Search This Blog

Thursday, December 1, 2016

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 93 ετών, ο ομογενής μας Θεόδωρος Τουτούνης.



Ο αείμνηστος Τουτούνης άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Mount Sinai hospital, το π. Σάββατο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες με αναπνευστικό πρόβλημα, ενώ η κηδεία του έγινε χθες Τετάρτη.
Ο Θεόδωρος Τουτούνης καταγόταν από το Κακοτάρι Ηλείας και ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης, με δυο παιδιά, την κόρη του Χριστίνα και τον γιό του Χρύσανθο, τον οποίο έχασε πριν 15 χρόνια, χτυπημένον από την επάρατο, σε ηλικία 45 ετών.!
Είχε όμως την ευτυχία να χαρεί την εγγονή του, κόρη του Χρύσανθου και δύο εγγονούς από την κόρη του Χριστίνα. Μάλιστα πριν ακριβώς δυο μήνες είχε την τύχη να χορέψει στους γάμους του εγγονού του David με την Diana.
Τον τελευταίο καιρό ο απελθόν Τουτούνης διέμεινε στο «Ελληνικό Σπίτι» το οποίο
υπεραγαπούσε ενώ ήταν αυτός που είχε την ιδέα και ήταν ο πρώτος που περπάτησε, πριν από 30 σχεδόν χρόνια, από την Ossawa στο Τορόντο, συγκεντρώνοντας χρήματα για την ενίσχυσή του.!
Ο Θεόδωρος Τουτούνης υπήρξε από τους ιδρυτές του συλλόγου Ηλείων τον οποίο υπηρέτησε ως πρόεδρος, υπήρξε επίσης από τους ιδρυτές και πρόεδρος της Λέσχης των ηλικιωμένων, ενώ συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα μέσα από το ΠΑΚ και στη συνέχεια επί πολλά χρόνια μέλος του ΠΑΣΟΚ Τορόντο. Εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε στην κόρη του και τα τρία εγγόνια του να ζήσουν να τον θυμούνται... 
Ο Θόδωρος Τουτούνης με τον πρόεδρο του "Ελληνικού Σπιτιού Γιάννη Φαναρά και τον ιερέα του παρεκλήσιου του Γηροκμείου Fr. Cristian Sokosan

No comments:

Post a Comment