Search This Blog

Thursday, June 15, 2017

Γιορτή στο Ελληνικό Σπίτι…




Την π. Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017, το Γυναικείο Τμήμα του Ελληνικού Σπιτιού γιόρτασε συγχρόνως την  γιορτή της Μητέρας και του Πατέρα με τους ενοίκους και τις οικογένειές τους.
Ο πρόεδρος του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννης Φαναράς και η πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος κ. Ειρήνη Ντότσικας καλωσόρισαν όλους τους επισκέπτες και τους ευχαρίστησαν που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί τις δυο αυτές γιορτές.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο ιερές του παρεκλησίου π. Χριστιανός Σακοσιάν, ο διευθυντής του Ελληνικού Σπιτιού κ. Κώστας Κωστούρος και η κυρία Ειρήνη Κερογλίδου, πρώην Α’ αντιπρόεδρος του Ιδρύματος.

Με την ευκαιρία οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον κ. Χάρη Κωστάλα που προσέφερε τις τούρτες, την κυρία Νότα Ηλιοπούλου που προσέφερε τα γαρύφαλλα, τα οποία μοιράστηκαν σε όλες τις μητέρες, και την κυρία Πέννυ Χαλούλου που προσέφερε τις κεντρικές ανθοδέσμες οι οποιες κοσμούσαν τα τραπέζια.
Ευχαρίστησαν επίσης  τους μουσικούς Στέλιο Χόη και  Στέφανο Χατζηστεφάνου οι οποίοι με τη μουσική και τα τραγούδια τους διασκέδασαν ενοίκους και επισκέπτες.
Όσοι παραβρέθηκαν στην γιορτή του Ελληνικού Σπιτιού, διασκέδασαν για μια ακόμη φορά με τους συγγενείς και φίλους. Συγχαρητήρια στο Γυναικείο Τμήμα και την πρόεδρο κ. Ειρήνη Ντότσικα για την μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωσή τους… Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση…


No comments:

Post a Comment