Search This Blog

Wednesday, July 19, 2017

Προσοχή στις κλίκες νεοφερμένων και ντόπιων…



Έφτασαν στα αυτιά μας κάποιες πολύ δυσάρεστες –έως και ντροπιαστικές θα λέγαμε- πληροφορίες, τις οποίες ούτε κατά διάνοια θέλουμε να υιοθετήσουμε και πολύ περισσότερο να πιστέψουμε.! Να όμως που, μέχρι στιγμής,  όλα σχεδόν δείχνουν ότι έχουν τη βάση τους, πέραν του ότι οι πληροφορίες μας προέρχονται από αρκετά αξιόπιστες πηγές μας, οι οποίες, όπως γνωρίζουν οι τακτικοί επισκέπτες-αναγνώστες μας, ΔΕΝ επιδέχονται
διάψευση.!
Και για να μη σας κουράζω, καλοκαιριάτικα, σας βάζω αμέσως στο …ψητό που είναι το ότι κάποιοι νεοφερμένοι συμπατριώτες μας, στην προσπάθειά τους να «βολευτούν» όπως όπως στον χώρο μας, εδώ στο Τορόντο, βρέθηκαν συνεργαζόμενοι με πολλά ντόπια δικά μας …μπουμπούκια τα οποία τους οδηγούν και τους καθοδηγούν -με το αζημίωτο, φυσικά- σε κύκλους ή πόρτες όπου υπάρχει το …θήραμα  ή το ψωμί, αν προτιμάτε, ώστε να βολέψουν το τομάρι τους, αδιαφορώντας για τη ζημιά την οποία θα προξενήσουν και η οποία άρχισε δειλά δειλά να φαίνεται, όχι μόνο ΑΠΟ τον Ήλιο αλλά και ΥΠΟ αυτόν…
Μέχρι όμως να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας μέσα από τα ονόματα που διαθέτουμε, για τις κλίκες των νεοφερμένων και των συνοδοιπόρων ντόπιων καθοδηγητών τους, που δρούν ανεξέλεγκτα,  θα πούμε σ’ όσους έχουν ή σχεδιάζουν να έχουν δοσοληψίες με παρόμοιες κλίκες, ας προσέξουν διπλά, (γιατί όχι και …τριπλά.!) ώστε να μη  πέσουν σε κάποια καλοστημένη παγίδα  και χάσουν όχι μόνο τις οικονομίες τους αλλά το κυριότερο την …ψυχή τους και τη ζωή τους, μέσα από τους γνωστούς… αιώνιους όρκους και τις συναφείς υποσχέσεις.! Προσοχή, λοιπόν και αν έστω οι 2-3 που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε, γλυτώσουν από τα νύχια τους, εμείς θα νοιώθουμε …περήφανοι και δικαιωμένοι και χωρίς να είναι η πρώτη –δυστυχώς-  φορά μιας τέτοιας ικανοποίησης.!!!
Αυτά μόνο για τώρα…

8 comments:

  1. ALLH MIA MALAKIA. SXOLIASE TORA KAI SAN ANONYMUS NA DESI TO GLIKO

    ReplyDelete
  2. Κάθε ξεχωριστή περίπτωση, Αντίποδα, θα πρέπει να καταγγέλλεται στην αστυνομία, που είναι και η αρμόδια υπηρεσία, για κάθε είδους παρανομία. Κάθε νεοφερμένος νομίζει πως αυτός και μόνο είναι ο εξυπνάκιας, θέλει να γίνει δάσκαλος και δημοσιογράφος( τύπου ζούγκλας) και πως οι "χαζοκαναδοί" και οι "πιατάδες" τρώνε κουτόχορτο. Μπορεί να βρούνε κάποιο θύμα στην αρχή, αλλά αυτό δεν θα λύσει τα προβλήματά του. Έχει η γούνα τους ράμματα.

    ReplyDelete
  3. Προς τι τόση κακια και ρατσισμός για τους νεοφερμένους; Μοιράστηκε η πίτα; Αν οι νεοφερμένοι νομίζουν (που δεν το νομίζουν) ότι είναι οι εξυπνάκηδες εσείς οι παλιοί τι ρόλο βαράτε; δεν πουλάτε εξυπνάδες και λεχούσια; Είστε οι πλέον απαράδεκτοι Έλληνες που ζουνε στο Τορόντο εσύ που γράφεις και οι υποστηρικτές σου. Εμετό και αηδία προκαλείτε βρε αλήτες σε κάθε νοήμον άτομο. Ανοίξατε ένα δωρεάν μπλόκ και γράφετε χωρίς όνομα ότι σας κατέβη. Γράψετε το με την υπογραφή σας να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Ζητάς μετά γκαούρη γραικύλε απο εμάς να σχολιάζουμε με το όνομα μας; πόσο θρασύς μπορείς ακόμα να γενείς; Αλα είπαμε ανήκεις στη γενεά των πεινασμένων ρουφιάνων που κατέκλυσε την αμερική και τον καναδά. Ως ότου να πεθάνει και ο τελευταίος απο εσας δεν υπάρχει σωτηρία.

    ReplyDelete
  4. Σκέφτηκα, προς στιγμή, να σας απαντήσω κύριε, αλλά ...με ρωτάω: Γιατί να χάσω το χρόνο μου; Σάμπως τι μπορεί να καταλάβει ένας τόοοοοσο Β λ ά κ α ς; Αυτά.!!!

    ReplyDelete
  5. Πρώτα πρώτα δεν γνωρίζεις αν είμαι κύριος ή κυρία. Το μόνον βέβαιο πάντως είναι ότι εσύ σίγουρα δεν είσαι κύριος και αυτό αρκεί.

    ReplyDelete
  6. Ρε συ …φιλαράκι, μπας και δεν ξέρεις ούτε εσύ το φύλο σου και γι’ αυτό το κρύβεις; Γιατί τόση μυστικότητα; Μήπως είσαι κύριος με κείνη την κοντή φουστίτσα και ντρέπεσαι να το πεις; Όσο για μένα, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, πες τους κι' εσύ το ονοματάκι σου ώστε να μπορούν να κρίνουν... Φτάνει ...πΧιά μαζί σου.

    ReplyDelete
  7. Δηλαδή αυτός ο άμμος, είναι ρουφιάνος!

    ReplyDelete
  8. You are a dirty pig!

    ReplyDelete