Search This Blog

Friday, December 18, 2015



Για άλλη μια φορά, έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση της Παμμακεδονικής στο Τορόντο, μια εκδήλωση που είναι πλέον εδώ και πολλά χρόνια παράδοση. Tην βιντεοσκόπηση-δημοσιογραφική κάλυψη και επιμέλεια των εκδηλώσεων, έκανε ο συνεργάτης μας δημοσιογράφος κ. Πήτερ Γαλιάτσος, για λογαριασμό του "SPARTAN MEDIA " και το Keadas.com σε συνεργασία με την Παμμακεδονικής Τορόντο.

Παρακολουθείστε ολόκληρο το βίντεο:









4 comments:

  1. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί-μερικοί κ. Αντίποδα για να μη νομίζουν πως η Παμμακεδονική είναι μόνο μουσικές βραδιές και επιδείξεις(αλλά και αυτές ακόμη, είναι πολιτιστικές και εθνικές εκδηλώσεις). Αυτοί οι λίγοι που σκέφτονται έτσι, γνωρίζουν πολύ καλά το έργο της Κραταιάς.
    Τις μεγάλες δωρεές σε μεγάλα και μικρά ευαγή ιδρύματα Ελλάδα και Καναδά, τη βοήθεια σε ανθρώπους με ανάγκες, την παραχώρηση της αίθουσας σε όλους τους φορείς της παροικίας και τόσα άλλα. Πιστεύω να πέρνουν από ένα μαθηματάκι, αυτοί οι ανένδοτοι ζηλιάρηδες, κάθε φορά που η Παμμακεδονική κάνει κάτι οπωσδήποτε σοβαρό.

    ReplyDelete
  2. Σαν σε σκηνοθετημένη θεατρική παράσταση όλοι τους.
    Καλός ο σκοπός, καλή η λήψη, χάλια οι ηθοποιοί του θιάσου. Οι μόνοι αυθεντικοί, είναι οι ένοικοι του γηροκομείου.

    ReplyDelete
  3. Έτσι γίνεται συνήθως… Ότι δεν φτάνουμε τα αποκαλούμε …κρεμαστάρια!!! Ου να χαθείτε, λεχρίτες……

    ReplyDelete
  4. Η παράδοση συνεχίζεται αγαπητέ Αντίποδα, αλλά το βίντεο κατά κάποιο λόγο κόπηκε. Κάποιος τράβηξε το σχοινί και το καζανάκι άδειασε. Θέλω να πιστεύω πως δεν είναι οι "λεχρίτες" πίσω από αυτήν την ενέργεια. Καταλαβαίνω πως δεχτήκατε κάποια πίεση από κάποιον ή κάποιους για εγωκεντρικές αντιλήψεις και λόγους, σαν τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Σαν τι το κακό η ευγενική επίσκεψη της Παμμακεδονικής στο Γηροκομείο. Αλλά έτσι ήταν και συνεχίζει να είναι έτσι η κοινωνία, κάνεις κάτι καλό σε βρίζουν, δεν κάνεις κάτι πάλι σε προσβάλλουν, αλλά είναι και αυτό που υποστηρίξει ο ανωτέρω Ανώνυμος, "τα κρεμαστάρια".
    Υγιαίνετε

    ReplyDelete