Search This Blog

Wednesday, November 25, 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ PETERBOROUGH -

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

 Χριστουγεννιάτικο Γεύμα στην Αίθουσα του Ιερού Ναού, για την οικονομική ενίσχυση της Κοινότητας και της εκκλησίας...

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, το Δ. συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Peterborough και της εκκλησίας της Αγ. Τριάδος, διοργανώνει προ-χριστουγεννιάτικο  γεύμα για τα μέλη, τους φίλους  τους και γενικότερα τους Έλληνες της περιοχής, με σκοπό την συγκέντρωση κάποιων χρημάτων για τις ανάγκες της εκκλησίας και της Κοινότητας γενικότερα.
Το γεύμα θα γίνει στην κάτω αίθουσα της εκκλησίας, "Louis Yeotes Com. Hall" στο 406 Parkhill Rd., όπου θα σερβιριστούν ελληνικά φαγητά με κυριότερο το παραδοσιακό ψητό αρνάκι, χοιρινό σουβλάκι, πολλά άλλα και σίγουρα ως επιδόρπιο ο σπιτίσιος  Μπακλαβάς. Το κόστος όλων αυτών θα είναι 25 δολάρια για τους ενήλικες και 10 δολ. για τα παιδιά.!!!
Με την ευκαιρία αυτή να σας πούμε ότι στο εξής η εκκλησία θα λειτουργεί μια φορά το μήνα προεξάρχοντος του ιερέα της Όσσαβας π. Χριστόφορου Κουλουλιά και τη συνεργασία του  ιεροψάλτη Νικόλαου Αυλωνίτη. 
Ελπίζουμε ότι θα γεμίσει από ζωή η αίθουσα της εκκλησίας, για τη συμπαράσταση στο έργο του Δ. Συμβουλίου και της Κοινότητας μας. Σας περιμένουμε όλους, αξίζει τον κόπο...

No comments:

Post a Comment