίνονται για μια τρίχα, απ’ αυτές που σέρνουν ολόκληρο καράβι….. (σ. Αντ. Ελπίζουμε να μας εξηγήσει τι εννοεί...)
Πάμε τώρα παρακάτω. Ο ηγέτης της ομάδος αυτής των βλακών διαπιστώνοντας ότι ζορίζεται από κάποιον εκδότη για τα έργα και τις ημέρες της ζωής του, τα έβαλε με κάποιον εντελώς αθώο και παντελώς άσχετο με τα κοινά, καθώς και σχεδόν άγνωστο στην παροικία!!! Το διαζύγιο αυτού του ανθρώπου βρήκε ως αφορμή ο περί ου ο λόγος σωτήρας της Κοινότητας, της παροικίας και ίσως της ομογένειας, ώστε να βάλει σε τάξει τους …..αντιφρονούντας! Το ότι είναι η ομάδα των βλακών, συνάγεται και από το γεγονός ότι εις εξ’ αυτών ανάρτησε στο ΦΒ φωτογραφία του ηγέτη τους, να …χαριεντίζεται πάνω σε έναν καναπέ με 3-4 κυρίες της ομάδας, μεταξύ των οποίων συμμετείχε αν δεν κάνω λάθος σε πρωταγωνιστικό ρόλο η κυρία διευθύντριά τους!!!
Αν αγαπητέ Αντίποδα δημοσιεύσεις τούτο το σχόλιό μου, θα πει ότι δεν ενοχλεί και θα δικαιούμαι να επανέλθω με περισσότερο γαργαλιστικά και γελαστικά σχόλια τα οποία διαθέτει το μαγαζί. Ευχαριστώ.

11 comments:

  1. Έχω μια απορία.... Δεν βλέπω κανένα σχόλιο για Μητροπολίτη, Ακαδημία, Κογκρέσο, Επιστήμονα κτλ. Μπας και σε στρίμωξαν με τίποτα απειλές για δικαστήρια και αγωγές και γι'αυτο φοβασε να γράψεις ..;

    ReplyDelete
  2. Και τώρα, τι κάνουμε;;; Λες να σε χάσουμε από πελάτη, αφού δεν γράφουμε για αυτά τα θέματα που …σ’ ενδιαφέρουν;; Βρε φουκαρά, εσύ φοβάσαι να βάλεις το όνομά σου στις απορίες σου, γιατί θα πρέπει εμείς να σε ενημερώσουμε για τις δικαστικές απειλές και αγωγές; Μας υπόσχεσαι ότι θα είσαι συμπαραστάτης μας στις προσεχείς δίκες, αρχές του Οκτώβρη; Άντε σου το ‘παμε το νέο να χαρείς λιγάκι…

    ReplyDelete
  3. Δεν χαίρομαι καθόλου αγαπητέ αν αυτά που λες για αγωγές και δικαστήρια είναι αλήθεια και όχι πλάκα .... Και ναι θα συμπαρασταθω μαζί σου .... Πληροφωρα μας....!!!

    ReplyDelete
  4. Θα σταματήσεις επιτέλους να αυτοσχολιάζεσαι? κατάντησες περίγελο της μπλογκοσφαίρας

    ReplyDelete
  5. Δεχόμαστε την …υπόσχεση συμπαράστασή σου, που μπορεί να είναι αληθινή, αλλά εκείνο το «σε στρίμωξαν» ή το «και γι’ αυτό φοβάσαι να γράψεις» τι το ‘θελες; ΔΕΝ νομίζεις ότι ήταν λίγο υποτιμητικό για μας, ώστε να μη σε πάρουμε στα σοβαρά; Αυτή την εντύπωση σχημάτισες, διαβάζοντάς μας; Τέλος πάντων, επειδή με το δεύτερο σχόλιο τα διόρθωσες λιγάκι, -πάντα ανώνυμα, βέβαια- σε πληροφορούμε ότι ΔΕΝ έχει τα …κότσια, καμιά από τις εν λόγω …κυράτσες να μας κάνει μήνυση, ή πολύ περισσότερο αγωγή, και να μας …ανακηρύξει ήρωες.!
    Τέλος, λίγη ξεκούραση για μας και λίγη …αποτοξίνωση για σας -και γι' αυτούς- ΔΕΝ βλάπτει, σύμφωνοι;

    ReplyDelete
  6. Έτσι είναι… Ο κόρακας με το «ΚΡΑ» και ο βλάκας με τη Β Λ Α Κ Ε Ι Α του…

    ReplyDelete
  7. Το να ΚΡΑζεις και να πετάς Β Λ Α Κ Ε Ι Ε Σ δεν σε τιμάει μαλάκα και τις μηνησεις στο τελος δεν θα τις γλυτώσεις.

    ReplyDelete
  8. Εσύ τώρα γιατί θύμωσες; ΔΕΝ κατάλαβες ότι, με την αντίδρασή σου αυτή, ομολογείς πως είσαι ο Β Λ Α Κ Α Σ, επιβεβαιώνοντάς μας απόλυτα; Ως …μέλλων υπόδικος, τις διάφορες απειλές σου –και σένα- τις έχω γραμμένες σ’ αυτά μου, -που εσύ ΔΕΝ έχεις και ΔΕΝ θ’ αποκτήσεις ποτέ- και ως εκ τούτου δεν μπορώ να μιλήσω.!!! Είσαι μΕΓΑΛΟΣ, βρε…

    ReplyDelete
  9. Ήθελα να'ξερα αυτός εκεί που γράφει στις 4:15 a.m δεν μπορούσε να κοιμηθεί και σκεφτόταν εσένα ....;;;; Όσο για τον άλλο που απειλεί ότι δεν θα γλυτώσεις τις μηνύσεις .... Εγω υποσχέθηκα ότι θα παρασταθω και έχω τόσα και τόσα να κελαηδησω που αν είναι θέμα με τον Μητροπολητη θα ανοίξει η γη να τον καταπιεί ....!!!!

    ReplyDelete
  10. Αν για εσένα είναι 4 το πρωί για εμένα εδώ είναι μεσιμέρι βλάκα. Αλά πού μυαλό να πάει και πιο πέρα

    ReplyDelete
  11. Σωστά λες, δεν σκέφτηκα ότι κάποιος εκεί έξω σε άλλη ωριακη ζώνη διαβάζει το γίνεται εδώ στην Β. Αμερική ..... Έτσι νόμισα ότι είχες αϋπνίες και για να σου πω την αλήθεια θα συνιστούσα να παίξεις το πουλί σου την επόμενη φορά για να σου περάσει.... Και αυτο, γιατί το σχολιο σου ήταν για κλάματα...!!!

    ReplyDelete