Search This Blog

Monday, June 6, 2016

Μετά την …αναγνώριση της γενοκτονίας, «ανάγκασε» τις εφημερίδες να τον βγάλουν απ’ την αφάνεια…



Ξαναχτύπησε ο Δημήτρης…

Κυνηγός  των ταξί Uber και της παράνομης στάθμευσης, στην περιοχή του, ο κ. Καρύγιαννης.!!!

 Μετά από την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια ώστε να πετύχει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, επανήλθε στα παλιά καθήκοντά του που είναι η δίωξη της εταιρίας των ταχί Uber  και η επιβολή της τήρησης των νόμων στη στάθμευση των αυτοκινήτων των κατοίκων της περιοχής του.! Φυσικά και ο ελεύθερος χρόνος του για να ασχοληθεί με τα καθήκοντα αυτά οφείλεται και στο γεγονός ότι σταμάτησαν τις επισκέψεις τους οι Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι των …υποχρέωναν να παραγγείλει τις τιμητικές πλακέτες και να διοργανώσει …τελετές απονομής τους στους δικαιούχους…

Προχθές, λοιπόν, εφημερίδα του Τορόντο, ασχολήθηκε με τον κ. δημοτικό σύμβουλο γράφοντας περίπου και τα εξής:

«Αντιπαράθεση για παραλαβή πελάτη από την Uber και για χώρο στάθμευσης «συγκλονίζει»,  λέει επίτροπος ακεραιότητας».

Jennifer Pagliaio -Toronto Star
Ο δημοτικός σύμβουλος Τζιμ Καρύγιαννης σε «στοχευμένη επίθεση εκφοβισμού των κατοίκων της περιοχής του.  "Συγκλονιστική" συμπεριφορά που έσπασε τους κανόνες του συμβουλίου, λέει ένας αρμόδιος φύλακας της πόλης.

Αλλά μετά από δύο χωριστά περιστατικά, το ένα εκ των οποίων αφορά οδηγό της εταιρίας ΤΑΧΙ Uber, ο επίτροπος ακεραιότητας συμβουλεύει το Συμβούλιο να επιπλήξει τον σύμβουλο  σε μία μόνο από τις περιπτώσεις. Για την άλλη, δεν υπάρχει λόγος τιμωρίας όπως λέει.
Στις καταγγελίες που έλαβε από τον Επίτροπο ακεραιότητας Valerie Jepson συμμετέχουν κάτοικοι του Ward 39, Scarborough-Agincourt, οι οποίοι κατηγόρησαν τον σύμβουλο για  απειλές και εκφοβισμό.
Ο κ. Καρύγιαννης, απαντώντας στονκ.  Jepson ως μέρος της έρευνας, είπε ότι δεν έκανε τίποτα λάθος και ήταν στην εκτέλεση των καθηκόντων του ως συμβούλου.
Η πρώτη καταγγέλλουσα, Μόνικα Wahba, είπε ότι όταν, οδηγώντας στο σπίτι της στις 3 Μαΐου του περασμένου έτους, εν αγνοία τους ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του ο  Καρύγιαννης, ο οποίος σταμάτησε μπροστά από το σπίτι της και βγήκε έξω για να υποστηρίξει ότι η στάθμευσης στην «ποδιά» του δρόμου που οδηγεί στο σπίτι της, δεν επιτρέπετε.
Στο Twitter, η καταγγέλλουσα έγραψε ότι ο σύμβουλος άρχισε «να φωνάζει και να με απειλεί για να μετακινήσω το όχημά μου πριν να  καλέσει όλους τους υπαλλήλους στάθμευσης του Τορόντο στο σπίτι μου για να κατάσχουν όλα τα οχήματα."

Τώρα ποιος ρεζιλεύεται με τέτοια δημοσιεύματα εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε όμως ότι κάποια …σκάγια πέφτουν και στην ομογένεια… Εσείς τι λέτε;


No comments:

Post a Comment