Search This Blog

Friday, July 14, 2017

Αν ο Πολιτισμός βρίσκεται στα χέρια τους, καλά είναι και τα …σκυλάδικα.!




Σκεφτήκαμε πως και τούτο το καλοκαίρι θα μπορούσαμε να ξεκουραστούμε λίγο παραπάνω και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω της συνηθισμένης …απραξίας σε παροικιακές ειδήσεις και άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα, ρίχνοντας το λίγο παραπάνω στην τεμπελιά.! Έλα  όμως που κάποια ανεγκέφαλα παιδάκια, θέλοντας να επιβεβαιώσουν τις σωστές μας αποφάσεις και συμπεριφορές έναντι των …καλλιτεχνικών τους προσφορών προς την παροικία, αποφάσισαν καλοκαιριάτικα να μας χαλάσουν τις ξάπλες μας -και τις ρετσίνες μας- με κάποια απαράδεχτα δημοσιεύματα. Διάλεξαν, μήπως, την εποχή αυτή ώστε να μας
βρουν στο χαλαρό, να μας πιάσουν στον ύπνο και να «περάσουν» στην κοινωνία ως λάθος τις σωστές δικές μας …«απόψεις»; Έτσι, με τις σκέψεις αυτές κατά νου, ο σκηνοθέτης της «Ίριδας αρτ Γκρούπ» με δυο …διαφορετικές (κλειστές ή ανοιχτές;) επιστολές του επιτίθεται στο Μπλογκ «Αντίποδας» (και μαζί στην εφημερίδα «Εβδομάδα», βαφτίζοντάς τα συγκρότημα.!!!) κατηγορώντας μας για κάτι που ΔΕΝ κάναμε.! Πριν μπούμε, λοιπόν, στο ζουμί της υπόθεσης, ρωτάμε τον κ. σκηνοθέτη μήπως μπορεί να μας υπενθυμίσει μόνο μερικά από τη σειρά των άρθρων μας με τα οποία τον επιτεθήκαμε ως κριτές της Τέχνης και του Πολιτισμού και πώς τεκμηριώνεται απ’ αυτά η «κατάχρηση εξουσίας» μας;
Μέχρι να πάρουμε – αν πάρουμε- κάποια απάντηση, μπορείτε,  Ό,σοι από τους αναγνώστες μας ενδιαφέρεστε για το θέμα, να βρείτε ολόκληρη την (μια από τις δυο) επιστολή του κ. σκηνοθέτη στην σελίδα 5 της εφημερίδας «Ελληνικός Τύπος», αφού πρώτα …περάσετε πάνω από το «πτώμα» του συνηγόρου του, που ΔΕΝ είναι άλλος από τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας αυτής.
Τα ξαναλέμε σύντομα… (και, μεταξύ μας, αν δεν τους συναντάτε κάπου θα πει ότι  …ψάχνουν για κανα χλωρό κλαρί, να σταθούν…)

1 comment:

  1. Είνε απασχολιμένοιν τώρα. Ψάχνουν να βρουν τα βίντεο με τα γενάθλια και το εργο, που κατέβασαν για να τα ξανανεβάσουν και μετά θα σας απαντίσουν! Υπομονή.

    ReplyDelete