Search This Blog

Saturday, January 14, 2017

Αναδημοσίευση από το "ΒΗΜΑ"

Ανακοινώθηκε η νέα  «ηγεσία» 
του Ελληνοκαναδικού (Εθνικού)  Κογκρέσου

Γράφει ο Χρ. Μανίκης
Χωρίς να συνοδεύονται από  άλλες λεπτομέρειες, λάβαμε και δημοσιεύομε τον κατάλογο των ονομάτων των  αξιωματούχων του Ελληνοκαναδικού (Εθνικού)  Κογκρέσου, που «υποτίθεται» ότι εκλέχτηκαν στο Συνέδριο που έγινε στο Τορόντο από τις 24 ως τις 27 Νοεμβρίου του 2016.
Περί αυτού του Συνεδρίου και των όσων είχαν προηγηθεί έχω κατ΄ επανάληψη ασχοληθεί και, πιστεύω  ότι  έχω πλήρως
αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά νόμιμες ήταν οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.
 Ως τόσο, ακόμα και αν όλα είχαν γίνει νόμιμα σε εκείνο το «Συνέδριο» γιατί επαναλαμβάνω όλα έγιναν παράνομα, αντικανονικά και παράτυπα, η ανακοίνωση αυτών των ονομάτων δημιουργεί σειρά ερωτημάτων.
 Ετσι δεν αναφέρεται πότε και πού έγιναν οι αρχαιρεσίες και αν κατά τα ειωθότα, προήδρευσε σε αυτές ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής και αν αυτός έχει υπογράψει σχετικό πρακτικό. Ασε που κατά πάγια τακτική οι αρχαιρεσίες γίνονται την ίδια ημέρα που διεξάγονται και οι εκλογές και όχι ενάμιση μήνα αργότερα, αφού η
Ανακοίνωση Τύπου» φέρει ημερομηνία 9 Ιανουαρίου 2017 .  Τόσο δύσκολο, ακόμα και για ειδικούς περί τα εκλογομαγειρέματα  ήταν τα αλληλοπαζαρέματα και τα «συντροφικά» αλληλομαχαιρώματα;  
 Επειτα, γιατί ο κ. Χαλάτσης παρουσιαζόταν από τις αρχές Δεκεμβρίου ως Πρόεδρος του Εθνικού; Δηλαδή, αν καταλαβαίνω το θέμα, οι αρχαιρεσίες έγιναν με δόσεις. Εκλέχτηκε ο «Πρόεδρος» στις 27 Νοεμβρίου 2016 και τα υπόλοιπα μέλη αποφασίστηκε να εκλεγούν  αργότερα. Ετσι φτάσαμε αισίως στις 9 Ιανουαρίου 2017.
Επειτα, γιατί δεν παρουσιάζεται ο πλήρης κατάλογος και των αξιωματούχων και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ποίον Σύλλογο εκπροσωπεί ο κάθε Σύμβουλος; Γιατί δεν αναφέρονται οι λόγοι παραίτησης ορισμένων εκλεγέντων, ή έστω ποίοι είναι εκείνοι που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. (Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που απειλούν με παραίτηση, αλλά σε εκείνους που έχουν ήδη παραιτηθεί!!!)
 Δεν αναφέρεται ακόμα αν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αποδέχεται όχι μόνο τις ύβρεις, αλλά και τις ανυπόστατες κατηγορίες που συχνά και  ευκαίρως ακαίρως εκτοξεύει κατά παντός διαφωνούντος μαζί του, ο  κατά δήλωσή του «επανεκλεγμένος Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής» κ. Ευάγγελος Κωντσαντακάκος. Αυτός, δεν θα πρέπει να ξεχνούν οι του υποτιθεμένου «νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού» ότι μέσω της ιστοσελίδας του, επιτέθηκε δριμύτατα ακόμα και κατά του νέου «Προέδρου» του Εθνικού και μάλιστα απείλησε τους πάντες, ακόμα και με αποκαλύψεις, αν τον αποπέμψουν, όπως του διαμήνυσαν.  
Με αυτά για σήμερα.
Ιιδού ο κατάλογος του «υποτιθεμένου» νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Εθνικού:»
 

1 comment:

  1. Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, αυτό πιστεύω θα λέει η φωτογραφία. Όπως προ είπα για να κάνεις δουλειά γραμματέα πρέπει να ξέρεις λίγα κολλυβογράμματα και λίγο πρωτόκολλο. Αυτό δεν είναι δελτίο τύπου από τριτοβάθμιο οργανισμό και από έναν "πολυσπουδαγμένο" γραμματέα. Αν κάναν όλες οι μύγες μέλι, θα τρώγαν και οι γιούτσοι με τα χουλιάρια, λέγαν στο χωριό μου.

    ReplyDelete