Search This Blog

Friday, July 28, 2017

Ξένη Δημοσίευση...Λάβαμε και δημοσιεύουμε σχόλιο φίλου αναγνώστη  ο οποίος θέλει να μείνει στην ανωνυμία με την ευχή, όπως νομίζει, να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα…
Κάτω τα χέρια από την Κοινότητά μας...…
Αγαπητέ Αντίποδα, Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες κάποια χαζοχαρούμενα παιδάκια να ασχολούνται με την Ελληνική Κοινότητα, να την διασύρουν και από πάνω να της ζητούν να επέμβει για να νομιμοποιήσει τις ό, ποιες σε βάρος της ορέξεις ή …..ανομίες τους!
Και πριν τους πάρει και τους σηκώσει, θα ήθελα να τους στείλω το μήνυμα, να κόψουν την «πλάκα» τους αυτή σε βάρος του οργανισμού αφήνοντάς τον ήσυχο! Αρκετά πέρασε, πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει τα …έργα της δεκαετίας  Μενεγάκη, από τα οποία ακόμα
δεν μπορεί να συνέλθει, δεν χρειάζεται νέους εντός των τειχών αντικαταστάτες του…. Και ειδικά αυτούς οι οποίοι δεν της πρόσφεραν απολύτως τίποτα στο παρελθόν και δεν είναι σε θέση να της προσφέρουν μήτε και τώρα! Οι κουτοπονηριές τους δεν μπορούν να περάσουν πλέον καθ’ ότι οι …φύλακες έχουν γνώση….. Στο κάτω κάτω η πονηριά δεν είναι εξυπνάδα όπως, κακώς, φαντάζονται, γι’ αυτό και η πονηρή αλεπού πιάνεται από τα τέσσερα! Ελπίζω αγαπητέ Αντίποδα, πως όσο βλάκες κι’ αν είναι, θα γίνω αντιληπτός και δεν θα χρειαστεί να σε βάλω σε περαιτέρω φασαρίες με λεπτομέρειες και φυσικά δεν θα χρειαστεί η ….παρέμβαση της διοίκησης του οργανισμού. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι!
Ευχαριστώ για τη φιλοξένια…..

5 comments:

Anonymous said...

ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο' ΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΑΔΙΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΣΕ ΕΚΤΗΜΗΣΗ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΞΕΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΟΥΓΑΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΟΣΤΩΝ ΣΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ Η ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.

Anonymous said...

Αγαπητέ Αντίποδα, ξέρω ότι σε ζαλίζω τα ούμπαλα με τούτα τα σχόλιά μου αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Πρέπει να βάλω το χεράκι μου μπας και καταλάβει ο κόσμος πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ένας βλάκας, ώστε αφού τον εντοπίσει, να προφυλαχτεί από αυτόν και παράλληλα μήπως ξυπνήσει έστω κι’ ένας από τον περίγυρό του και τον τσιμπήσει μήπως συνέλθει.
Βέβαια θα αναρωτηθείς -και σωστά- ποιον να πρωτοσυνεφέρει,κάποιος, αφού έκαναν ολόκληρο σύλλογο βλακών, υπό την αρχηγία του, ελέγχοντας τα ΜΜΕ, τον «Πολιτισμό» τους και σε λίγο προφανώς και τον οργανισμό ο οποίος τους μάζεψε από το πουθενά και τον οποίο άρχισαν ήδη να ξευτελίζουν ομαδικά και αμετάκλητα! Και για να μη σας κρατάω σε αγωνία θα σας πω ότι όλα αυτά γίνονται για μια τρίχα, απ’ αυτές που σέρνουν ολόκληρο καράβι…..
Πάμε τώρα παρακάτω. Ο ηγέτης της ομάδος αυτής των βλακών διαπιστώνοντας ότι ζορίζεται από κάποιον εκδότη για τα έργα και τις ημέρες της ζωής του, τα έβαλε με κάποιον εντελώς αθώο και παντελώς άσχετο με τα κοινά, καθώς και σχεδόν άγνωστο στην παροικία!!! Το διαζύγιο αυτού του ανθρώπου βρήκε ως αφορμή ο περί ου ο λόγος σωτήρας της Κοινότητας, της παροικίας και ίσως της ομογένειας, ώστε να βάλει σε τάξει τους …..αντιφρονούντας! Το ότι είναι η ομάδα των βλακών, συνάγεται και από το γεγονός ότι εις εξ’ αυτών ανάρτησε στο ΦΒ φωτογραφία του ηγέτη τους, να …χαριεντίζεται πάνω σε έναν καναπέ με 3-4 κυρίες της ομάδας, μεταξύ των οποίων συμμετείχε αν δεν κάνω λάθος σε πρωταγωνιστικό ρόλο η κυρία διευθύντριά τους!!!
Αν αγαπητέ Αντίποδα δημοσιεύσεις του το σχόλιό μου, θα πει ότι δεν ενοχλεί και θα δικαιούμαι να επανέλθω με περισσότερο γαργαλιστικά και γελαστικά σχόλια τα οποία διαθέτει το μαγαζί. Ευχαριστώ.

ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ said...

ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο' ΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΑΔΙΑΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΣΕ ΕΚΤΗΜΗΣΗ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΞΕΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΟΥΓΑΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΟΣΤΩΝ ΣΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ Η ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.

Το δικό μου όνομα ξέρεις να το χρησιμοποιείς παλιομαλάκα, αλλά ΤΟ γ@μημένο το δικο σου το κρατάς κρυφό κάτω απ’ τα φουστάνια σου, βρωμοκουφάλα του κερατά. Εκτός κι’ αν ΔΕΝ ξέρεις να το γράφεις σωστά, που είναι και το πιο πιθανό, αν κρίνουμε από το σχόλιό σου στο οποίο ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ λέξη σωστά γραμμένη. Ασταδιάλα ΒΛΑΚΑ…

Anonymous said...

Έχει απόλυτο δίκαιο ο σχολιαστής -July 29, 2017 at 3:16 PM- για αυτά που γράφει. Άκουσα και εγώ να λένε στην κοινότητα ότι δεν θέλουν ούτε την Εβδομάδα ουτε τον Αντίποδα, διότι λένε ότι αποσιωπούν πολλές ειδήσεις που συμβαίνουν στους χώρους και στις εκδηλώσεις της. Άν ήταν σοβαροί θα ενημέρωναν το λαό για το ....συμβάν με τη νεολαία στο πανηγύρι του αϊγιάννη, όπως έκαναν τα συμπαθούντα την κοινότητα μέσα ενημέρωσης!!! Αλλά όπως έγραψα και μια άλλη φορά, μια τρίχα σέρνει ολόκληρο καράβι,σε τέτοια ανθρωπάκια θα σκοντάψει! Αυτούς τους έχει για πρωϊνό!
Άντε τώρα, φτάνουν αυτά για τώρα.....

Anonymous said...

Μια άλλη «είδηση» που αποσιωπήσαται εσείς της Εβδομάδος και του Αντίποδος ήταν οι καταγγελίες για την κακιά συμπερριφορά κάποιου (Παναγιότη τονε λένε;) μέσα σε έναν οργανισμό όπου εργάζεται και που μπορεί να είναι υπάλληλος της κοινότητας, έτσι ώστε να μην γνωρίζει η ηγεσία τι συμβαίνει!!! Να γιατί οι υπεύθυνοι έχουν μια αδυναμία στον δικό τους άνθρωπο, της =δικιάς τους= εφημερίδας που τα ξεσκεπάζει όλα. Το ότι δεν ανάφερε το όνομα είναι για να μη καταλάβουν όλοι ότι το δημοσίευμα ήταν και λίγο εκβιασμός, όπως θα μπορούσε να το πάρει κάποιος άσχετος με τέτοια ζητήματα. Εγώ είπα όσα ξέρω και τώρα το λόγο έχουν οι αρμόδιοι του οργανισμού που μπορεί να τον λένε και κοινότητα…… Ελπίζω να μην κάνω λάθος, ευχαριστώ.