Search This Blog

Wednesday, September 14, 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ




Αγαπητές οικογένειες,
Το Τμήμα Παιδείας της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο σας ενημερώνει ότι σε λίγες ημέρες θα αρχίσει το νέο σχολικό έτος 2016-2017. Οι μαθητές μας θα συνεχίσουν να μαθαίνουν ελληνικά με το νέο πρόγραμμα σπουδών Παιδεία, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο χρόνο εφαρμογής του με αξιόλογα αποτελέσματα.
Φέτος το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και στις ελληνικές κοινότητες της Οτάβας και της Αγ. Αικατερίνης. Σας υπενθυμίζουμε, ότι το
πρόγραμμα Παιδεία είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών, που βασίζεται στις εξετάσεις της ελληνομάθειας και ότι συνεργαζόμαστε με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για την εκπόνησή του.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που στηρίζετε τα προγράμματά μας και σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς σας τις αλλαγές που γίνονται στα προγράμματά μας.  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε πληροφορίες.

Εκμεταλλευτείτε την έκπτωση που ισχύει  για τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν στα περισσότερα προγράμματα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Προσοχή! Εάν κάνετε εγγραφή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας (www.greekcommunity.org) θα πρέπει πρώτα να πληρώσετε τη συνδρομή μέλους και μετά να προχωρήσετε με την επιλογή των σχολείων.

Με τιμή,

Τμήμα Παιδείας της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο




No comments:

Post a Comment