Search This Blog

Saturday, March 26, 2016

Δεξίωση του Γενικού Προξενείου για την 25η Μαρτίου…




Τις πόρτες του στο κοινό της παροικίας μας άνοιξε χθες Παρασκευή 25 Μαρτίου ο γενικός προξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, με την ευκαιρία της Εθνικής μας γιορτής. Από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 7, όλοι οι χώροι του Γ. Προξενείου είχαν κατακλειστεί από κάθε ηλικίας ομογενείς που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν στον εκπρόσωπο της Χώρας μας για την απελευθέρωση της από τον τουρκικό ζυγό.
Ο γενικός πρόξενος και η  σύζυγός του υποδέχονταν με χαρά τους ομογενείς επισκέπτες ανταλλάσοντας ευχές για τη μεγάλη του γένους γιορτή. Ανταμοιβή για την επίσκεψη και τις ευχές ήταν η εκλεκτή ελληνική μουσική, νόστιμες ελληνικές λειχουδιές και φυσικά το καλό ελληνικό κρασί που τις συνόδευε.! Όλα τα έξοδα της δεξίωσης ήταν καλυμμένα από  γνωστές
ελληνοκαναδικές επιχειρήσεις οι οποίες είχαν την διάθεση αλλά και την  δυνατότητα να συμβάλουν στην επιτυχία της γιορτής αυτής, μαζί με την τέλεια οργάνωση από το προσωπικό του Γ. Προξενείου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δημοτικη σύμβουλος κ. Μαίρη Φραγκεδάκη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Δημ. Κάρρας, ο πρόεδρος του ΒΙΑ της Ντάνφορθ κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας, οι π. πρόεδροι της Κοινότητας κ. κ. Νίκωνας Γεωργακόπουλος και Γιώργος Γκέκας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσασλών κ. Λαμπίρης, η γραμματέας κ. Μαντζιούρα, ο π. πρόεδρος κ. Πορνάρας και πολλοί άλλοι.
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση…


 








 



No comments:

Post a Comment