Search This Blog

Tuesday, October 11, 2016

Ακύρωσε την επίσκεψη ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης...



Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας λένε ότι ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος ακύρωσε την επίσκεψή του στο Τορόντο. Αιτία της ακύρωσης αυτής λένε ότι είναι κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις του στην Ελλάδα, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες μας λένε ότι η απόφαση πάρθηκε ύστερα από συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αντώνη Αρτεμάκη.!
ΔΕΝ γνωρίζουμε την πραγματική αιτία αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Ειρηναίος ως ικανότατος ιεράρχης προτίμησε να αποφύγει ένα συλλείτουργο με  τον «άγιο» Τορόντο αφού πληροφορήθηκε τα «έργα και τις ημέρες» του ως
μητροπολίτου Καναδά.!
Έτσι κι’ αλλιώς πάντως αρκετοί ομογενείς έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια Θεία Λειτουργία από έναν μορφωμένο και άξιο ιεράρχη της Ορθοδοξίας… Κρίμα.!
Για όσους δεν γνωρίζουν αλλά θέλουν να μάθουν, η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί για τούτη την εβδομάδα ώστε να παραστεί και στη χειροθεσία των 12 νέων «αρχόντων» η οποία θα γίνει την Κυριακή στον άγιο Νικόλαο από τον μητροπολίτη Σωτήριο… Υπάρχει περίπτωση να ακύρωσε την επίσκεψη εξ αιτίας της ταινίας «ο Καραγκιόζης άρχοντας»; Και βέβαια υπάρχει και ίσως να είναι και η σπουδαιότερη αν όχι η μόνη… Αυτά.

2 comments:

  1. Όταν κατεβάζεις ιστορίες από τον αέρα χωρίς να ξέρεις δεδομένα, γίνεσαι πιο γελοίος και από αυτούς που προσπαθείς να κοροϊδέψεις.

    ReplyDelete
  2. Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το πόσο «πιο γελοίος» γίνομαι εγώ, αλλά το ότι αυτοί είναι γελοίοι, καθ’ ομολογία σου, σωστά; Δεν άκουσα, Είπες κάτι;

    ReplyDelete