Search This Blog

Sunday, January 8, 2017

Ξεπέρασε και το Σώρρα στα ψέματα.!!!



Μα πόσο ψεύτης πια αυτός ο Σωτήριος; Και μάλιστα πρωτοχρονιάτικα…
Το πρωί, λέει, λειτούργησε στην εκκλησία στην  Οττάβα και μετά φάγανε στο σπίτι του πρέσβη.! Πότε τα είπε αυτά; Στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην εκπομπή του στο Odyssey TV.!
Μα πότε πρόλαβες ρε μεγάλε και επέστρεψες στο Τορόντο ώστε να μαγνητοσκοπήσεις την εκπομπή και να φτάσει έγκαιρα στου Μανιατάκου για να προβληθεί; Τι ψέματα είναι αυτά μωρέ, μητροπολίτης πράμα; Γιατί μωρέ ΔΕΝ μας έλεγες ότι την Κυριακή θα λειτουργήσω στην Οττάβα και μετά θα παρακαθίσω σε γεύμα προσκεκλημένος του κ. Μαρκαντωνάτου; Τόση αλλεργία έχεις τελικά με την αλήθεια, βρε; Κατάλαβες τώρα γιατί αδειάζουν οι εκκλησιές από τους νέους ανθρώπους ή πρέπει να σου το κάνω λίγο …πιο λιανά;

4 comments:

  1. ΑΞΙΟΣ!...ΑΞΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ReplyDelete
  2. MIΑ ΧΑΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. Ο ΚΑΛΙΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΗΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Άμα υπάρχουν μερικοί σαν και αυτόν που λέει " μιά χαρά μητροπολίτης είναι..." δεν χρειαζόμαστε ούτε τα ψέματά του, αλλά ούτε και τις αλήθειες του. Αμέτρητα τα ψέματα αυτών των ανθρώπων. Δεν βοηθάνε και δεν μας πάνε πουθενά.

    ReplyDelete
  4. Μακάρια τα μπεμπεκίζοντα πρόβατα. Το λέει και η βίβλος.

    ReplyDelete