Search This Blog

Wednesday, September 14, 2016

Γνώριζε το Μέγαρο Μαξίμου για τα ξένα οικόπεδα;


Μόνο τον Παρθενώνα δεν έβαλε στο Πόθεν Εσχες του ο επίδοξος καναλάρχης.!

Οποιος άκουγε το βράδι της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τους STAR τον Τάσο Τέλλογλου να εξηγεί ότι κάποιος από τους 4 που έλαβε τηλεοπτική άδεια έβαλε στο πόθεν έσχες του οικόπεδα φίλου του τα οποία μάλιστα είχαν εκτιμηθεί από Τράπεζα μετρούσε μελλοντικούς υπόδικους. Ολους αυτούς δηλαδή που ενεπλάκησαν σ΄αυτό το σκάνδαλο το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς πολιτική συγκάλυψη και μεθόδευση.
Το γεγονός ότι αυτό το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε από το STAR oι μέτοχοι του οποίου
(οικογένεια Βαρδινογιάννη) έχουν προσφύγει ήδη στην Δικαιοσύνη με ασφαλιστικά μέτρα είναι χαρακτηριστικό του πόσο παρωδία και με πόσο προκλητικό τρόπο στήθηκε αυτός ο διαγωνισμός.
Η πλάκα είναι ότι την στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε μέθοδο να αποκτήσει δικό της κανάλι (εκτός της χαζοΕΡΤ) αρκούσε μια ερώτηση της Τσικρίκα να γίνει εφιάλτης για τον πρωθυπουργό, την μπουζοκοΒασίλη και την κυβέρνηση.
Τι να το κάνετε το κανάλι ρε κακομοίρηδες, σε μια εποχή που κάθε πολίτης είναι και ένα ΜΜΕ από μόνος του;
Ομως η μεθόδευση με τα οικόπεδα δείχνει την πρεμούρα των εμπλεκομένων να βάλουν με το στανιό στο κόλπο των τηλεοπτικών αδειών τον συγκεκριμένο επιχειρηματία-όποιος κι αν είναι αυτός.
Στην προκειμένη περίπτωση έχει τεράστια σημασία εάν η υπόθεση με τα μουσαντένια οικόπεδα ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού ή τη δουλειά την έστησαν οι από κάτω γνωρίζοντας την σφοδρή και αχαλίνωτη επιθυμία της κυβέρνησης να πάρει άδεια ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.
Πάντως για να στηθεί αυτό το μερακλίδικο πόθεν έσχες, εκτός από τον ίδιο τον επιχειρηματία και τον φίλο του με τα οικόπεδα, που δέχθηκε να βάλει τον εαυτό του σ΄αυτή τη δικαστική περιπέτεια, έχουν εμπλοκή και καμμιά 20αριά άλλοι νοματαίοι οι οποίοι- ο καθείς εκ της θέσεώς του- έσπευσαν να αποδεχθούν τόσο την σχετική δήλωση του Νόμου 105 όσο και όλες τις αλχημείες που στήθηκαν πάνω στα οικόπεδα του φίλου τα οποία μάλιστα εκτίμησαν και υπάλληλοι Τράπεζας κατ΄εντολήν των προισταμένων τους!
Ε, ρε γλέντια…

No comments:

Post a Comment