Search This Blog

Sunday, December 4, 2016

Μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Καρδίτσης «Καραϊσκάκης»



Με πρωταγωνιστές παιδιά και εγγόνια των μελών  του συλλόγου…


Μια ακόμα εκδήλωση του συλλόγου του νομού Καρδίτσης «Ο Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες το βράδυ σε γνωστό κέντρο εκδηλώσεων. Όλα ήταν προετοιμασμένα με μεράκι από το Δ. Συμβούλιο με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Μαρία Ρίγκας. Τη βραδιά άνοιξε το χορευτικό των παιδιών του συλλόγου και στη συνέχεια παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς οι  «Οι Αρχόντισσες» της
Ομοσπονδίας Θεσσαλών του Οντάριο. Η πρόεδρος κ. Ρίνγκας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όσουν βοήθησαν για την επιτυχία της βραδιάς. Μεταξύ των επισήμων ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αντώνης Αρτεμάκης με την πρόεδρο της «Πρόνοιας» κ. Σκουτάκη, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής κ. Δημ. Κάρας, με πολλά μέλη του Δ. Συμβουλίου της οργάνωσης, ο πρόεδρος των Θασσαλών  κ. Νικ. Λαμπίρης με τη σύζυγό του και άλλα μέλη του Δ. Σ. της ομοσπονδίας, καθώς και ο εκ Καρδίτσης καταγόμενος π. πρόεδρος της Κοινότητας γιατρός Τάσος Καραντώνης με τη σύζυγό του Βίκη.
Επιδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια ας αφήσουμε το φωτογραφικό φακό να μας παρουσιάσει την εκδήλωση σε εικόνες οι οποίες έχουν να πουν πολλά περισσότερα και …πιστότερα.!!!


























































No comments:

Post a Comment